Privātuma politika

Efektīva: maijs 25, 2018

EVD Media, LLC, tās tīmekļa vietnes un apakšdomēni (“mēs”, “mēs” vai “uzņēmums”), un mēs SolidSmack ļoti cienām jūsu privātumu un esam apņēmušies aizsargāt jūsu privātumu, atrodoties tiešsaistē vietnē solidsmack.com. Tālāk ir aprakstīts, kā mēs apkopojam un izplatām informāciju par šo vietni.

Kādu informāciju mēs apkopojam?
Mēs pieprasām un/vai apstrādājam datus no jums, kad apmeklējat un veicat kādu darbību mūsu vietnē. Tālāk ir norādīti dati, kurus mēs pieprasām un/vai apstrādājam par dažādām darbībām, kuras veicat vietnē.

Sazinoties ar mums vai abonējot e -pasta biļetenu mūsu vietnē, jums var lūgt norādīt:

  • Vārds
  • E-pasta adrese

Pasūtot produktu, papildu informācija var ietvert:

  • Norēķinu/piegādes adrese
  • Kredītkartes informācija

Cita informācija, ko var automātiski iegūt, apmeklējot mūsu vietni vai iesniedzot veidlapu, ietver:

  • IP adrese
  • Valsts
  • Apmeklējuma laiks un/vai veidlapas iesniegšanas laiks
  • Citi dati, kas varētu tieši vai netieši identificēt jūs

Kāds juridiskais pamats mums ir jūsu datu apstrādei?
Jūsu personas datu apstrādei nepieciešams juridisks pamats. Jūsu datu apstrāde tiek veikta tikai tad, ja tas ir nepieciešams, lai sniegtu attiecīgo informāciju noteiktajam mērķim. Šie mērķi ietver:

  • Saziņas nodrošināšana pa e -pastu par jaunumiem, kas publicēti SolidSmack vietnē
  • Informācijas sniegšana pa e -pastu par produktiem, kas iegādāti, izmantojot SolidSmack tīmekļa vietni
  • Saziņas nodrošināšana pa e -pastu īpašu piedāvājumu un pasākumu veicināšanas veidā
  • Pastāvīga pakalpojuma un atbalsta nodrošināšana

Galvenais juridiskais pamats, lai mēs varētu apstrādāt jūsu personas datus, ir:

  • Kad jūs sniedzat piekrišanu
  • Kad mēs īstenojam likumīgas intereses
  • Kad mēs esam noslēguši līgumu ar jums
  • Kad mums ir juridisks pienākums vai prasība

RSS PADEVES UN E -PASTA ATJAUNINĀJUMI
Ja lietotājs vēlas abonēt RSS plūsmu, izmantojot e -pasta atjauninājumus, mēs lūdzam kontaktinformāciju, piemēram, vārdu un e -pasta adresi. Šī vienmēr ir izvēles operācija, kurā jūs sniedzat savu e-pastu un vārdu, izmantojot vietnes abonēšanas iespēju. Jūs varat atteikties no šiem paziņojumiem jebkurā laikā, izmantojot e-pasta saziņas apakšā esošo atteikšanās saiti vai nosūtot e-pastu uz privacy@solidsmack.com.

ŽURNĀLI, STATISTIKA UN ANALĪTIKA
Tāpat kā lielākā daļa vietņu, mēs izmantojam tīmekļa analīzi, īpaši Google Analytics. Tas saglabā informāciju, piemēram, interneta protokola (IP) adreses, pārlūkprogrammas veidu, atsauces vietni, izejas un apmeklētās lapas, izmantoto platformu, datuma/laika zīmogu, saites klikšķus un apkopo plašu demogrāfisko informāciju kopējai lietošanai. Lai gan tas ietver daudz informācijas, neviena no tām nav saistīta ar personiski identificējamiem datiem. un visiem lietotāju un notikumu datiem ir iestatīts derīguma termiņš pēc 38 mēnešiem.

CEPUMI
Sīkfails ir lietotāja datorā saglabāts datu gabals, kas saistīts ar informāciju par lietotāju. SolidSmack vietne izmanto sīkfailus, lai apkopotu datplūsmas datus un datplūsmu pirkuma procesā. Personas dati netiek apkopoti. Šī informācija tiek nodota analītiskajiem pārskatiem un tiek izmantota, lai uzraudzītu vietnes trafiku un pabeigtos pirkumus.

Mēs esam ieviesuši šādas:

  • Atkārtots mārketings, izmantojot Analytics
  • Google reklāmas tīkla seansu pārskats
  • Demogrāfisko datu un interešu pārskatu sniegšana
  • Facebook Pixel
  • Integrēti pakalpojumi, kuriem Analytics ir jāapkopo dati, izmantojot reklāmas sīkfailus un anonīmus identifikatorus

Mēs kopā ar trešo pušu piegādātājiem (piemēram, Google) datu apkopošanai izmantojam pirmās puses sīkfailus (piemēram, Google Analytics sīkfailus) un trešo pušu sīkfailus (piemēram, Google reklāmas sīkfailu) vai citus trešo pušu identifikatorus par lietotāju mijiedarbību ar reklāmu seansiem un citām reklāmu pakalpojumu funkcijām, kas saistītas ar mūsu vietni. Ir svarīgi atzīmēt, ka, lai gan mēs neizmantojam Google reklāmas, vietņu analīzes datus var izmantot.

Lai notīrītu sīkfailus, skatiet tos norādījumi. Varat arī atteikties, izmantojot šo pārlūkprogrammu add-on.

