Visiems, kurie norėjo išnaudoti visas savo 3D skaitytuvo ar išmaniojo telefono 3D nuskaitymo programos galimybes, nauja Repotologijos MODO serija iš pramoninio dizaino mokymo svetainės cadjunkie yra tik tau.

Už mažą 39 USD kainą (14 USD „cadjunkie Premium“ nariams) į šią atsisiunčiamą vaizdo įrašų seriją įeina viskas, ką reikia žinoti apie 3D nuskaitymo duomenų konvertavimą į veikiančią geometriją, taip pat keletas švelnių MODO scenarijų, sukurtų tik šiai serijai, kad pagreitintumėte darbo eiga.

Šioje serijoje „EvD Media“ profesionalus pramoninio dizaino profesionalas Adomas O'Hernas imasi retopologijos ir supaprastina ją, kad išnaudotų visas jūsų 3D nuskaitymo duomenis ir paverstų juos veikiančiu ir pagaminamu CAD modeliu MODO arba „SolidWorks“.

Be to, devyni funkcijų kupini vaizdo įrašai ir įtraukti MODO scenarijai, skirti pagreitinti jūsų retopologijos darbo eigą, serijoje taip pat yra proceso failai, kurie padės jums padėti kiekviename žingsnyje.

Štai Adomas viską nutraukia:

Taigi, kas gali būti retopologija?

Galbūt kurį laiką praleidote išmaniajame telefone naudodami vieną iš daugelio 3D nuskaitymo programų, tokių kaip „Autodesk“ 123D gaudyklė, o gal norite, kad sukurtas „ZBrush“ modelis būtų patogesnis gamybai. Iš esmės galutinis retopologijos tikslas yra paimti esamą 3D modelį ir „atsekti“ jo formą, naudojant veikiančią geometriją, kad būtų galima toliau manipuliuoti naudojant tam skirtą CAD programinės įrangos paketą, pvz., „SolidWorks“. Trumpai tariant, retopologija yra kitaip „negyvo“ modelio atstatymo procesas, kurio funkcionalumą galite naudoti 3D spausdinimui, atvaizdavimui ir gamybai.

Pagrindiniai įgūdžiai, kuriuos pridėsite prie savo įrankių rinkinio:

Serijos metu Adomas suskaido kiekvieną žingsnį, kad realaus pasaulio objektai būtų paversti švaria geometrija, kurią galėsite panaudoti norėdami perkelti savo gaminio dizainą į kitą lygį MODO ir (arba) „SolidWorks“. Nesvarbu, ar jūsų galutinis tikslas yra tik patobulinti savo modeliavimo įgūdžius, ar sukurti rankų darbo prototipus, jums bus paaiškinta, kaip panaudoti retopologiją, kad sustiprintumėte savo dizaino žaidimą.

3D nuskaitymų importavimas iš „Smartphone“ programos

01

Tinklų atkūrimas naudojant MODO

02

Jūsų dizaino eksportavimas ir užbaigimas naudojant „SolidWorks“

03

Eikite į „cadjunkie“, kad atsisiųstumėte ir pradėtumėte naudoti Repotologijos MODO seriją arba užsiregistruokite „cadjunkie“ Aukščiausia narystė gauti prieigą prie visos pramoninio dizaino vaizdo mokymo bibliotekos.

autorius