EvD Medias Adam O'Hern har beholdt vår cadjunkie medlemmer opptatt med sin siste SolidWorks -opplæringsserie sentrert rundt å utvikle et produkt fra bunnen av med tanke på å jobbe i team av ingeniører, grafiske designere og selvfølgelig industridesignere. Hvilken bedre måte å starte den første måneden i det nye året enn med litt ny modellutdannelse?

SolidWorks fjernkontrollserie

I denne serien jobber du med et fiktivt fjernkontrollhøyttalersystem. Viktigst av alt vil vi legge vekt på måter du kan jobbe med flere mennesker fra ingeniørdata til grafiske detaljer og innlemme alt i en endelig, produserbar design.

11

21

31

41

51

61

71

81

Sørg for å sjekke ut alle de gratis videoene vi har på cadjunkie–Og hvis du virkelig føler trekk, hopp videre til vår Premium medlemsside.

Forfatter

Simon er en Brooklyn-basert industridesigner og administrerende redaktør for EVD Media. Når han finner tid til å designe, fokuserer han på å hjelpe oppstartsselskaper med å utvikle merkevarebygging og designløsninger for å realisere visjonen om produktdesign. I tillegg til arbeidet hans hos Nike og forskjellige andre kunder, er han hovedgrunnen til at alt blir gjort hos EvD Media. En gang kjempet han en Alaskan alligator -buzzard til bakken med bare hender ... for å redde Josh.