Informācija

INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANA

Disco solidsmack the smack ir tas, kas jums trūkst

SolidSmack kļūst apkārt. Tu to zini. Lūk, kā mēs to risinām, un lietas, kas mums jāatklāj, lai jūs zinātu, par ko mēs rakstām, nāk tieši no mūsu pukstošajām sirdīm. Starp citu, nevienam no cilvēkiem vai uzņēmumiem, ar kuriem mēs strādājam, nav nekādas teikšanas vai redakcionālas varas pār SolidSmack saturu. Mēs tikai vēlamies to iegūt.

Nozares pasākumi

SolidSmack apmeklē nozares pasākumus, kurus rīko dažādi CAD nozares pārdevēji. Visbiežāk tas nozīmē, ka viņi maksā par konferenču maksu, viesnīcām un reizēm lidojumiem uz pasākumu. Ja viņi nemaksā par lidojumiem, mēs arī cenšamies viņus saņemt ar komplimentiem par viņu jakajiem suņiem. Jebkura ziņa, raksti vai notikuma atspoguļojums ir tikai SolidSmack ziņā, bez pasākuma saimnieka vai sponsoru ieguldījuma vai rediģēšanas.

Reklāmdevēji

Jūs pamanīsit, ka SolidSmack ir daudz reklāmu. Tā mēs finansējam šo operāciju un maksājam par milzīgo graudaugu daudzumu, kas vajadzīgs, lai izliktu tik satriecošu saturu. Ja vēlaties, lai jums nebūtu reklāmu, sazinieties ar mums, un mēs parādīsim ziedojumu kastīti, kurā tiek pieņemti īpaši lieli čeki. Bet, tāpat kā mūsu reklāmdevējam, jums nebūs nekādas teikšanas par saturu, redakciju vai attēliem, kas aptver produktu vai pakalpojumu (vai minētā satura apjomu par šādu produktu vai pakalpojumu). Mēs esam brutāli, es zinu.

Affiliates

Mēs laiku pa laikam kopīgojam produktu vai pakalpojumu, izmantojot saistītās saites. Šī ir papildu ieņēmumu plūsma, un cerams, ka tā novērsīs mūs no daudzām traucējošām reklāmkaroga reklāmām. Mūsu nolūks ir dalīties tikai ar produktiem, kas papildina SolidSmack saturu, palīdz jums ar to, ko jūs darāt, vai kopumā padara dzīvi jautrāku. Saistīto saišu izmantošana neietekmē to, vai mēs piedāvājam produktu vai ne; īsi sakot, produkti tiek piedāvāti tikai tāpēc, ka tie atbilst redakcionālajiem standartiem. Pašlaik mums ir filiāļu attiecības ar vairākiem veikaliem, tostarp: Amazon, Ebay un StackCommerce. Lūdzu, jūtieties brīvi SAZINIETIES AR MUMS ja vēlaties pārbaudīt, vai mums ir saistītās attiecības ar konkrētu uzņēmumu.

Programmatūra/Aparatūra

Reizēm mums tiks dota programmatūra vai aparatūra, ko izmantot un pārskatīt. Dažreiz mums tas nav jāatdod atpakaļ, dažreiz mēs to atdodam konkursā, dažreiz mēs izmetam to pa logu (ne īsti, bet jā, tiešām). Programmatūra, kuru mēs saņemam/pārskatām, parasti ir apzīmēta ar nosaukumu “nav paredzēts tālākpārdošanai” (NFS), kas nozīmē, ka nē, es nevaru to pārdot jūsu tēvocim, lai viņš varētu jums to iedot.

Domājat par kaut ko? Jūtieties brīvi SAZINIETIES AR MUMS un pajautājiet.