Általános szerződési feltételek

Hatékony: május 25, 2018

Üdvözöljük a solidsmack.com oldalon (a továbbiakban: SolidSmack). A SolidSmack és a hozzá kapcsolódó webhelyek szolgáltatásait, tudását, termékeit és információit az alábbi feltételek mellett nyújtják Önnek. Ha felkeresi ezt a webhelyet vagy a kapcsolódó webhelyeket, elfogadja ezeket a feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el őket.

ADATVÉDELEM
Kérjük, tekintse át Adatkezelési tájékoztató, amely szabályozza a weboldalunkon tett látogatását is, hogy megértse gyakorlatainkat.

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ
Amikor felkeresi a SolidSmack szolgáltatást, vagy e -mailt küld nekünk, elektronikus úton kommunikál velünk. Ön beleegyezik abba, hogy elektronikus úton kapjon tőlünk értesítéseket. E -mailben vagy értesítésekkel ezen az oldalon kommunikálunk Önnel. Ön elfogadja, hogy minden olyan megállapodás, értesítés, közzététel és egyéb kommunikáció, amelyet elektronikus úton nyújtunk Önnek, megfelel minden olyan jogi követelménynek, amely szerint az ilyen közlésnek írásban kell történnie.

COPYRIGHT
Az ezen az oldalon található összes tartalom, például szöveg, grafika, emblémák, gombikonok, képek, hangklipek, digitális letöltések, adatösszeállítások és szoftverek a SolidSmack vagy tartalomszolgáltatóinak tulajdonát képezik, és nemzetközi szerzői jogi törvények védik. Az oldalon található összes tartalom összeállítása a SolidSmack kizárólagos tulajdona, a gyűjtemény szerzői jogával rendelkezik a SolidSmack által, és a nemzetközi szerzői jogi törvények védik.

TRADEMARKS
A SolidSmack védjegyeket és kereskedelmi ruhákat nem lehet használni olyan termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek nem a SolidSmack tulajdonát képezik, semmilyen módon, amely zavart okozhat a vásárlók körében, vagy olyan módon, amely leértékeli vagy hiteltelenné teszi a SolidSmackot. Minden más védjegy, amely nem a SolidSmack vagy leányvállalatainak tulajdonában áll, és amelyek ezen az oldalon jelennek meg, a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik, akik kapcsolódhatnak a SolidSmackhoz vagy a kapcsolódó webhelyekhez, vagy nem, vagy nem kapcsolódnak hozzájuk.

LICENC ÉS A HELYZETKÉPESSÉG
A SolidSmack korlátozott licencet biztosít Önnek ahhoz, hogy hozzáférjen és személyesen használja ezt az oldalt, és ne töltse le (kivéve az oldal gyorsítótárazását) vagy módosítsa azt, vagy annak bármely részét, kivéve a SolidSmack kifejezett írásbeli hozzájárulását. Ez a licenc nem tartalmazza a webhely vagy annak tartalmának viszonteladását vagy kereskedelmi felhasználását: a terméklisták, leírások vagy árak gyűjtése és felhasználása: az oldal vagy annak tartalmának bármilyen származékos felhasználása: a fiókadatok letöltése vagy másolása egy másik kereskedő haszna: vagy az adatbányászat, a robotok vagy hasonló adatgyűjtési és kinyerési eszközök bármilyen használata. Ezt az oldalt vagy annak bármely részét tilos a SolidSmack kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül sokszorosítani, sokszorosítani, másolni, eladni, újra eladni, meglátogatni vagy más módon felhasználni kereskedelmi célokra. A SolidSmack és társaink semmilyen védjegye, logója vagy egyéb tulajdonát képező információ (beleértve a képeket, szöveget, oldalelrendezést vagy űrlapot) nem írhat keretet vagy használhat keretezési technikákat kifejezett írásbeli hozzájárulás nélkül. A SolidSmack kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül nem használhat SetaSmacks nevet vagy védjegyeket használó metacímkéket vagy más „rejtett szövegeket”. Bármilyen jogosulatlan használat megszünteti a SolidSmack által biztosított engedélyt vagy licencet. Korlátozott, visszavonható és nem kizárólagos joga van a SolidSmack honlapjára mutató hiperhivatkozás létrehozásához, amennyiben a link nem ábrázolja a SolidSmack-ot és a kapcsolódó webhelyeket, illetve azok termékeit vagy szolgáltatásait hamis, félrevezető, lekicsinylő, vagy más módon sértő ügy. A link részeként nem használhat semmilyen SolidSmack emblémát vagy más védett grafikát vagy védjegyet a link részeként.

