Atskleidimas

ATSKLEIDIMAS

„Disco solidsmack the smack“ yra tai, ko jums trūksta

„SolidSmack“ pasiekia aplinką. Tu tai žinai. Štai kaip mes tai sprendžiame ir ką turime atskleisti, kad žinotumėte, apie ką rašome, ateina tiesiai iš mūsų plakančios širdies. Beje, nė vienas iš žmonių ar kompanijų, su kuriomis mes dirbame, neturi jokios įtakos ar redakcinės galios „SolidSmack“ turiniui. Mes tiesiog norime tai gauti.

Pramonės renginiai

„SolidSmack“ lanko pramonės renginius, kuriuos rengia įvairūs CAD pramonės pardavėjai. Dažniausiai jie turi mokėti už konferencijų mokesčius, viešbučius ir retkarčiais skrydžius į renginį. Jei jie nemoka už skrydžius, mes taip pat stengiamės sulaukti komplimentų apie jų yappy šunis. Bet koks renginio įrašas, straipsniai ar nušvietimas paliekamas tik „SolidSmack“, be renginio vedėjo ar rėmėjų įnašo ar redagavimo.

Reklamuotojams

Pastebėsite, kad „SolidSmack“ turi daug skelbimų. Taip mes finansuojame šią operaciją ir mokame už didžiulį grūdų suvartojimą, reikalingą tokiam nuostabiam turiniui išleisti. Jei norite, kad nebūtų skelbimų, susisiekite su mumis ir parodysime aukų dėžutę, kurioje bus priimami itin dideli čekiai. Tačiau, kaip ir mūsų reklamuotojas, jūs neturėsite jokios įtakos turiniui, redakcijai ar vaizdams, kurie apima produktą ar paslaugą (arba minėto turinio apie tokį produktą ar paslaugą kiekį). Mes žiaurūs, žinau.

filialai

Retkarčiais bendrinsime produktą ar paslaugą per filialo nuorodą. Tai yra papildomas pajamų srautas ir tikiuosi, kad tai atitrauks mus nuo daugybės blaškančių reklaminių antraščių. Mūsų tikslas yra dalintis tik produktais, kurie papildo „SolidSmack“ turinį, padeda jums tai, ką darote, arba apskritai daro gyvenimą linksmesnį. Partnerių nuorodų naudojimas neturi jokios įtakos tam, ar mes siūlome produktą, ar ne; trumpai tariant, produktai rodomi tik todėl, kad atitinka redakcinius standartus. Šiuo metu turime ryšių su keliomis parduotuvėmis, įskaitant: „Amazon“, „Ebay“ ir „StackCommerce“. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei norite patikrinti, ar turime ryšių su konkrečia įmone.

Programinė įranga/Aparatūra

Kartais mums bus suteikta programinė ar techninė įranga, kurią galėsime naudoti ir peržiūrėti. Kartais mums nereikia jo išsiųsti atgal, kartais atiduodame konkurse, kartais išmetame pro langą (tikrai ne, bet taip, tikrai). Programinė įranga, kurią gauname/peržiūrime, paprastai yra pažymėta kaip „ne perparduodama“ (NFS), o tai reiškia, ne, aš negaliu jos parduoti jūsų dėdei, kad jis galėtų jums ją duoti.

Kažkas įdomu? Nesivaržykite susisiekite su mumis ir paklausk.