3D sistēmas 2013. gadā netraucē. Neskatoties uz dažiem jauniem produktiem vājš sniegums, viņiem ir izdevies pierādīt, ka “putukrējuma pīrāgu sejā” arsenāls ir labākā stratēģija, lai attīstītu ažiotāžu un piesaistītu jūsu uzmanību. Kaut kā CES 2013 ietvaros savu jauno produktu izlaidumu popularizēšanā viņiem izdevās nopelnītLabākā CES 2013 balva par jauno tehnoloģiju”Uzņemšanas laikā mūziķi spēlē 3D drukātus instrumentus savā stendā un joprojām atrada laiku, lai atbrīvotu platformu modelētājiem un izstrādātājiem, lai iegūtu naudu par lietotnēm, kuru centrā ir 3D drukāšana.

"Cubify uzskata, ka ikviens ir radošs, un ikviens var radīt - mums visiem ir nepieciešams tikai jautrs un vienkāršs veids, kā sākt."

Sadalīta starp divām platformām, Cubify jaunā 3D drukas lietotņu dizaina sistēma tiek nodrošināta programmētājiem, kā arī modelētājiem bez programmēšanas pieredzes. Cubify API “ir paredzēts tīmekļa programmētājiem, kuri raksta savas tīmekļa lietotnes, veido modeļus un veic programmēšanu”. Kad programmētājs ir iesniedzis lietotni, process ir līdzīgs Apple iOS lietotņu iesniegšanas procesam: pagaidiet dažas dienas un uzziniet, vai tā ir apstiprināta. Nav maksimālā lietotņu daudzuma, ko izstrādātājs var iesniegt, un Cubify rūpējas par e-komercijas, drukāšanas un izpildes pienākumiem.

2

1

Tiem, kas izvairās no programmēšanas maršruta, bet tomēr vēlas iesaistīties, platforma AppCreate ļauj modelētājiem izveidot Cubify tīmekļa lietotni, izmantojot tiešsaistes saskarni Cubify AppCreate. Kad saskarne ir izveidota, tas ir tikpat vienkārši, kā augšupielādēt 3D modeļa failus un saņemt procentus no maksājuma par Cubify mākoņdrukāto modeli (līdzīgi kā Shapeways).

4

3

Kamēr platforma vēl ir sākumstadijā, būs interesanti redzēt, kā tā tiks uzņemta, jo 2013. gads veidos milzīgu gadu 3D drukāšanai.

Lai uzzinātu vairāk, dodieties uz Cubify Izstrādātāja vietne.

autors

Saimons ir Bruklinā bāzēts industriālais dizaineris un EVD Media vadošais redaktors. Kad viņš atrod laiku projektēšanai, viņa uzmanības centrā ir palīdzēt jaunizveidotiem uzņēmumiem izstrādāt zīmolu un dizaina risinājumus, lai realizētu savu produktu dizaina vīziju. Papildus darbam Nike un dažādiem citiem klientiem viņš ir galvenais iemesls, kāpēc EvD Media kaut kas tiek darīts. Reiz viņš ar plikām rokām cīnījās ar zemi ar Aļaskas aligatora zizli, lai glābtu Džošu.