Terminai ir sąlygos

Efektyvus: gegužės 25, 2018

Sveiki atvykę į solidsmack.com (toliau - SolidSmack). „SolidSmack“ ir su ja susijusios svetainės teikia jums savo paslaugas, žinias, produktus ir informaciją laikydamosi šių sąlygų. Jei lankotės šioje ar susijusiose svetainėse, sutinkate su šiomis sąlygomis. Prašome atidžiai juos perskaityti.

PRIVATUMAS
Prašome peržiūrėti mūsų Privatumo politika, kuris taip pat reglamentuoja jūsų apsilankymą mūsų svetainėje, kad suprastumėte mūsų praktiką.

ELEKTRONINIAI RYŠIAI
Kai lankotės „SolidSmack“ arba siunčiate mums el. Laiškus, bendraujate su mumis elektroniniu būdu. Jūs sutinkate gauti elektroninius pranešimus iš mūsų. Mes su jumis bendrausime el. Paštu arba paskelbdami pranešimus šioje svetainėje. Jūs sutinkate, kad visos sutartys, pranešimai, atskleidimai ir kiti pranešimai, kuriuos mes teikiame jums elektroniniu būdu, atitinka visus teisinius reikalavimus, kad tokie pranešimai būtų rašytiniai.

AUTORIŲ TEISĖS
Visas šioje svetainėje esantis turinys, pvz., Tekstas, grafika, logotipai, mygtukų piktogramos, vaizdai, garso įrašai, atsisiuntimai skaitmeniniu būdu, duomenų rinkiniai ir programinė įranga, yra „SolidSmack“ arba jo turinio tiekėjų nuosavybė ir saugomas tarptautinių autorių teisių įstatymų. Viso šioje svetainėje esančio turinio sudarymas yra išskirtinė „SolidSmack“ nuosavybė, autorinė autorinė šios kolekcijos autorė yra „SolidSmack“ ir saugoma tarptautinių autorių teisių įstatymų.

PREKIŲ ŽENKLŲ
„SolidSmack“ prekių ženklai ir prekybinė suknelė negali būti naudojami kartu su jokiu „SolidSmack“ nepriklausančiu produktu ar paslauga, jokiu būdu, kuris gali sukelti painiavą tarp klientų, arba bet kokiu būdu, kuris žemina ar diskredituoja „SolidSmack“. Visi kiti šioje svetainėje esantys prekių ženklai, kurie nepriklauso „SolidSmack“ ar jos dukterinėms įmonėms, yra jų atitinkamų savininkų nuosavybė, kurie gali būti arba negali būti susiję su „SolidSmack“ ar su ja susijusiomis svetainėmis, būti su jais susiję ar remiami.

LICENCIJA IR PATARIMAI
„SolidSmack“ suteikia jums ribotą licenciją, leidžiančią pasiekti ir asmeniškai naudotis šia svetaine, o ne atsisiųsti (išskyrus puslapių talpyklos talpyklą) ar keisti jos ar bet kurios jos dalies, išskyrus gavus aiškų raštišką „SolidSmack“ sutikimą. Ši licencija neapima šios svetainės ar jos turinio perpardavimo ar komercinio naudojimo: bet koks produktų sąrašų, aprašymų ar kainų rinkimas ir naudojimas: bet koks išvestinis šios svetainės ar jos turinio naudojimas: bet koks paskyros informacijos atsisiuntimas ar kopijavimas kito prekybininko nauda: arba bet koks duomenų gavybos, robotų ar panašių duomenų rinkimo ir gavybos įrankių naudojimas. Ši svetainė ar bet kuri šios svetainės dalis negali būti dauginama, kopijuojama, kopijuojama, parduodama, perparduodama, lankoma ar kitaip naudojama jokiais komerciniais tikslais be aiškaus raštiško „SolidSmack“ sutikimo. Be aiškaus raštiško sutikimo, jūs negalite įrėminti ar naudoti kadravimo metodų, norėdami pridėti bet kokį „SolidSmack“ ir mūsų partnerių prekės ženklą, logotipą ar kitą nuosavybės teise saugomą informaciją (įskaitant vaizdus, ​​tekstą, puslapio išdėstymą ar formą). Be aiškaus raštiško „SolidSmack“ sutikimo negalima naudoti jokių meta žymų ar jokio kito „paslėpto teksto“, naudojant SolidSmacks pavadinimą ar prekių ženklus. Bet koks neteisėtas naudojimas nutraukia „SolidSmack“ suteiktą leidimą ar licenciją. Jums suteikiama ribota, atšaukiama ir neišskirtinė teisė sukurti hipersaitą į „SolidSmack“ pagrindinį puslapį, kol nuoroda neatspindi „SolidSmack“ ir susijusių svetainių ar jų produktų ar paslaugų melagingu, klaidinančiu, niekinančiu, ar kitaip įžeidžiantis dalykas. Jūs negalite naudoti jokio „SolidSmack“ logotipo ar kitos nuosavybės teise priklausančios grafikos ar prekės ženklo kaip nuorodos dalies be aiškaus raštiško leidimo.

