3 m. 2013D sistemos nesijaučia. Nepaisant kai kurių naujų produktų menkas pasirodymas, jiems pavyko įrodyti, kad „plaktos grietinėlės pyragaičių į veidą“ arsenalas yra geriausia strategija ugdyti ažiotažą ir atkreipti jūsų dėmesį. Kažkaip reklamuodami savo naujus produktus CES 2013, jie sugebėjo uždirbti„Best of CES 2013“ apdovanojimas už besivystančias technologijas“Talpindamas muzikantai, grojantys 3D spausdintais instrumentais savo stende ir vis tiek rado laiko išleisti platformą modeliuotojams ir kūrėjams, kad galėtų užsidirbti programų, orientuotų į 3D spausdinimą.

„Cubify tiki, kad visi yra kūrybingi ir kiekvienas gali kurti – mums visiems tereikia linksmo ir lengvo būdo pradėti.

Padalinta tarp dviejų platformų, nauja Cubify 3D Print App projektavimo sistema skirta programuotojams ir modeliuotojams, neturintiems programavimo patirties. Cubify API „skirta žiniatinklio programuotojams, kurie patys kuria žiniatinklio programas, kuria modelius ir programuoja“. Kai programuotojas pateikia programėlę, procesas panašus į Apple iOS programėlės pateikimo procesą: palaukite kelias dienas ir sužinokite, ar ji patvirtinta. Nėra maksimalaus programų skaičiaus, kurį kūrėjas gali pateikti, o „Cubify“ rūpinasi el. prekyba, spausdinimu ir vykdymo atsakomybe.

2

1

Arba tiems, kurie vengia programavimo maršruto, bet vis tiek nori dalyvauti, AppCreate platforma leidžia modeliuotojams sukurti Cubify žiniatinklio programėlę naudojant internetinę Cubify AppCreate sąsają. Sukūrus sąsają, tai taip pat paprasta, kaip įkelti 3D modelio failus ir gauti procentinę mokėjimo už Cubify spausdintą iš debesies modelį (panašų į Shapeways).

4

3

Nors platforma vis dar tik pradeda kurtis, bus įdomu pamatyti, kaip ji taps populiari, nes 2013 m. taps didžiuliais 3D spausdinimo metais.

Norėdami sužinoti daugiau, eikite į Cubify's Kūrėjo svetainė.

autorius

Simonas yra Brukline įsikūręs pramonės dizaineris ir „EVD Media“ vadovaujantis redaktorius. Kai jis randa laiko kurti, pagrindinis dėmesys skiriamas padėti pradedantiesiems kurti prekės ženklą ir dizaino sprendimus, kad būtų galima įgyvendinti savo produkto dizaino viziją. Be darbo „Nike“ ir daugelyje kitų klientų, jis yra pagrindinė priežastis, kodėl „EvD Media“ viskas daroma. Kartą jis plikomis rankomis priglaudė prie žemės Aliaskos aligatoriaus žiobrį, kad išgelbėtų Džošą.