Kaip dizaineris, inžinierius ar gamintojas sugebėsite neatsilikti nuo pramonės, kurią nuolat trikdo „nauji veidai“ ir kuria ištisas įmones tiesiog per naktį? Kadangi produktai į rinką patenka greičiau nei bet kada anksčiau, kokia yra geriausia strategija, norint patekti į vis konkurencingesnę kūrybinę pasaulio ekonomiką? Kaip galite panaudoti gamybos ateitį ir panaudoti šias naujas technologijas savo naudai?

AU2012 inovacijų forumas | Gamybos ateitis

Šiame Autodesk universiteto 2012 m. inovacijų forume svečiai, įskaitant Jay'us Rogersą ("Local Motors" generalinis direktorius ir įkūrėjas), Markas Hatchas ("Maya" prezidentas ir generalinis direktorius), Jasonas Martinas ir Patrickas Triato (dizaineriai, "Zooka Soundbar") ir kiti, diskutuoja apie trikdančių dalykų spektrą. ir įgalinančias technologijas, kurios leidžia gaminiams patekti į rinką greičiau ir pigiau nei bet kada anksčiau:

Jay Rogers, „Local Motors“ prezidentas, generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų


„Esu penktieji iš šimto metų odisėjos, kad pakeisčiau automobilių formą.

„Yra trys pajamų srautai, kurie palaiko mūsų verslą. Mes gaminame įrankius ir paslaugas, parduodame produktus.

„Anksčiau dalindavomės tokia informacija kaip šis [popierinis vaizdas], bet šiandien galime dalytis tokiu vaizdu [3D modelis].

„Šiandien kažkas iš viso pasaulio gali suprasti, kaip tai padaryti [jūsų dizainą]. Ir tai yra esminis skirtumas tarp šiandieninio mokymosi ir kūrimo bei vakarykščio mokymosi ir mokymosi“.

„Britams prireikė 200 metų, kad pasiektų savo pramonės revoliuciją, Amerikai prireikė 50 metų, Kinijai prireikė 10 metų, o žmonės gali ją susigrąžinti per vienerius metus.

„Kai kas nors jums sako, kad tai gera idėja, greičiausiai tai jau padaryta. Kai kas nors sako, kad tai bloga mintis, tada ir turėtų pradėti suktis ratai. Nes tai tikriausiai puiku“.

„Mes neieškome vidutinio dizaino skaičiaus; mes ieškome netikėtos problemos. Mes randame tai, kas yra labai įdomu ir poliarizuojanti.

Ash Notaney, „Project Frog“ produktų ir inovacijų viceprezidentas


„Bet kokia diskusija apie ateitį turėtų prasidėti nuo kalbėjimo apie tendencijas. Šiuo metu Niujorke statomas 1 Pasaulio prekybos centras. Apytiksliai jis yra tokios pat formos ir dydžio, kaip ir Empire State Building, ir jį pastatyti reikia daug, daug ilgiau. Ar tai tikrai ateitis?"

„Tiek daug statybos išlaidų yra pridėtinėse išlaidose. Daugiau nei 70 % statybos sąnaudų yra neefektyvi ir tai yra galimybė.

„Tai prasideda nuo dalių įrankių rinkinio ir kiekviena iš šių dalių yra labai, labai išsami. Pastatų komponentai gaminami ne vietoje. Jie yra supakuoti į sunkvežimį ir įdedami į vietą kranu. Tada kažkas vietoje viską nustato iki antrojo laiko, o tada ieškome, kaip galime pagerinti efektyvumą.

Jasonas Martinas, generalinis direktorius ir Patrick Triato, pagrindinis „Carbon Audio“ dizaineris


„Būna garsiai, o paskui dar garsiau. Mes garsesni."

„Nuo koncepcijos iki lentynos praėjo maždaug septyni mėnesiai.

„Nuolat stenkitės išradinėti save iš naujo. Paklauskite savęs – koks kitas didelis dalykas? Štai kaip apibrėžti naują kategoriją.

Markas Hatchas, „TechShop“ generalinis direktorius


„Esu profesionalus revoliucionierius, kaip profesionalus revoliucionierius, mano darbas yra verbuoti ir radikalizuoti. Jūs matote revoliuciją prieš savo akis ir aš tikiuosi, kad prisijungsite prie revoliucijos.

„Ką padarys jūsų įmonė, naudodamas tai, ką ką tik išgirdote iš šios grupės?

„Anksčiau dirbau kurdamas naujus produktus ir prireikė amžių, kad ką nors išgaučiau. Jau nebe."

„Tereikia vieno nedidelio poelgio, kad prisijungtum prie revoliucijos. Taigi, aš norėčiau, kad per šias Kalėdas padarytumėte vieną dovaną savo šeimai ar draugams, ir jūs tapsite revoliucijos dalimi.

Mickey McManus, MAYA Design prezidentas ir generalinis direktorius


„Per metus pagaminame daugiau perdirbėjų, nei galime užauginti ryžių grūdų. Daugiau nei 10 milijardų procesorių ir šis skaičius auga.

„Gamta gali mus kažko išmokyti. Jūs esate sudėtinga informacinė sistema.

„Tai didžiulė sudėtingumo galimybė, pavojus yra ne sudėtingumas, o piktybinis
sudėtingumas“.

„Aš nerimauju, kad ateityje galime ištikti kūrybiškumo krizę. Nežinau, ar investuojame į savo vaikams tinkamus dalykus.

"Ateitis yra apie kūrybiškumą ir judrumą."

autorius

Simonas yra Brukline įsikūręs pramonės dizaineris ir „EVD Media“ vadovaujantis redaktorius. Kai jis randa laiko kurti, pagrindinis dėmesys skiriamas padėti pradedantiesiems kurti prekės ženklą ir dizaino sprendimus, kad būtų galima įgyvendinti savo produkto dizaino viziją. Be darbo „Nike“ ir daugelyje kitų klientų, jis yra pagrindinė priežastis, kodėl „EvD Media“ viskas daroma. Kartą jis plikomis rankomis priglaudė prie žemės Aliaskos aligatoriaus žiobrį, kad išgelbėtų Džošą.