Noteikumi un nosacījumi

Efektīva: maijs 25, 2018

Laipni lūdzam vietnē solidsmack.com (turpmāk tekstā - SolidSmack). SolidSmack un ar to saistītās vietnes sniedz jums savus pakalpojumus, zināšanas, produktus un informāciju, ievērojot šādus nosacījumus. Ja apmeklējat šo vietni vai saistītās vietnes, jūs piekrītat šiem nosacījumiem. Lūdzu, rūpīgi izlasiet tos.

PRIVĀTUMS
Lūdzu, pārskatiet mūsu Privātuma politika, kas arī regulē jūsu apmeklējumu mūsu vietnē, lai izprastu mūsu praksi.

ELEKTRONISKO SAKARU
Apmeklējot SolidSmack vai nosūtot mums e -pastus, jūs ar mums sazināties elektroniski. Jūs piekrītat saņemt paziņojumus no mums elektroniski. Mēs sazināsimies ar jums pa e -pastu vai ievietojot paziņojumus šajā vietnē. Jūs piekrītat, ka visi līgumi, paziņojumi, informācijas atklāšana un citi paziņojumi, ko mēs jums sniedzam elektroniski, atbilst visām juridiskajām prasībām, kas paredz, ka šādai saziņai jābūt rakstiskai.

AUTORTIESĪBAS
Viss šajā vietnē iekļautais saturs, piemēram, teksts, grafika, logotipi, pogu ikonas, attēli, audio klipi, digitālās lejupielādes, datu apkopojumi un programmatūra, ir SolidSmack vai tā satura piegādātāju īpašums, un to aizsargā starptautiskie autortiesību likumi. Visa šīs vietnes satura apkopošana ir SolidSmack ekskluzīvs īpašums, un šīs kolekcijas autors ir SolidSmack, un to aizsargā starptautiskie autortiesību likumi.

PREČU ZĪMES
SolidSmack preču zīmes un tirdzniecības tērpu nedrīkst izmantot saistībā ar jebkuru produktu vai pakalpojumu, kas nepieder SolidSmack, nekādā veidā, kas varētu radīt neskaidrības klientu vidū, vai jebkādā veidā, kas noniecina vai diskreditē SolidSmack. Visas citas preču zīmes, kas nepieder SolidSmack vai tās meitasuzņēmumiem un kas parādās šajā vietnē, ir to attiecīgo īpašnieku īpašums, kuri var būt vai nav saistīti ar SolidSmack vai ar to saistītajām vietnēm, ir saistīti ar tiem vai nav to sponsorēti.

LICENCE AND SITE ACCESS
SolidSmack piešķir jums ierobežotu licenci, lai piekļūtu šai vietnei un izmantotu to personīgi, nevis lai lejupielādētu (izņemot lapu kešatmiņā saglabāšanu) vai pārveidotu to, vai kādu tās daļu, izņemot ar skaidru rakstisku SolidSmack piekrišanu. Šī licence neietver nekādu šīs vietnes vai tās satura tālākpārdošanu vai komerciālu izmantošanu: jebkādu produktu sarakstu, aprakstu vai cenu apkopošanu un izmantošanu: jebkādu šīs vietnes vai tās satura atvasinātu izmantošanu: jebkādu konta informācijas lejupielādi vai kopēšanu. cita tirgotāja priekšrocības: vai jebkāda datu ieguves, robotu vai līdzīgu datu vākšanas un ieguves rīku izmantošana. Šo vietni vai jebkuru šīs vietnes daļu nedrīkst reproducēt, pavairot, kopēt, pārdot, pārdot tālāk, apmeklēt vai citādi izmantot komerciāliem mērķiem bez SolidSmack rakstiskas piekrišanas. Jūs nedrīkstat ierāmēt vai izmantot kadrēšanas paņēmienus, lai pievienotu SolidSmack un mūsu asociēto uzņēmumu preču zīmi, logotipu vai citu patentētu informāciju (ieskaitot attēlus, tekstu, lapas izkārtojumu vai veidlapu). Jūs nedrīkstat izmantot nekādus metatagus vai citu “slēptu tekstu”, kurā izmantots SolidSmacks nosaukums vai preču zīmes, bez skaidras SolidSmack rakstiskas piekrišanas. Jebkura neatļauta izmantošana pārtrauc SolidSmack piešķirto atļauju vai licenci. Jums tiek piešķirtas ierobežotas, atsaucamas un neekskluzīvas tiesības izveidot hipersaiti uz SolidSmack sākumlapu, ja vien saite neatspoguļo SolidSmack un ar to saistītās vietnes, vai to produktus vai pakalpojumus nepatiesā, maldinošā, pazemojošā veidā, vai citādi aizvainojošs jautājums. Jūs nedrīkstat izmantot SolidSmack logotipu vai citu patentētu grafiku vai preču zīmi kā daļu no saites bez skaidras rakstiskas atļaujas.

