Privatumo politika

Efektyvus: gegužės 25, 2018

„EVD Media, LLC“, jos svetainės ir padomeniai („mes“, „mes“ arba „Įmonė“), o mes, „SolidSmack“, labai gerbiame jūsų privatumą ir esame pasiryžę saugoti jūsų privatumą prisijungę prie svetainės solidsmack.com. Toliau aprašoma, kaip renkame ir platiname informaciją apie šią svetainę.

Kokią informaciją renkame?
Mes prašome ir (arba) apdorojame jūsų duomenis, kai lankotės ir atliekate veiksmą mūsų svetainėje. Toliau pateikiami duomenys, kurių prašome ir (arba) apdorojame dėl skirtingų veiksmų, kuriuos atliekate svetainėje.

Kai susisiekiate su mumis arba užsisakote naujienlaiškį el. Paštu mūsų svetainėje, jūsų gali būti paprašyta pateikti:

  • Vardas
  • E-pašto adresas

Užsisakant prekę, papildoma informacija gali būti:

  • Atsiskaitymo/pristatymo adresas
  • Kreditinės kortelės informacija

Kita informacija, kuri gali būti automatiškai užfiksuota lankantis mūsų svetainėje ar pateikiant formą, yra:

  • IP adresas
  • Šalis
  • Apsilankymo laikas ir (arba) formos pateikimo laikas
  • Kiti duomenys, kurie galėtų tiesiogiai ar netiesiogiai jus identifikuoti

Kokį teisinį pagrindą turime jūsų duomenims tvarkyti?
Jūsų asmens duomenų tvarkymui reikalingas teisinis pagrindas. Jūsų duomenys tvarkomi tik tada, kai tai būtina, kad būtų pateikta atitinkama informacija nurodytam tikslui. Šie tikslai apima:

  • Bendravimas elektroniniu paštu apie „SolidSmack“ svetainėje paskelbtas naujienas
  • Informacijos teikimas el. Paštu apie produktus, įsigytus per „SolidSmack“ svetainę
  • Bendravimas elektroniniu paštu specialių pasiūlymų ir renginių reklamos forma
  • Teikti nuolatines paslaugas ir palaikymą

Svarbiausias teisinis jūsų asmens duomenų tvarkymo pagrindas yra:

  • Kai duodi sutikimą
  • Kai siekiame teisėtų interesų
  • Kai mes su jumis sudarėme sutartį
  • Kai turime teisinę prievolę ar reikalavimą

RSS sklaidos kanalo ir el. Pašto atnaujinimai
Jei vartotojas nori užsiprenumeruoti RSS kanalą atnaujindamas el. Paštą, prašome pateikti kontaktinę informaciją, pvz., Vardą ir el. Pašto adresą. Tai visada yra pasirinkimo operacija, kai jūs nurodote savo el. Paštą ir vardą naudodamiesi prenumeratos parinktimi svetainėje. Galite bet kada atsisakyti šių pranešimų naudodami bet kurio el. Laiško apačioje esančią nuorodą „Atsisakyti prenumeratos“ arba el. Paštu privacy@solidsmack.com.

ŽURNALAI, STATISTA IR ANALITIKA
Kaip ir dauguma svetainių, mes naudojame žiniatinklio analizę, ypač „Google Analytics“. Čia saugoma tokia informacija kaip interneto protokolo (IP) adresai, naršyklės tipas, nukreipianti svetainė, išėjimo ir aplankyti puslapiai, naudojama platforma, datos/laiko antspaudas, nuorodos paspaudimai ir renkama plati demografinė informacija, skirta bendram naudojimui. Nors tai apima daug informacijos, nė viena nėra susieta su asmenį identifikuojančiais duomenimis. visi naudotojų ir įvykių duomenys nustoja galioti po 38 mėnesių.

Sausainiukai
Slapukas yra vartotojo kompiuteryje saugoma duomenų dalis, susieta su informacija apie vartotoją. „SolidSmack“ svetainė naudoja slapukus, kad rinktų srauto duomenis ir srautą pirkimo proceso metu. Asmens duomenys nerenkami. Ši informacija perduodama į analitines ataskaitas ir naudojama stebėti svetainės srautą ir atliktus pirkimus.

Mes įdiegėme taip:

  • Pakartotinė rinkodara naudojant „Analytics“
  • "Google" vaizdinės reklamos tinklo parodymų ataskaitos
  • Demografinių rodiklių ir pomėgių ataskaitų teikimas
  • "Facebook" Pixel
  • Integruotos paslaugos, reikalaujančios, kad „Analytics“ rinktų duomenis per reklaminius slapukus ir anoniminius identifikatorius

Mes kartu su trečiųjų šalių tiekėjais (pvz., „Google“) naudojame duomenų rinkimui kartu pirmosios šalies slapukus (pvz., „Google Analytics“ slapukus) ir trečiųjų šalių slapukus (pvz., „Google“ reklamos slapuką) arba kitus trečiųjų šalių identifikatorius apie vartotojų sąveiką su skelbimų parodymais ir kitas skelbimų paslaugų funkcijas, susijusias su mūsų svetaine. Svarbu pažymėti, kad nors nenaudojame „Google“ reklamos, svetainės analizės duomenys gali būti naudojami.

Jei norite išvalyti slapukus, peržiūrėkite juos instrukcijos. Taip pat galite atsisakyti naudodami šią naršyklę add-on.

