Miután a vállalkozók sikeresen létrehoztak egy e-kereskedelmi webhelyet áruk értékesítésére, gyakran új területre költöznek. Néha ez azt jelenti, hogy ugyanazt az áruosztályt egy újabb márkanév alatt értékesítik, amelynek célja másfajta ügyfélkör vonzása. Itt is az lehet az oka, hogy a webhely tulajdonosa különböző termékskálákat szeretne kínálni, olyanokat, amelyek nem feltétlenül illenek jól a jelenlegi webhelyéhez. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan teheti következő e-kereskedelmi webhelyét még jobbá az előzőnél.

Használja a Webhelyépítő eszközöket

Ha a legutóbbi alkalommal, amikor webáruházat hozott létre egy online áruház számára, fizetnie kellett egy grafikusnak és egy webdesignernek, hogy kitalálják az árut. Akkor újra kell gondolnod. Köszönhetően az automatizált technológiának és a jól bevált egy modern e-kereskedelmi webhely-készítő elrendezései, gyakorlatilag semmilyen tervezési vagy műszaki készségre nincs szükség ahhoz, hogy egy webhelyet körülbelül egy óra alatt üzembe állítson. Tegye webhelyét olyan bonyolulttá vagy egyszerűvé, amennyire csak szeretné, termékkínálatának jellege alapján. Ha a ma elérhető online eszközöket használja új webhely létrehozásához, tudni fogja, hogy az első naptól kezdve hatékonyan fog működni. Az ilyen építési programok a speciális termékoldalaktól a tranzakciókig bármit képesek kezelni, beleértve a visszatérítéseket, valamint adott esetben a kifizetéseket. 

Háromdimenziós elemek

A 3D nem csak moziban és házimoziban használható. Ha előugró elemeket is beépít a webhelyébe, akkor a webhelye körül nyüzsgést hozhat létre. A kiterjesztett és a virtuális valóság elemeinek webhelyéhez való hozzáadásának az az előnye, hogy segít az embereknek a vásárlási döntésekben. Képzelje el, hogy van egy 3D-s képe az egyik terméktervéről. AR vagy VR állapotban a leendő vásárlók minden erőfeszítés nélkül felfedezhetik elölről, hátulról és oldalról. Még jobb, néhány személyre szabható 3D beépülő modulok az e-kereskedelemhez A weboldalak lehetővé teszik az emberek otthonában megjelenő tárgyak megjelenítését.

Videotartalom

Manapság egy egyszerű termékleírás csak idáig vezet. Ha több ügyfelet szeretne vonzani, akkor olyan tartalomra lesz szüksége, amelyet valóban értékelnek, ami gyakran rövid, frappáns és lényegre törő videókat jelent. Nem kell azonban minden videótartalmának az egyes termékekre összpontosítania. Használja őket a hasonló osztályba tartozó termékek összehasonlítására, hogy az ügyfelek kiválaszthassák, melyik felel meg leginkább igényeiknek. Egy másik jó tipp egy e-kereskedelmi webhelyhez, hogy oktatóvideókat biztosítanak. Ez különösen akkor hasznos, ha olyan műszaki termékeket árul, amelyek kezeléséhez az ügyfelek tanácsot kérhetnek. Ezzel nemcsak a potenciális ügyfelek nagyobb valószínűséggel bíznak meg webhelyében, hanem az internetes láthatóság növelésében is. Google és a többi nagy keresőmotor általában magasabbra rangsorolja az oktatóvideókat és hasonló tartalmat tartalmazó webhelyeket.

Összegzésként

Végül mindig arra kell törekednie, hogy javítsa a legutóbbi e-kereskedelmi webhelyét és a versenytársaiét. Ha nem, akkor valakinek lesz egy webhelye a piaci réseken a sarkon, ezért ne hagyja ki az egyéni lehetőséget, mert nem maradt egy lépéssel előrébb. 

Szerző