EvD Media Adam O'Hern ir saglabājis mūs cadjunkie dalībnieki ir aizņemti ar savu jaunāko SolidWorks apmācību sēriju, kuras centrā ir produkta izstrāde no nulles, ņemot vērā darbu inženieru, grafisko dizaineru un, protams, rūpniecisko dizaineru komandās. Kas ir labāks veids, kā sākt jaunā gada pirmo mēnesi, nekā ar kādu jaunu modelēšanas izglītību?

SolidWorks tālvadības pults sērija

Šajā sērijā jūs strādāsit pie izdomātas tālvadības skaļruņu sistēmas. Vissvarīgākais ir tas, ka mēs uzsvērsim veidus, kā jūs varat strādāt ar vairākiem cilvēkiem, sākot no inženiertehniskiem datiem līdz grafiskām detaļām un iekļaujot visu galīgajā, izgatavojamā dizainā.

11

21

31

41

51

61

71

81

Noteikti apskatiet visus mūsu bezmaksas videoklipus cadjunkie- un, ja jūs patiešām jūtat pievilcību, dodieties pie mums Premium dalības lapa.

autors

Saimons ir Bruklinā bāzēts industriālais dizaineris un EVD Media vadošais redaktors. Kad viņš atrod laiku projektēšanai, viņa uzmanības centrā ir palīdzēt jaunizveidotiem uzņēmumiem izstrādāt zīmolu un dizaina risinājumus, lai realizētu savu produktu dizaina vīziju. Papildus darbam Nike un dažādiem citiem klientiem viņš ir galvenais iemesls, kāpēc EvD Media kaut kas tiek darīts. Reiz viņš ar plikām rokām cīnījās ar zemi ar Aļaskas aligatora zizli, lai glābtu Džošu.