NUORODOS
Šioje svetainėje yra nuorodų į kitas svetaines. Atminkite, kad nesame atsakingi už šių kitų svetainių privatumo praktiką. Siūlome vartotojams apie tai žinoti išėjus iš „SolidSmack“ ir perskaityti kiekvienos svetainės, kurioje renkama asmenį identifikuojanti informacija, privatumo pareiškimus. Šis privatumo pareiškimas taikomas tik informacijai, kurią surinko „SolidSmack“.

TINKAMAS ATSKLEIDIMAS
„SolidSmack“ yra „Amazon Services LLC Associates“ programos, susijusios partnerių reklamos programos, skirta svetainėms užsidirbti reklamos mokesčių reklamuojant ir susiejant su Amazon.com. Tai reiškia, kad „SolidSmack“ gali uždirbti komisinius, kai lankytojai įsigyja prekę iš Amazon.com, spustelėję persiuntimo nuorodą iš solidsmack.com.

REKLAMA
„SolidSmack“ nenaudoja tiesioginės ar trečiųjų šalių vaizdinės reklamos per reklamjuostes. Jokia išorinė įmonė nėra naudojama skelbimams rodyti šioje svetainėje, todėl nėra slapukų, kurie stebėtų jūsų informaciją ir (arba) veiklą, kuriuos nustato išorinės reklamos įmonės ar platformos. Mes skelbiame remiamą turinį (dar vadinamą reklaminiu, mokamu turiniu arba savuoju turiniu), kuriame gali būti nuoroda į išorinę svetainę. Tokiu būdu galime pateikti stebėjimo nuorodą, kad parodytume, iš kur kilo paspaudimas. Tačiau nėra perduodami jokie asmens duomenys ir mes neteikiame jokių asmens duomenų ar prieigos prie jokių „SolidSmack“ abonentų asmens duomenų.

Ar perduodame asmens duomenis į užsienį?
Mes neparduodame, neprekiaujame ir kitaip neperduodame jūsų asmeninę informaciją svetimoms šalims. Tai neapima patikimų trečiųjų šalių, kurios padeda mums valdyti mūsų svetainę, vykdyti mūsų verslą ar aptarnauti jus, jei šios šalys sutinka išlaikyti šios informacijos konfidencialumą. (to pavyzdys yra paslauga, kurią naudojame el. laiškams siųsti.) Taip pat galime atskleisti jūsų informaciją, kai manome, kad leidimas yra tinkamas laikytis įstatymų, vykdyti mūsų svetainės politiką arba apsaugoti mūsų ar kitų teises, nuosavybę ar saugumą.

Jei naudojatės mūsų svetaine iš kitos šalies nei šalis, kurioje yra „SolidSmack“, jūsų bendravimas su mumis gali perduoti jūsų asmens duomenis per tarptautines sienas. Be to, kai skambinate mums arba inicijuojate pokalbį, mes galime suteikti jums pagalbą iš vietovės, esančios ne jūsų kilmės šalyje. Tokiais atvejais jūsų asmens duomenys yra tvarkomi pagal šią privatumo politiką.

Jūsų teisės
Jūs bet kuriuo metu turite teisę būti informuoti apie jūsų tvarkomus asmens duomenis, išskyrus tam tikras įstatymų išimtis. Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų renkami ir toliau tvarkomi jūsų asmens duomenys, įskaitant profiliavimą/automatizuotą sprendimų priėmimą. Be to, jūs turite teisę reikalauti, kad jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti, ištrinti arba užblokuoti. Be to, jūs turite teisę gauti informaciją apie jus, kurią mums pateikėte, ir teisę perduoti šią informaciją kitam duomenų valdytojui (duomenų perkeliamumas).

Asmens duomenų ištrynimas
Jūs turite teisę ištrinti. Mes ištrinsime jūsų asmens duomenis, kai mums nebereikės jų tvarkyti dėl vieno ar kelių aukščiau nurodytų tikslų. Paprastai naujausius duomenis saugome iki 38 mėnesių nuo paskutinės jūsų veiklos svetainėje.

Tačiau duomenys gali būti tvarkomi ir saugomi ilgesnį laiką, kad galėtume suteikti jums informacijos apie užsakymus ir paslaugas ir (arba) kad galėtume pagerinti paslaugas.

Galite paprašyti, kad jūsų informacija būtų ištrinta susisiekus privacy@solidsmack.com ir mes ištrinsime jo turimą asmeninę informaciją apie jus (nebent mums reikia ją saugoti šioje privatumo politikoje nustatytais tikslais).

Mūsų Privatumo politikos pakeitimai
Jei nuspręsime pakeisti savo privatumo politiką, mes paskelbsime šiuos pakeitimus šiame puslapyje, išsiųsime el. Laišką, pranešdami jums apie bet kokius pakeitimus, ir (arba) atnaujinsime privatumo politikos pakeitimo datą.

Terminai ir sąlygos
Taip pat apsilankykite skyriuje „Sąlygos ir sąlygos“, kuriame nustatomas naudojimasis mūsų svetaine, atsakomybės apribojimai ir atsakomybės apribojimai, https://www.solidsmack.com/terms/.

Kontaktai ir skundai
Jei esate Europos ekonominės erdvės (EEE) gyventojas ir manote, kad mes saugome jūsų asmens duomenis, kuriems taikomas Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR), galite pateikti klausimų ar skundų savo nacionalinei duomenų apsaugos institucijai (DPA):

Raskite savo nacionalinį DPA

Jei norite pateikti apeliaciją dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo arba turite klausimų dėl šios privatumo politikos,  Susisiekite su mumis arba rašykite mums privacy@solidsmack.com.