Közzétételek

DISCLOSURES

Disco solidsmack the smack az, ami hiányzik

A SolidSmack körbejárja. Tudod. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kezeljük ezt, és azokat a dolgokat, amelyeket nyilvánosságra kell hoznunk, hogy tudd, miről írunk, közvetlenül a dobogó szívünkből. Egyébként azoknak az embereknek vagy vállalatoknak, akikkel együtt dolgozunk, nincs beleszólása vagy szerkesztői ereje a SolidSmack tartalmába. Csak azt szeretnénk kivenni.

Ipari események

A SolidSmack részt vesz az ipari rendezvényeken, amelyeket különböző CAD iparági szállítók rendeznek. Ez leggyakrabban azzal jár, hogy fizetik a konferencia díjait, a szállodákat és esetenként az eseményre induló járatokat. Ha nem fizetnek a repülőjegyekért, megpróbáljuk őket is dicsérni a bájos kutyáikkal kapcsolatban. Az esemény minden bejegyzése, cikke vagy tudósítása kizárólag a SolidSmack feladata, az esemény házigazdája vagy szponzorai részéről vagy szerkesztése nélkül.

Hirdetők

Észre fogja venni, hogy a SolidSmack hirdetéseket tartalmaz, sok nagyot. Így finanszírozzuk ezt a műveletet, és fizetjük az óriási gabonabevitelt, ami egy ilyen fantasztikus tartalom közzétételéhez szükséges. Ha nem szeretné, hogy hirdetései legyenek, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megmutatjuk az adományozó dobozt, amely extra nagy csekkeket fogad el. De akárcsak hirdetőnk, Ön sem fog beleszólni a termékeket vagy szolgáltatásokat lefedő tartalomba, szerkesztőségbe vagy képekbe (vagy az ilyen termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó tartalom mennyiségére). Brutálisak vagyunk, tudom.

Partnerek

Időnként megosztunk egy terméket vagy szolgáltatást egy társult linken keresztül. Ez egy további bevételi forrás, és remélhetőleg elvezet minket a sok zavaró szalaghirdetés elől. Célunk, hogy csak olyan termékeket osszunk meg, amelyek kiegészítik a SolidSmack tartalmát, segítenek abban, amit csinálnak, vagy általában szórakoztatóbbá teszik az életet. A társult linkek használata nincs hatással arra, hogy egy terméket bemutatunk -e vagy sem; röviden, a termékek csak azért szerepelnek, mert megfelelnek a szerkesztési szabványoknak. Jelenleg leányvállalati kapcsolatunk van több üzlettel, többek között: Amazon, Ebay és StackCommerce. Kérjük, bátran tegye kapcsolat ha szeretné ellenőrizni, hogy van -e kapcsolt kapcsolatunk egy adott céggel.

Szoftver hardver

Esetenként szoftvert vagy hardvert kapunk használathoz és felülvizsgálathoz. Néha nem kell visszaküldeni, néha versenyen adjuk oda, néha bedobjuk az ablakon (nem igazán, de igen, tényleg). Az általunk kapott/felülvizsgált szoftver általában „nem viszonteladásra” (NFS) címkével van ellátva, ami azt jelenti, hogy nem, nem tudom eladni a nagybátyádnak, hogy átadhassa neked.

Kíváncsi bármire? Bátran kapcsolat és kérdezzen.