Parasti, runājot ar kādu par dārzeņiem, runa ir par istabas izmēra gultas veidošanu no lapu zaļumiem, burkānu un zirņu sacelšanās rīku sašūšanas metodēm vai praktiskām atrašanās vietām biešu sulas dozatoriem. Bet pirms šādu interesantu darbību veikšanas vispirms ir jāaudzē dārzeņi.

Morgans Moreijs, vēsturisks juvelieris no Raitas salas, izgāja no savas ierastās radošās spējas - fantastisku skulpturālu rotu un figūru dizaina, lai radītu praktisku, tomēr meistarīgu akvaponikas sienas instalāciju. Pats labākais, ka tas ir MODULĀRS un kalpo dažādām funkcijām.

Visas kārbas ir viegli noņemamas, lai tās darbotos kā atsevišķi katli. Sistēmu būs viegli pielāgot atsevišķām iekārtām, jo ​​katru skārdu var piepildīt ar dažādiem stādīšanas materiāliem. Labākais no visiem, tiklīdz ūdens ir izvadīts caur sistēmu, zivīm kļūst pilnīgi tīrs un svaigs. ”

Esmu pētījis idejas, kā izveidot akvaponikas lopbarības lopbarības sistēmu, un šī ir viena patiešām interesanta metode. Tā ir viengabalaina druka, kas ar papildu caurules savienotāja stiprinājumu savieno un izvada ūdeni caur jebkuru augu daļu. Tos var izmantot atsevišķi vai atsevišķi un turēt standarta skārda kārbu. Iedomājieties, ka jūs varētu izaudzēt veselu sienu rozmarīna vai timiāna, vai ziedus, ko katru rītu novākt un aizvest pie jums savus mīļos kolēģus.modulāra akvaponikas sienu sistēma

Es nevaru gaidīt, lai to izdrukātu, pielāgotu, modificētu un redzētu, kā tas darbojas uz galda. Viena lieta, kas, manuprāt, būs nepieciešama, pamatne, siena vai tvertnes stiprinājums un augšējais stiprinājums atkarībā no auguma un svara-pilna spinātu 12 pēdu siena nedaudz sver ... Man var būt vajadzīgas vairāk zivju tvertnes.

jūs varat lejupielādēt modeli vietnē MyMiniFactory. (Bonuss! Iepazīstieties ar citiem Morgana darbiem. Viņam ir daudz Overwatch skulptūru un daži patiešām forši rotaslietas. Skatiet tos šeit!)

Vai jums ir modelis, kas, jūsuprāt, ir vajadzīgs ikvienam? Kopīgojiet saiti un informāciju ar mums šeit!

autors

Džošs ir SolidSmack.com dibinātājs un redaktors, Aimsift Inc. dibinātājs un EvD Media līdzdibinātājs. Viņš ir iesaistīts inženierzinātnēs, dizainā, vizualizācijā, tehnoloģijā, kas to padara iespējamu, un ar to saistītajā saturā. Viņš ir SolidWorks sertificēts profesionālis un izceļas ar neveiklu kritienu.