Paprastai, kai kalbu su kuo nors apie daržoves, tai apie kambario dydžio lapinių žalumynų lovą, morkų ir žirnių maišymo įrankių susiuvimo būdus arba praktiškas burokėlių sulčių dalytuvų vietas. Tačiau prieš imdamiesi tokių įdomių pastangų pirmiausia turite UŽauginti savo daržoves.

Morganas Morey'us, istorinis juvelyras iš Raito salos, išėjo iš savo įprastų kūrybinių sugebėjimų – fantastiškų skulptūrų ir figūrų dizaino – sukūrė praktišką, tačiau menišką akvaponikos sienelės instaliaciją. Geriausia, kad jis yra MODULINIS ir atlieka įvairias funkcijas.

Visos skardinės lengvai išimamos, kad veiktų kaip atskiri puodai. Sistema bus lengvai pritaikoma atskiroms augalų sąrankoms, nes kiekvieną skardą galima užpildyti skirtingomis sodinimo terpėmis. Geriausias iš visų vandens, kai jis praeina per sistemą, tampa visiškai švarus ir šviežias žuvims.

Aš tyrinėjau idėjas, kaip sukurti stalviršio akvaponikos pašarų sistemą, ir tai yra vienas iš būdų, kuris yra tikrai įdomus. Tai vientisas spaudinys, kuris su papildomu vamzdžio jungties tvirtinimu sujungia ir nukreipia vandenį per bet kokį gamyklos skyrių kiekį. Jie gali būti naudojami atskirai arba atskirai ir laikomi standartinėje skardinėje. Tik pagalvokite, kad galėtumėte užsiauginti visą sienelę rozmarinų, čiobrelių ar gėlių, kuriuos kiekvieną rytą nuskintumėte ir pasiimtumėte savo mielus bendradarbius.modulinė akvaponikos sienų sistema

Nekantrauju atspausdinti, pritaikyti, modifikuoti ir pamatyti, kaip jis veikia ant stalviršio. Manau, kad jam prireiks pagrindo, sienos arba rezervuaro tvirtinimo ir viršutinio tvirtinimo, atsižvelgiant į ūgį ir svorį – 12 pėdų špinatų sienelė šiek tiek priaugs... Man gali prireikti daugiau rezervuarų.

Jūs galite atsisiųsti modelį „MyMiniFactory“. (Premija! Peržiūrėkite kitus Morgano darbus. Jis turi daugybę „Overwatch“ skulptūrų ir TIKRAI šaunių papuošalų. Pamatykite juos čia!)

Ar turite modelį, kuris, jūsų manymu, reikalingas visiems? Pasidalinkite nuoroda ir informacija su mumis čia!

autorius

Joshas yra „SolidSmack.com“ įkūrėjas ir redaktorius, „Aimsift Inc.“ įkūrėjas ir „EvD Media“ įkūrėjas. Jis užsiima inžinerija, dizainu, vizualizacija, technologija, leidžiančia tai įvykdyti, ir aplink ją sukurtu turiniu. Jis yra „SolidWorks“ sertifikuotas specialistas ir pasižymi nemaloniu kritimu.