JŪSU DALĪBAS KONTS
Ja izmantojat šo vietni vai saistītās vietnes, iespējams, jums ir dalības konts. Jūs esat atbildīgs par sava konta un paroles konfidencialitātes saglabāšanu un piekļuves datoram ierobežošanu, un jūs piekrītat uzņemties atbildību par visām darbībām, kas notiek ar jūsu kontu vai paroli. Ja esat jaunāks par 18 gadiem, varat izmantot mūsu vietni tikai tad, ja ir iesaistīts kāds no vecākiem vai aizbildnis. SolidSmack un tā asociētie uzņēmumi pēc saviem ieskatiem patur tiesības atteikt pakalpojumu sniegšanu, pārtraukt kontu darbību, noņemt vai rediģēt saturu vai atcelt pasūtījumus.

KOMENTĀRI, E -PASTI UN CITS SATURS
Apmeklētāji var ievietot komentārus un citu saturu: un iesniegt ieteikumus, idejas, komentārus, jautājumus vai citu informāciju, ja vien saturs nav nelikumīgs, neķītrs, draudīgs, apmelojošs, aizskarošs privātums, intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpums vai citādi kaitīgs trešajām personām vai ir nevēlami un nesatur vai nesatur programmatūras vīrusus, politiskas kampaņas, komerciālus aicinājumus, ķēdes vēstules, masveida vēstules vai jebkāda veida “surogātpastu”. Jūs nedrīkstat izmantot nepatiesu e-pasta adresi, uzdoties par kādu personu vai organizāciju vai citādi maldināt kartes vai cita satura izcelsmi. SolidSmack patur tiesības (bet ne pienākumu) noņemt vai rediģēt šādu saturu, taču regulāri nepārskata publicēto saturu. Ja jūs ievietojat saturu vai iesniedzat materiālu un, ja vien mēs nenorādām citādi, jūs piešķirat SolidSmack un tā asociētajām personām neekskluzīvas, bez atlīdzības, mūžīgas, neatsaucamas un pilnībā apakšlicencējamas tiesības izmantot, pavairot, modificēt, pielāgot, publicēt , tulkot, radīt atvasinātus darbus, izplatīt un parādīt šādu saturu visā pasaulē jebkurā medijā. Jūs piešķirat SolidSmack un tās asociētajiem un apakšlicences īpašniekiem tiesības izmantot nosaukumu, ko iesniedzat saistībā ar šādu saturu, ja viņi to izvēlas. Jūs apliecināt un garantējat, ka jums pieder vai citādi kontrolējat visas tiesības uz jūsu publicēto saturu: ka saturs ir precīzs: jūsu piegādātā satura izmantošana nepārkāpj šo politiku un neradīs kaitējumu nevienai personai vai vienībai: un ka jūs atlīdzināsit SolidSmack vai tā asociētajiem uzņēmumiem visas prasības, kas izriet no jūsu piedāvātā satura. SolidSmack ir tiesības, bet ne pienākums pārraudzīt un rediģēt vai noņemt jebkuru darbību vai saturu. SolidSmack neuzņemas nekādu atbildību un neuzņemas nekādu atbildību par jebkādu jūsu vai trešās puses publicēto saturu.

ZAUDĒJUMU RISKS
Gadījumos, kad digitālās preces vai dalība tiek iegādāta, izmantojot SolidSmack vai saistītās vietnes, šie pirkumi tiek veikti, izmantojot e -pasta apstiprinājumu. Tas būtībā nozīmē, ka šādu vienumu zaudēšanas un īpašumtiesību risks pāriet jums, nosūtot e -pastu.

