Ikvienam, kurš vēlējās maksimāli izmantot 3D skenera vai viedtālruņa 3D skenēšanas lietotni, jaunais MODO repotoloģijai sērija no rūpnieciskā dizaina apmācības vietas cadjunkie ir domāts tieši jums.

Par zemo cenu 39 USD (14 USD cadjunkie Premium dalībniekiem) šajā lejupielādējamajā video sērijā ir viss, kas jums jāzina par 3D skenēšanas datu pārveidošanu par funkcionējošu ģeometriju, kā arī daži slideni MODO skripti, kas paredzēti tikai sērijai, lai paātrinātu darbplūsma.

Sērijā pats EvD Media rūpnieciskā dizaina profesionālis Ādams O'Herns izmanto retopoloģiju un vienkāršos vārdos izsaka to, lai maksimāli izmantotu jūsu 3D skenēšanas datus un pārveidotu tos par funkcionējošu un ražojamu CAD modeli MODO vai SolidWorks.

Papildus deviņi videomateriāli ar īpašām iespējām un iekļauti MODO skripti, lai paātrinātu jūsu retopoloģijas darbplūsmu, sērija ietver arī procesa failus, lai palīdzētu jums katrā solī.

Šeit Ādams visu izjauc:

Tātad, kas ir retopoloģija, ko jūs varētu jautāt?

Iespējams, kādu laiku esat pavadījis savā viedtālrunī, izmantojot kādu no daudzajām 3D skenēšanas lietotnēm, piemēram Autodesk 123D Catchvai varbūt vēlaties padarīt veidoto ZBrush modeli draudzīgāku ražošanai. Būtībā retopoloģijas galīgais mērķis ir uzņemties esošu 3D modeli un “izsekot” tā formai ar funkcionējošu ģeometriju, lai ar to varētu tālāk manipulēt speciālā CAD programmatūras pakotnē, piemēram, SolidWorks. Īsumā, retopoloģija ir citādi “miruša” modeļa atjaunošanas process ar funkcionalitāti, ko varat izmantot 3D drukāšanai, atveidošanai un ražošanai.

Galvenās prasmes, kuras pievienosit savam rīkkopam:

Sērijā Ādams nojauc katru soli, lai reālās pasaules objektus pārvērstu tīrā ģeometrijā, ko varēsit izmantot, lai savu izstrādājumu dizainu paceltu jaunā līmenī MODO un/vai SolidWorks. Neatkarīgi no tā, vai jūsu gala mērķis ir tikai pilnveidot savas modelēšanas prasmes vai veidot roku darinātus prototipus, jums tiks sniegta informācija par retopoloģijas izmantošanu, lai uzlabotu savu dizaina spēli.

3D skenēšanas importēšana no viedtālruņa lietotnes

01

Acu atjaunošana MODO režīmā

02

Jūsu dizaina eksportēšana un pabeigšana SolidWorks

03

Dodieties uz cadjunkie, lai lejupielādētu un sāktu darbu ar MODO repotoloģijai sērija, vai pierakstīties cadjunkie Premium dalība lai piekļūtu visai industriālā dizaina video apmācības bibliotēkai.

autors