JŪSŲ NARYSTĖS SĄSKAITA
Jei naudojatės šia ar susijusiomis svetainėmis, galite turėti narystės paskyrą. Jūs esate atsakingi už savo paskyros ir slaptažodžio konfidencialumo išsaugojimą ir prieigos prie kompiuterio apribojimą ir sutinkate prisiimti atsakomybę už visą veiklą, vykdomą naudojant jūsų paskyrą ar slaptažodį. Jei esate jaunesnis nei 18 metų, galite naudotis mūsų svetaine tik dalyvaujant tėvams ar globėjams. „SolidSmack“ ir jos partneriai pasilieka teisę savo nuožiūra atsisakyti teikti paslaugas, nutraukti paskyras, pašalinti ar redaguoti turinį arba atšaukti užsakymus.

PASTABOS, PAŠTAS IR KITAS TURINYS
Lankytojai gali skelbti komentarus ir kitą turinį: ir teikti pasiūlymus, idėjas, komentarus, klausimus ar kitą informaciją, jei turinys nėra neteisėtas, nešvankus, grasinantis, šmeižiantis, kėsinantis į privatumą, pažeidžiantis intelektinės nuosavybės teises ar kitaip žalingas trečiosioms šalims arba yra nepriimtinas ir nesudaro arba neturi programinės įrangos virusų, politinių kampanijų, komercinio raginimo, grandininių laiškų, masinių laiškų ar bet kokio „šlamšto“. Negalite naudoti melagingo el. Pašto adreso, apsimesti jokiu asmeniu ar subjektu ar kitaip suklaidinti dėl kortelės ar kito turinio kilmės. „SolidSmack“ pasilieka teisę (bet ne įpareigojimą) pašalinti arba redaguoti tokį turinį, tačiau reguliariai neperžiūri paskelbto turinio. Jei skelbiate turinį ar pateikiate medžiagą ir, jei nenurodome kitaip, suteikiate „SolidSmack“ ir jos asocijuotoms įmonėms neišimtinę, nemokamą, nemokamą, nuolatinę, neatšaukiamą ir visiškai sublicencijuojamą teisę naudoti, dauginti, keisti, pritaikyti, skelbti , versti, kurti išvestinius kūrinius, platinti ir rodyti tokį turinį visame pasaulyje bet kurioje laikmenoje. Jūs suteikiate „SolidSmack“ ir jos asocijuotiems asmenims bei sublicencijos turėtojams teisę naudoti pavadinimą, kurį pateikiate kartu su tokiu turiniu, jei jie pasirenka. Jūs patvirtinate ir garantuojate, kad jums priklauso ar kitaip kontroliuojate visas teises į jūsų skelbiamą turinį: kad turinys yra tikslus: kad jūsų tiekiamo turinio naudojimas nepažeidžia šios politikos ir nepadarys žalos jokiam asmeniui ar subjektui: ir kad jūs atlyginsite „SolidSmack“ ar jos asocijuotiems asmenims visas pretenzijas dėl jūsų tiekiamo turinio. „SolidSmack“ turi teisę, bet neprivalo stebėti ir redaguoti ar pašalinti bet kokios veiklos ar turinio. „SolidSmack“ neprisiima jokios atsakomybės ir neprisiima jokios atsakomybės už bet kokį jūsų ar trečiosios šalies paskelbtą turinį.

ŽALOS RIZIKA
Tais atvejais, kai skaitmeniniai elementai ar narystės perkami per „SolidSmack“ ar susijusias svetaines, šie pirkiniai perkami pagal patvirtinimą el. Tai iš esmės reiškia, kad tokių elementų praradimo ir nuosavybės teisės rizika pereina jums išsiuntus el. Laišką.

