Otrdien, 6. februārī, SpaceX elkoņa vēsturi kakla kaulā ar testa palaišana of Sīvs smags, visu laiku spēcīgākā raķete. Aprēķinātās izmaksas ir 90 miljoni (Ne vairāk kā 150 miljoni) un spēja nospiest 141,000 XNUMX mārciņas ārpus mūsu atmosfēras, tas visiem liek atgriezties kosmosa izpētē.

Un, bez šaubām, tas iedvesmos daudzus inženierus. Inženieri, piemēram, Lance Skelly, mehāniskais un strukturālais projektu sagatavotājs, kurš vada thingimajigs.com. Viņš zināja, ka ikviens, kurš ir pietiekami foršs, lai noraizētos par Tesla Roadsteru, kas tiek izlaists kosmosā ar ātrumu virs 18,000 3 jūdzēm stundā, novērtētu kosmosa kuģa XNUMXD modeli. Tātad, viņš uztaisīja vienu.

Lenss modelēja Falcon Heavy programmā KeyCreator, un, lai gan tas ir tikai aptuvens aprēķins, tas ir lielisks sākumpunkts atsaucei, lai izveidotu savu 3D modeli, savu modeļa raķeti vai Falcon Heavy Jell-o veidni, par kuru esat sapņojis. pagājušajā nedēļā.

jūs varat lejupielādēt Falcon Heavy modeli vietnē GrabCAD. BONUS! Nepalaidiet garām arī viņa Falcon 9 modeli. Redzēt to šeit.)

autors

Džošs ir SolidSmack.com dibinātājs un redaktors, Aimsift Inc. dibinātājs un EvD Media līdzdibinātājs. Viņš ir iesaistīts inženierzinātnēs, dizainā, vizualizācijā, tehnoloģijā, kas to padara iespējamu, un ar to saistītajā saturā. Viņš ir SolidWorks sertificēts profesionālis un izceļas ar neveiklu kritienu.