GARANTIJU ATRUNA UN ATBILDĪBAS IEROBEŽOJUMI ŠAJĀ VIETĀ SOLIDSMACK NODROŠINA PAMATĀ “KĀDA” un “KĀ PIEEJAMA”. SOLIDSMACK NAV SASKAŅOJUMS UN GARANTIJAS JEBKĀDI, IZTEIKTI VAI TIEŠI, PAR ŠĪS VIETAS DARBĪBU vai šajā vietnē iekļauto informāciju, saturu, materiāliem vai produktiem. JŪS nepārprotami piekrītat, ka JŪS MĒS IZMANTOJAT ŠO VIETU UZ RISINĀŠANĀS. PILNĪGI, KAS PIEMĒROJAMS PIEMĒROJAMAIS TIESĪBU AKTI, SOLIDSMACK ATSAUC VISAS GARANTIJAS, TIEŠI VAI TIEŠI, TIESĪBĀS, BET neaprobežojoties ar, NETIEKAMĀM TIRDZNIECĪBAS UN PIEMĒROTĪBAS GARANTIJĀM. SOLIDSMACK NAV GARANTIJAS, KA ŠAJĀ VIETNĒ, TOS SERVEROS VAI E-PASTĀ, KAS SŪTĪTI NO SOLIDSMACK, NAV VĪRUSU VAI CITU KAITĪGU SASTĀVDAĻU. SOLIDSMACK NEBŪS ATBILDĪGS PAR KAITĒJUMIEM, KAS NODROŠINĀTI, IZMANTOJOT ŠO VIETNI, TIESĪBĀS, BET NE TIKAI TIEŠIEM, NETIEŠIEM, NEJAUŠIEM, SODĪGIEM UN NOVĒRTĪGIEM KAITĒJUMIEM. DAŽI VALSTS LIKUMI NEPIEĻAUJ IEROBEŽOJUMUS IESLĒGTĀM GARANTIJĀM VAI NOTEIKTU KAITĒJUMU IZSLĒGŠANAI VAI IEROBEŽOŠANAI. JA ŠIE LIKUMI ATTIECAS UZ TEVI, DAŽAS VAI VISAS AUGSTĀJĀS ATBILDES, IZSLĒGUMI VAI IEROBEŽOJUMI JUMS VAR NEattiekties, un jums varētu būt PAPILDU TIESĪBAS.

Piemērojamais likums
Apmeklējot SolidSmack, jūs piekrītat, ka Amerikas Savienoto Valstu likumi, neņemot vērā likumu kolīziju principus, regulēs šos lietošanas noteikumus un jebkāda veida strīdus, kas var rasties starp jums un SolidSmack vai ar to saistītajām vietnēm.

STRĪDI
Jebkurš strīds, kas jebkādā veidā saistīts ar jūsu SolidSmack apmeklējumu, ar informāciju vai patērēto produktu, kas iegādāts, izmantojot SolidSmack, tiek nodots konfidenciālai šķīrējtiesai Teksasā, Amerikas Savienotajās Valstīs, izņemot to, ciktāl jūs jebkādā veidā esat pārkāpis vai draudējāt pārkāpt SolidSmack intelektuālā īpašuma tiesības, SolidSmack var lūgt aizliegumu vai citu piemērotu palīdzību jebkurā Teksasas štata štatā vai Amerikas Savienotajās Valstīs, un jūs piekrītat ekskluzīvai jurisdikcijai un norises vietai šādās tiesās. Šķīrējtiesa saskaņā ar šo līgumu notiek saskaņā ar Amerikas šķīrējtiesas asociācijas noteikumiem. Šķīrējtiesnešu lēmums ir saistošs, un to var ierakstīt kā spriedumu jebkurā kompetentas jurisdikcijas tiesā. Ciktāl to atļauj piemērojamie tiesību akti, neviena šķīrējtiesa saskaņā ar šo nolīgumu netiek pievienota šķīrējtiesai, kurā iesaistīta kāda cita puse, uz kuru attiecas šis nolīgums, vai nu šķīrējtiesas procesā, vai citādi.

Vietnes politika, modifikācija un mazaizsargātība
Lūdzu, pārskatiet mūsu citas politikas, piemēram, mūsu piegādes un atgriešanas politiku, kas publicēta šajā vietnē. Šīs politikas nosaka arī jūsu apmeklējumu vietnē SolidSmack. Mēs paturam tiesības jebkurā laikā veikt izmaiņas mūsu vietnē, politikās un šajos lietošanas noteikumos. Ja kāds no šiem nosacījumiem tiek uzskatīts par nederīgu, spēkā neesošu vai kāda iemesla dēļ neizpildāmu, šis nosacījums tiek uzskatīts par atdalāmu un neietekmē atlikušo nosacījumu derīgumu un izpildāmību.

JAUTĀJUMI
Jautājumus par mūsu noteikumiem un nosacījumiem, konfidencialitātes politiku vai citu ar politiku saistītu materiālu var nosūtīt mūsu atbalsta personālam, noklikšķinot uz "Sazinies ar mums" nosūtiet mums e-pastu: info@www.solidsmack.com