Ja kādreiz būtu bijusi kāda 3D cad lietotne, ko varētu salīdzināt ar gludu, zīdainu kausētu sviestu, TinkerCAD būtu tas viens. Ja jūs to vēl neesat pieredzējis, jums tas ir jādara. Jums vienkārši ir. Tīmekļa 3D modelēšanas lietotne ir izlaista ar jaunu versiju, un tā ir gandrīz viss, ko vēlaties un gaidāt viegli lietojamā 3D modelēšanas lietotnē. Un pēc izskata viņi ir ielikuši pamatu 3D lietotņu nākšanai.

Tinkercad

Pirmā Tinkercad versija bija pārsteidzoša. Šis, vēl jo vairāk. Tinkercad skaistums ir ne tikai tas, ka tā ir atsaucīga tīmekļa 3D lietotne, bet arī tā pamatfunkcijas, kuras jūs varētu atrast citās 3D lietotnēs. Jo īpaši tas, kā jūs mijiedarbojaties ar ģeometriju. Daudzējādā ziņā tas ir labāk. Tas noteikti ir vienmērīgāk un vienkāršāk, līdz pat brīnumam, kāpēc cita 3D modelēšanas programmatūra ir tik sarežģīta. Jums ir pamata formas un vilkšanas un nomešanas kustības ar īpaši gludu vadību. Objekta mijiedarbība ir skaista. Katram objektam ir kontroles punkti, lai pielāgotu izmēru un orientāciju, kā arī tas nofiksējas un mērogojas, izmantojot taustiņu SHIFT. Tas ir pietiekami vienkārši iesācējiem modelētājiem, un tas ir pietiekami, lai ieinteresētu uzlaboto modelētāju.

Viņi vairāk koncentrējas uz 3D drukāšanas iespējām un iespēju nekavējoties nosūtīt jūsu modeli uz Shapeways, imaterialise vai Ponoko. Jums ir arī iespēja lejupielādēt .stl, lai drukātu vai mainītu sevi.

Lai arī cik funkcionāls tas būtu, tajā var izmantot vairāk funkciju. Gribētos redzēt konteksta izvēlnes, ģeometrijas pārveidotājus (piemēram, filejas, slīpumus utt.), Virsmas vadīklas un eksportu. Nešaubos, ka viņi apsver tādas iespējas kā šis un vēl vairāk, lai iepriecinātu un pārsteigtu mūsu 3D veidošanas sajūtas. Es arī būtu pārsteigts, ja atlikušo gadu viņi to padarītu bez iegādes. Noteikti, pamēģināt.

autors

Džošs ir SolidSmack.com dibinātājs un redaktors, Aimsift Inc. dibinātājs un EvD Media līdzdibinātājs. Viņš ir iesaistīts inženierzinātnēs, dizainā, vizualizācijā, tehnoloģijā, kas to padara iespējamu, un ar to saistītajā saturā. Viņš ir SolidWorks sertificēts profesionālis un izceļas ar neveiklu kritienu.