Sėkmingai įkūrę vieną elektroninės prekybos svetainę prekėms parduoti verslininkai dažnai persikelia į naują sritį. Kartais tai reiškia, kad reikia parduoti tos pačios klasės prekes su naujesniu prekės ženklu, skirtu pritraukti kitokią klientų grupę. Vėlgi, taip gali būti todėl, kad svetainės savininkas nori pasiūlyti skirtingus produktų asortimentus, kurie nebūtinai tiktų jo dabartinei svetainei. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip kitą el. prekybos svetainę padaryti dar geresnę nei ankstesnė.

Naudokite svetainių kūrimo įrankius

Jei paskutinį kartą sukūrėte internetinės parduotuvės svetainę, jums reikėjo sumokėti grafikos dizaineriui ir interneto dizaineriui, kad jie pateiktų prekes. Tada reikės dar kartą pagalvoti. Dėka automatizuotos technologijos ir išbandytos šiuolaikinės el. prekybos svetainių kūrėjo maketai, jums beveik nereikia jokių dizaino ar techninių įgūdžių, kad svetainė būtų sukurta ir veiktų vos per valandą. Padarykite savo svetainę tokią sudėtingą ar paprastą, kaip norite, atsižvelgdami į siūlomų produktų pobūdį. Naudodami šiandien prieinamus internetinius įrankius naujai svetainei sukurti, žinosite, kad ji pradės veikti efektyviai nuo pat pirmos dienos. Tokios kūrimo programos gali tvarkyti bet ką – nuo ​​specializuotų produktų puslapių iki operacijų, įskaitant grąžinimą ir mokėjimus, jei reikia. 

Trimačiai elementai

3D tinka ne tik kino teatrams ir namų kinams. Galite sukurti triukšmą savo svetainėje, įtraukdami į ją iššokančius elementus. Papildytos ir virtualios realybės elementų pridėjimo prie svetainės pranašumas yra tas, kad tai padeda žmonėms priimti pirkimo sprendimus. Įsivaizduokite, kad turite vieno iš savo gaminių dizaino 3D vaizdą. Turėdami jį AR arba VR būsenoje, būsimi klientai gali be jokių pastangų tyrinėti jį iš priekio, galo ir šonų. Dar geriau, kai kuriuos galima pritaikyti 3D papildiniai, skirti elektroninei prekybai svetainės leidžia vizualizuoti objektus, kurie atsiranda žmonių namuose.

Vaizdo įrašo turinys

Šiais laikais paprastas produkto aprašymas nuves jus tik iki tol. Jei norite pritraukti daugiau klientų, jums reikės turinio, kurį jie tikrai vertina, o tai dažnai reiškia trumpus, ryškų ir konkretų vaizdo įrašą. Tačiau ne visas vaizdo įrašų turinys turi būti sutelktas į atskirus produktus. Naudokite juos, kad palygintumėte panašios klasės produktus, kad klientai galėtų pasirinkti, kuris labiausiai atitiks jų poreikius. Kitas geras patarimas elektroninės prekybos svetainei yra pateikti mokomuosius vaizdo įrašus. Tai ypač naudinga, jei parduodate techninius produktus, kuriuos klientams gali prireikti tvarkyti. Tai ne tik padidins tikimybę, kad potencialūs klientai pasitikės jūsų svetaine, bet ir padidins jūsų matomumą internete. "Google" ir kiti pagrindiniai paieškos varikliai linkę geriau reitinguoti svetaines, kuriose yra mokomųjų vaizdo įrašų ir panašaus turinio.

Santrauka

Galų gale visada turėtumėte siekti pagerinti savo paskutinę ir konkurentų el. prekybos svetainę. Jei ne, kažkas turės svetainę jūsų rinkos nišoje visai šalia, todėl nepraleiskite užsakymo, nes neišlikote nė žingsnio priekyje. 

autorius