Kā jūs kā dizaineris, inženieris vai veidotājs spēsiet iet kopsolī nozarē, kuru pastāvīgi traucē “Jaunās sejas” un kurā burtiski vienas nakts laikā tiek radīti veseli uzņēmumi? Tā kā produkti tirgū nonāk ātrāk nekā jebkad agrāk, kāda ir labākā stratēģija, lai iekļautos arvien konkurētspējīgākā radošā globālajā ekonomikā? Kā jūs varat izmantot ražošanas nākotni un izmantot šīs jaunās tehnoloģijas savā labā?

AU2012 Inovāciju forums | Veidošanas nākotne

Šajā Autodesk Universitātes 2012. gada inovāciju forumā viesi, tostarp Džejs Rodžerss (Local Motors izpilddirektors un dibinātājs), Marks Hečs (Maijas prezidents un izpilddirektors), Džeisons Mārtins un Patriks Triato (dizaineri, Zooka Soundbar) un citi apspriež graujošo darbību spektru. un ieviešot tehnoloģijas, kas ļauj produktiem nonākt tirgū ātrāk un lētāk nekā jebkad agrāk:

Džejs Rodžerss, Local Motors prezidents, izpilddirektors un līdzdibinātājs


"Es esmu piektajā gadā no simts gadu odisejas, lai mainītu automašīnu formu."

“Ir trīs ieņēmumu plūsmas, kas atbalsta mūsu biznesu. Mēs izgatavojam instrumentus un pakalpojumus, kā arī pārdodam produktus.

"Kādreiz mēs dalījāmies ar informāciju, piemēram, šo [papīra attēlu], bet šodien mēs varam kopīgot tādu attēlu kā šis [3D modelis]."

“Šodien kāds no visas pasaules var saprast, kā to izveidot [jūsu dizainu]. Un tā ir būtiska atšķirība starp šodienas mācīšanos un radīšanu un vakardienas mācīšanos un mācīšanos.

"Britiem bija vajadzīgi 200 gadi, lai pārvarētu savu rūpniecisko revolūciju, Amerikai bija vajadzīgi 50 gadi, Ķīnai bija vajadzīgi 10 gadi, un cilvēki to var atgūt viena gada laikā."

“Kad kāds jums saka, ka tā ir laba ideja, iespējams, ka tas jau ir izdarīts. Kad kāds saka, ka tā ir slikta ideja, tad riteņiem jāsāk griezties. Jo tas droši vien ir lieliski.”

“Mēs nemeklējam vidējo dizainu skaitu; mēs meklējam skaidrību, lai atrisinātu problēmu. Mēs atrodam kaut ko, kas ir ļoti interesants un polarizējošs.

Ash Notaney, Project Frog produktu un inovāciju viceprezidents


“Jebkura diskusija par nākotni jāsāk ar runāšanu par tendencēm. Pašlaik Ņujorkā jums tiek būvēts 1 Pasaules tirdzniecības centrs. Aptuveni tam ir tāda pati forma un izmērs kā Empire State Building, un tas ir jāuzbūvē daudz, daudz ilgāk. Vai tā tiešām ir nākotne?"

“Tik liela daļa būvniecības izmaksu ir pieskaitāmās izmaksās. Vairāk nekā 70% no būvniecības izmaksām ir neefektīvas, un tā ir iespēja.

“Tas sākas ar detaļu instrumentu komplektu, un katra no šīm daļām ir ļoti, ļoti detalizēta. Ēku sastāvdaļas tiek ražotas ārpus objekta. Tie ir iepakoti kravas automašīnā un tiek ievietoti vietā ar celtni. Pēc tam mums uz vietas ir kāds, kas nosaka visu līdz otrajam laikam, un tad mēs strādājam, lai redzētu, kā mēs varam uzlabot efektivitāti.

Džeisons Mārtins, izpilddirektors un Patriks Triato, Carbon Audio galvenais dizaineris


"Ir skaļi un tad ir skaļāki. Mēs esam skaļāki."

"No koncepcijas līdz plauktam pagāja apmēram septiņi mēneši."

"Nepārtraukti mēģiniet sevi izgudrot no jauna. Pajautājiet sev – kas ir nākamā lielā lieta? Tas ir veids, kā definēt jaunu kategoriju.

Marks Hečs, TechShop izpilddirektors


“Es esmu profesionāls revolucionārs, kā profesionāla revolucionāra mans uzdevums ir savervēt un radikalizēties. Jūs redzat revolūciju savu acu priekšā, un es ceru, ka jūs pievienosities revolūcijai.

“Ko darīs jūsu uzņēmums, izmantojot to, ko tikko dzirdējāt no šī paneļa?”

“Agrāk es strādāju pie jaunu produktu izstrādes, un bija vajadzīgi gadi, lai kaut ko iegūtu. Vairs ne."

“Lai pievienotos revolūcijai, ir nepieciešams tikai viens mazs akts. Tāpēc es vēlētos, lai jūs šajos Ziemassvētkos savai ģimenei vai draugiem uzdāvinātu vienu dāvanu, un jūs būsiet daļa no revolūcijas.

Mikijs Makmanuss, MAYA Design prezidents un izpilddirektors


“Gada laikā izgatavojam vairāk pārstrādātāju, nekā varam izaudzēt rīsu graudu. Vairāk nekā 10 miljardi procesoru, un šis skaits pieaug.

“Daba var mums kaut ko iemācīt. Jūs pats par sevi esat sarežģīta informācijas sistēma.

"Tā ir milzīga sarežģītības iespēja, briesmas nav sarežģītības, bet gan ļaundabīgas
sarežģītība."

“Es uztraucos, ka nākotnē mūs var piemeklēt radošuma krīze. Es nezinu, vai mēs ieguldām saviem bērniem pareizajās lietās.

"Nākotne ir saistīta ar radošumu un veiklību."

autors

Saimons ir Bruklinā bāzēts industriālais dizaineris un EVD Media vadošais redaktors. Kad viņš atrod laiku projektēšanai, viņa uzmanības centrā ir palīdzēt jaunizveidotiem uzņēmumiem izstrādāt zīmolu un dizaina risinājumus, lai realizētu savu produktu dizaina vīziju. Papildus darbam Nike un dažādiem citiem klientiem viņš ir galvenais iemesls, kāpēc EvD Media kaut kas tiek darīts. Reiz viņš ar plikām rokām cīnījās ar zemi ar Aļaskas aligatora zizli, lai glābtu Džošu.