GARANTIJŲ ATSISAKYMAS IR ATSAKOMYBĖS APRIBOJIMAS ŠIĄ SVETAINĘ SUTEIKIA „SOLIDSMACK“ PAGRINDU „KAIP TIK“ IR „KAIP TURIMA“. „SOLIDSMACK“ NETURI JOKIŲ RŪŠIŲ ARBA GARANTIJŲ, SUSIJUSIŲ ARBA NEMOKAMŲ, SUSIJUSIŲ SU ŠIOS SVETAINĖS INFORMACIJA, INFORMACIJA, TURINYS, MEDŽIAGOS AR PRODUKTAI. Jūs aiškiai sutinkate, kad JŪS NAUDOJATĖS ŠIĄ SVETAINĘ KELIAU JŪSŲ RIZIKA. SOLIDSMACK ATSISAKO VISĄ GALIMĄ TAIKYTINOS TEISĖS NURODYTĄ GARANTIJĄ, IŠSKYRUSIĄ AR NEMOKAMĄ, ĮSKAIČIUOTA, BET NEMAISYTA Į TIKRĄ PERKLAUSOMYBĖS IR TINKAMUMO TIKSLUMO GARANTIJĄ. „SOLIDSMACK“ NEGARANTUOJA, KAD ŠIOJE SVETAINĖJE, JOS TARNYBINIUOSE ARBA SOLIDSMACK SUSIETUJE EL. PAŠTU NĖRA VIRUSŲ AR KITŲ KENKSTŲ KOMPONENTŲ. „SOLIDSMACK“ NEBUS ATSAKOMA už bet kokią žalą, atsiradusią naudojant šią svetainę, įskaitant, bet neapsiribojant tiesiogine, netiesiogine, atsitiktine, baudžiamąja ir tolesne žala. TIKRAI VALSTYBINIAI ĮSTATYMAI NEGALIMA APRIBOTI NAUDOTI GARANTIJŲ ARBA TAMTŲ ŽALŲ IŠSKYRIMO AR APRIBOJIMO. JEI ŠIE ĮSTATYMAI TAIKOMI JUMS, KAŽKAS AR VISAS ATSAKOMYBĖS APRAŠYMAS, IŠVADOS AR APRIBOJIMAI JUMS NEGALI BŪTI, O JŪS GALITE TURĖTI PAPILDOMŲ TEISIŲ.

TAIKYTINA TEISĖ
Lankydamiesi „SolidSmack“ sutinkate, kad Jungtinių Amerikos Valstijų įstatymai, neatsižvelgdami į įstatymų kolizijos principus, reglamentuos šias Naudojimo sąlygas ir bet kokius ginčus, kurie gali kilti tarp jūsų ir „SolidSmack“ ar su ja susijusių svetainių.

Ginčai
Bet koks ginčas, susijęs su jūsų apsilankymu „SolidSmack“, su informacija ar su „SolidSmack“ įsigytais produktais, turi būti perduotas konfidencialiam arbitražui Teksase, Jungtinėse Amerikos Valstijose, išskyrus atvejus, kai jūs kokiu nors būdu pažeidėte ar grasinote pažeisti „SolidSmack“ intelektinės nuosavybės teisės, „SolidSmack“ gali prašyti įpareigojančio ar kitokio tinkamo sprendimo bet kurioje Teksaso valstijos valstijoje ar federaliniame teisme, Jungtinėse Amerikos Valstijose, ir jūs sutinkate su išimtine jurisdikcija ir vieta tokiuose teismuose. Arbitražas pagal šį susitarimą vykdomas pagal tuo metu galiojusias Amerikos arbitražo asociacijos taisykles. Arbitrų sprendimas yra privalomas ir gali būti priimtas kaip sprendimas bet kuriame kompetentingos jurisdikcijos teisme. Tiek, kiek leidžia taikytina teisė, joks arbitražas pagal šį Susitarimą negali būti jungiamas į arbitražą, kuriame dalyvauja bet kuri kita šalis, kuriai taikomas šis Susitarimas, nesvarbu, ar tai būtų arbitražo procedūra, ar kita.

VIETOS POLITIKA, PAKEITIMAI IR SKATINIMAS
Peržiūrėkite kitas mūsų politikos nuostatas, pvz., Pristatymo ir grąžinimo politiką, paskelbtą šioje svetainėje. Ši politika taip pat reglamentuoja jūsų apsilankymą „SolidSmack“. Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti savo svetainę, politiką ir šias naudojimo sąlygas. Jei kuri nors iš šių sąlygų laikoma negaliojančia, negaliojančia ar dėl kokių nors priežasčių neįgyvendinama, ta sąlyga laikoma atskiriama ir neturi įtakos bet kokios likusios sąlygos galiojimui ir vykdytinumui.

KLAUSIMAI
Klausimus, susijusius su mūsų taisyklėmis ir nuostatomis, privatumo politika ar kita su politika susijusia medžiaga, galite nukreipti į mūsų palaikymo personalą spustelėdami "Susisiekite su mumis" parašykite mums el. paštu: info@www.solidsmack.com