Këtë javë EngineerVsDesigner u ul me themeluesin e ri dhe të talentuar të një prej faqeve tona të preferuara të dizajnit të produktit, Z. Jude Pullen! Ne do të flasim me Jude për të punuar me duart tuaja në një epokë dixhitale të prototipimit, si lindi ideja për faqen e tij të Modelimit të Modelimit dhe pse ai beson se puna me duart tuaja është metoda më e mirë për 'Aksidentet e lumtura'.

YouTube video

Ne do të diskutojmë:

  • Kush jeni ju Jude dhe cili është përcaktimi juaj për një inxhinier projektimi?
  • Mund t'i kemi flokët tuaj Xhud?
  • Si lindi ideja për Modelimin e Dizajnit?
  • Pse është e rëndësishme të modeloni me duart tuaja para se të hidheni në CAD?
  • …dhe me shume!
autor

Simon është një projektues industrial me bazë në Brooklyn dhe Redaktor Menaxhues i EVD Media. Kur të gjejë kohën për të dizajnuar, fokusi i tij është të ndihmojë startup -et të zhvillojnë marka dhe të krijojnë zgjidhje për të realizuar vizionin e tyre të dizajnit të produktit. Përveç punës së tij në Nike dhe klientë të tjerë të ndryshëm, ai është arsyeja kryesore që çdo gjë bëhet në EvD Media. Ai një herë luftoi një gurgullimë aligatori Alaskan në tokë me duart e tij të zhveshura… për të shpëtuar Josh.