A TAGSÁGI FIÓK
Ha használja ezt a webhelyet vagy a kapcsolódó webhelyeket, akkor lehet, hogy tagsági fiókja van. Ön felelős fiókja és jelszava bizalmas kezeléséért, valamint a számítógéphez való hozzáférés korlátozásáért, és vállalja, hogy vállalja a felelősséget minden olyan tevékenységért, amely a fiókja vagy jelszava alatt történik. Ha Ön 18 év alatti, weboldalunkat csak szülő vagy gyám bevonásával használhatja. A SolidSmack és társvállalatai fenntartják maguknak a jogot, hogy saját belátásuk szerint megtagadják a szolgáltatást, megszüntessék a fiókokat, eltávolítsanak vagy módosítsanak tartalmat, vagy töröljék a megrendeléseket.

MEGJEGYZÉSEK, EMAILEK ÉS EGYÉB TARTALOM
A látogatók megjegyzéseket és egyéb tartalmakat tehetnek közzé: és javaslatokat, ötleteket, megjegyzéseket, kérdéseket vagy egyéb információkat nyújthatnak be, feltéve, hogy a tartalom nem illegális, obszcén, fenyegető, rágalmazó, a magánszférát sértő, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat sértő vagy más módon káros harmadik feleknek vagy kifogásolható, és nem tartalmaz vagy tartalmaz szoftveres vírusokat, politikai kampányokat, kereskedelmi megkereséseket, láncleveleket, tömeges leveleket vagy bármilyen „spamet”. Nem használhat hamis e-mail címet, nem adhat ki más személyt vagy szervezetet, vagy más módon nem vezethet félre a kártya vagy más tartalom eredetével kapcsolatban. A SolidSmack fenntartja a jogot (de nem kötelezettséget) az ilyen tartalom eltávolítására vagy szerkesztésére, de nem ellenőrzi rendszeresen a közzétett tartalmat. Ha tartalmat tesz közzé vagy anyagot küld be, és hacsak másként nem jelezzük, akkor a SolidSmacknak ​​és társainak nem kizárólagos, jogdíjmentes, örökös, visszavonhatatlan és teljes mértékben allicencengedélyt biztosít a használathoz, sokszorosításhoz, módosításhoz, adaptáláshoz, közzétételhez , lefordíthat, származékos műveket hozhat létre, terjeszthet és megjeleníthet ilyen tartalmakat világszerte bármilyen médiában. Ön megadja a SolidSmacknak, valamint társvállalatainak és allicenc-tulajdonosainak a jogot arra, hogy az Ön által az ilyen tartalommal kapcsolatban megadott nevet használják, ha úgy döntenek. Ön kijelenti és szavatolja, hogy az Ön által közzétett tartalomhoz fűződő összes jog az Ön tulajdonában van, vagy más módon ellenőrzi őket: a tartalom pontos: az Ön által biztosított tartalom használata nem sérti ezt az irányelvet, és nem okoz kárt személynek vagy szervezetnek: és kártalanítja a SolidSmackot vagy társvállalatait az Ön által szolgáltatott tartalomból eredő minden követelésért. A SolidSmack jogosult, de nem köteles bármilyen tevékenységet vagy tartalmat megfigyelni, szerkeszteni vagy eltávolítani. A SolidSmack nem vállal felelősséget és nem vállal felelősséget az Ön vagy harmadik fél által közzétett tartalmakért.

A VESZTESÉG KOCKÁZATA
Azokban az esetekben, amikor a digitális termékeket vagy tagságokat a SolidSmack vagy a kapcsolódó webhelyeken keresztül vásárolják, ezeket a vásárlásokat e -mail visszaigazolás alapján hajtják végre. Ez alapvetően azt jelenti, hogy az ilyen tételek elvesztésének és tulajdonjogának kockázata az e -mail elküldésekor áthárul rád.

