Antradienį, vasario 6 d., „SpaceX“ alkūnėmis įveikė kaklo kaulą bandomasis paleidimas of Falcon Heavy, galingiausia kada nors paleista raketa. Apytiksliai 90 mln.Daugiausia 150 mln) ir galimybė išstumti 141,000 XNUMX svarų už mūsų atmosferos ribų, dėl to kosmoso tyrinėjimai sugrįžta į kiekvieno mintis.

Ir, be jokios abejonės, tai įkvėps daugelį inžinierių. Inžinieriai, pavyzdžiui, Lance Skelly, mechanikos ir konstrukcijų kūrėjas, kuris vadovauja thingimajigs.com. Jis žinojo, kad kiekvienas, kuris yra pakankamai šaunus, kad galėtų apsiversti dėl „Tesla Roadster“, išleidžiamo į kosmosą didesniu nei 18,000 3 mylių per valandą greičiu, įvertintų XNUMXD erdvėlaivio modelį. Taigi, jis padarė vieną.

Lance'as sumodeliavo Falcon Heavy programoje KeyCreator ir, nors tai tik apytikslis įvertinimas, tai puikus atskaitos taškas kuriant savo 3D modelį, savo modelio raketą arba Falcon Heavy Jell-o formą, apie kurią svajojote. Praeitą savaitę.

Jūs galite Atsisiųskite Falcon Heavy modelį GrabCAD. BONUSAS! Nepraleiskite ir jo Falcon 9 modelio. Pamatykite čia.)

autorius

Joshas yra „SolidSmack.com“ įkūrėjas ir redaktorius, „Aimsift Inc.“ įkūrėjas ir „EvD Media“ įkūrėjas. Jis užsiima inžinerija, dizainu, vizualizacija, technologija, leidžiančia tai įvykdyti, ir aplink ją sukurtu turiniu. Jis yra „SolidWorks“ sertifikuotas specialistas ir pasižymi nemaloniu kritimu.