„EvD Media“ atstovas Adomas O'Hernas laikėsi mūsų cadjunkie nariai užsiima naujausia „SolidWorks“ mokomųjų darbų serija, kurios pagrindinis tikslas buvo produkto kūrimas nuo nulio, atsižvelgiant į darbą inžinierių, grafikos dizainerių ir, žinoma, pramonės dizainerių komandose. Kas gali būti geresnis būdas pradėti pirmąjį naujųjų metų mėnesį, nei mokytis naujo modeliavimo?

SolidWorks nuotolinio valdymo serija

Šioje serijoje dirbsite prie išgalvotos nuotolinio valdymo garsiakalbių sistemos. Svarbiausia, mes pabrėšime būdus, kaip galite dirbti su keliais žmonėmis - nuo inžinerinių duomenų iki grafinių detalių ir viską įtraukti į galutinį, gaminamą dizainą.

11

21

31

41

51

61

71

81

Būtinai peržiūrėkite visus nemokamus vaizdo įrašus, kuriuos turime cadjunkie- ir jei tikrai jaučiate trauką, eikite į mūsų „Premium“ narystės puslapis.

autorius

Simonas yra Brukline įsikūręs pramonės dizaineris ir „EVD Media“ vadovaujantis redaktorius. Kai jis randa laiko kurti, pagrindinis dėmesys skiriamas padėti pradedantiesiems kurti prekės ženklą ir dizaino sprendimus, kad būtų galima įgyvendinti savo produkto dizaino viziją. Be darbo „Nike“ ir daugelyje kitų klientų, jis yra pagrindinė priežastis, kodėl „EvD Media“ viskas daroma. Kartą jis plikomis rankomis priglaudė prie žemės Aliaskos aligatoriaus žiobrį, kad išgelbėtų Džošą.