A GARANCIÁK NYILATKOZATA ÉS A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA EZT AZ OLDALOT A SOLIDSMACK A "HOGYAN HASZNÁLT" ÉS "ELÉRHETŐ" ALAPJÁN SOLIDMACK biztosítja. A SOLIDSMACK SEMMILYEN KIFEJEZETT VAGY JÓTÁLLÁSOT NEM KERESZT, KIFEJEZETT VAGY IMPLITÁLT, AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉRE VAGY AZ OLDALON TARTALMAZOTT INFORMÁCIÓKRA, TARTALOMRA, ANYAGOKRA VAGY TERMÉKEKRE. Kifejezetten egyetért azzal, hogy AZ OLDAL HASZNÁLATA A TE KOCKÁZATODRA VAN. A SOLIDSMACK AZ ALKALMAZHATÓ TÖRVÉNY SZABÁLYOZÁSÁNAK TELJES MEGFELELŐSÉGÉBEN KIZÁRÓLAG MINDEN GARANCIÁT NYILATKOZIK, KIZÁRÓLAG VAGY MEGHATÁROZOTT, BELEÉRVE, HOGY NEM KORLÁTOZOTT A KERESHETŐSÉGRE VONATKOZÓ KÖZVETLEN JÓTÁLLÁSRA ÉS ALKALMAZHATÓSÁGRA. A SOLIDSMACK NEM GARANTÁLJA, HOGY EZ AZ OLDAL, A SZERVEREI, VAGY A SOLIDSMACK-BŐL ELKÜLDÖTT E-MAIL VÍRUSOKTÓL vagy MÁS KÁROS KOMPONENTEKTŐL MENTES. A SOLIDSMACK NEM FELELŐSSÉGRE VAN FELELŐSSÉGÉRT MINDEN KÁRTÉRT, HOGY AZ OLDAL HASZNÁLATÁBÓL KÖVETKEZIK, BELE értve, de nem korlátozódik a közvetlen, közvetett, véletlen, büntető és következményes károkra. EGYES ÁLLAMI TÖRVÉNYEK NEM TARTALMAZÁSÁNAK KORLÁTOZÁSÁRA VONATKOZÓ GARANCIÁKRA VONATKOZNAK, VAGY EGYES KÁROK KIZÁRÁSÁRA vagy KORLÁTOZÁSÁRA. HA E TÖRVÉNYEK ÖNRE VONATKOZNAK, A FELSŐ FELELŐS NYILATKOZATOK, KIZÁRÁSOK VAGY KORLÁTOZÁSOK NÉHÁNY VAGY ÖSSZE NEM VONATKOZNAK ÖNRE, ÉS LEHETNEK TOVÁBBI JOGAI.

ALKALMAZANDÓ JOG
A SolidSmack felkeresésével Ön elfogadja, hogy az Amerikai Egyesült Államok törvényei - a kollíziós alapelvekre való tekintet nélkül - szabályozzák ezeket a használati feltételeket, valamint minden olyan vitát, amely Ön és a SolidSmack vagy a kapcsolódó webhelyek között felmerülhet.

VITÁS
Bármilyen vitát, amely bármilyen módon kapcsolódik a SolidSmack -on tett látogatásához, a SolidSmack -on keresztül elfogyasztott információkhoz vagy vásárolt termékekhez, bizalmas választottbíróság elé kell terjeszteni Texasban, az Amerikai Egyesült Államokban, kivéve, ha Ön bármilyen módon megsértette vagy megsértette. SolidSmack szellemi tulajdonjogok, a SolidSmack jogsértést vagy más megfelelő jogorvoslatot kérhet az Amerikai Egyesült Államok Texas államának bármely államában vagy szövetségi bíróságán, és Ön hozzájárul az ilyen bíróságok kizárólagos joghatóságához és helyszínéhez. A jelen megállapodás szerinti választottbírósági eljárást az Amerikai Választottbírósági Szövetség akkor érvényes szabályai szerint kell lefolytatni. A választottbírók ítélete kötelező érvényű, és ítéletként bejegyezhető bármely illetékes bírósághoz. Az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben, e megállapodás szerinti választottbírósági eljáráshoz nem lehet csatlakozni olyan választottbírósági eljáráshoz, amelybe a megállapodás hatálya alá tartozó bármely más felet is bevonnak, akár osztálybírósági eljárásban, akár más módon.

SZABÁLYOZÁSI POLITIKA, MÓDOSÍTÁS ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG
Kérjük, tekintse át ezen az oldalon közzétett egyéb irányelveinket, például szállítási és visszaküldési irányelveinket. Ezek az irányelvek szabályozzák a SolidSmack látogatását is. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk webhelyünket, irányelveinket és jelen használati feltételeket. Ha ezen feltételek bármelyike ​​érvénytelennek, semmisnek vagy bármilyen okból végrehajthatatlannak minősül, akkor ezt a feltételt elkülönítendőnek kell tekinteni, és ez nem érinti a fennmaradó feltétel érvényességét és végrehajthatóságát.

KÉRDÉSEK
Az Általános Szerződési Feltételekkel, az Adatvédelmi irányelvekkel vagy más, az irányelvekkel kapcsolatos anyagokkal kapcsolatos kérdéseket a "Lépjen kapcsolatba velünk" írjon nekünk a következő címre: info@www.solidsmack.com