SAITES
Šajā vietnē ir saites uz citām vietnēm. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par šo citu vietņu privātuma praksi. Mēs iesakām lietotājiem to apzināties, izejot no SolidSmack, un izlasīt paziņojumus par konfidencialitāti katrā vietnē, kurā tiek vākta personu identificējoša informācija. Šis paziņojums par konfidencialitāti attiecas tikai uz SolidSmack apkopoto informāciju.

AFFILIATĒTA ATKLĀŠANA
SolidSmack ir Amazon Services LLC Associates programmas - saistītās reklāmas programmas - dalībnieks, kas paredzēts, lai nodrošinātu vietnēm iespēju nopelnīt reklāmas maksu, reklamējot un veidojot saites uz Amazon.com. Tas nozīmē, ka SolidSmack var nopelnīt komisiju, kad apmeklētāji iegādājas preci Amazon.com, pēc noklikšķināšanas uz novirzīšanas saites no solidsmack.com.

REKLĀMA
SolidSmack neizmanto tiešas vai trešās puses attēla reklāmas, izmantojot reklāmkarogus. Reklāmu rādīšanai šajā vietnē netiek izmantots neviens ārējs uzņēmums, un tāpēc nav sīkfailu, lai izsekotu jūsu informācijai un/vai darbībām, kuras iestatījuši ārēji reklāmas uzņēmumi vai platformas. Mēs publicējam sponsorētu saturu (arī reklāmas, apmaksātu saturu vai vietējo saturu), kurā var būt saite uz ārēju vietni. Tādējādi mēs varam nodrošināt izsekošanas saiti, lai parādītu, no kurienes radies klikšķis. Tomēr netiek pārsūtīti personas dati, un mēs nesniedzam nekādus personas datus vai piekļuvi nevienam no SolidSmack abonentu personas datiem.

Vai mēs pārsūtām personas datus uz ārzemēm?
Mēs nepārdodam, netirgojam un citādi nenododam trešajām personām jūsu personu identificējošu informāciju. Tas neattiecas uz uzticamām trešajām personām, kas palīdz mums pārvaldīt mūsu vietni, veikt uzņēmējdarbību vai apkalpot jūs, ja vien šīs puses piekrīt saglabāt šīs informācijas konfidencialitāti. (piemērs tam ir pakalpojums, ko mēs izmantojam e -pasta ziņojumu sūtīšanai.) Mēs varam arī atklāt jūsu informāciju, ja uzskatām, ka tā ir piemērota, lai ievērotu likumu, īstenotu mūsu vietņu politikas vai aizsargātu mūsu vai citu tiesības, īpašumu vai drošību.

Ja jūs izmantojat mūsu vietni no citas valsts, nevis SolidSmack, jūsu saziņa ar mums var izraisīt jūsu personas datu pārsūtīšanu pāri starptautiskajām robežām. Turklāt, zvanot mums vai uzsākot tērzēšanu, mēs varam jums sniegt atbalstu no atrašanās vietas ārpus jūsu izcelsmes valsts. Šādos gadījumos jūsu personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar šo konfidencialitātes politiku.

Jūsu tiesības
Jums ir tiesības jebkurā laikā saņemt informāciju par jūsu personas datiem, kurus mēs apstrādājam, taču ar dažiem likumdošanas izņēmumiem. Jums ir arī tiesības iebilst pret jūsu personas datu vākšanu un turpmāku apstrādi, ieskaitot profilēšanu/automatizētu lēmumu pieņemšanu. Turklāt jums ir tiesības uz jūsu personas datu labošanu, dzēšanu vai bloķēšanu. Turklāt jums ir tiesības saņemt informāciju par jums, ko esat mums sniedzis, un tiesības šo informāciju pārsūtīt citam datu pārzinim (datu pārnesamība).

Personas datu dzēšana
Jums ir tiesības dzēst. Mēs izdzēsīsim jūsu personas datus, kad mums vairs nevajadzēs tos apstrādāt saistībā ar vienu vai vairākiem iepriekš minētajiem mērķiem. Parasti mēs saglabāsim jaunākos sniegtos datus līdz 38 mēnešiem pēc jūsu pēdējās darbības vietnē.

Tomēr datus var apstrādāt un uzglabāt ilgāku laiku, lai sniegtu jums informāciju par pasūtījumiem un pakalpojumiem, un/vai lai mēs varētu uzlabot pakalpojumus.

Jūs varat pieprasīt savas informācijas dzēšanu, sazinoties ar privacy@solidsmack.com un mēs izdzēsīsim tajā esošo personisko informāciju par jums (ja vien mums tas nav jāglabā šajā konfidencialitātes politikā noteiktajiem mērķiem).

Izmaiņas mūsu Konfidencialitātes politika
Ja mēs nolemjam mainīt savu konfidencialitātes politiku, mēs publicēsim šīs izmaiņas šajā lapā, nosūtīsim e -pastu ar paziņojumu par jebkādām izmaiņām un/vai atjaunināsim šeit norādīto konfidencialitātes politikas grozījumu datumu.

Noteikumi un nosacījumi
Lūdzu, apmeklējiet arī mūsu Noteikumu un nosacījumu sadaļu, kurā norādīta mūsu vietnes izmantošana, atrunas un atbildības ierobežojumi, kas regulē mūsu vietnes lietošanu, vietnē https://www.solidsmack.com/terms/.

Kontakti un sūdzības
Ja esat Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) rezidents un uzskatāt, ka mēs uzturam jūsu personas datus, uz kuriem attiecas Vispārīgā datu aizsardzības regula (VDAR), varat uzdot jautājumus vai sūdzības savai valsts datu aizsardzības iestādei (DPA):

Atrodiet savu valsts DPA

Ja vēlaties pārsūdzēt savu personas datu apstrādi vai ja jums ir kādi jautājumi par šo privātuma politiku,  Sazinies ar mums vai e-pastu mums privacy@solidsmack.com.