Hvordan vil du som designer, ingeniør eller produsent kunne holde tritt i en bransje som konsekvent blir forstyrret av "New Faces" og skaper hele virksomheter bokstavelig talt over natten? Ettersom produktene kommer til markedet raskere enn noen gang før, hva er den beste strategien for å plassere deg selv i en stadig mer konkurransedyktig kreativ global økonomi? Hvordan kan du utnytte fremtiden til Making og bruke disse nye teknologiene til din fordel?

AU2012 Innovation Forum | Fremtiden for å lage

I dette Autodesk University 2012 Innovation Forum diskuterer gjester inkludert Jay Rogers (administrerende direktør og grunnlegger av Local Motors), Mark Hatch (president og administrerende direktør i Maya), Jason Martin og Patrick Triato (designere, Zooka Soundbar) og andre spekteret av forstyrrende og muliggjør teknologier som lar produkter gå ut på markedet raskere og billigere enn noen gang før:

Jay Rogers, president, administrerende direktør og medgründer, Local Motors


"Jeg er på år fem av en hundre år lang odyssé for å endre formen på biler."

«Det er tre inntektsstrømmer som støtter vår virksomhet. Vi lager verktøy og tjenester og vi selger produkter.»

"Vi pleide å dele informasjon som dette [bilde av papir], men i dag kan vi dele bilde som dette [3D-modell]."

«I dag kan noen fra hele verden forstå hvordan man lager det [designet ditt]. Og det er en grunnleggende forskjell mellom dagens læring og skaping og gårsdagens skaping og læring.»

"Det tok britene 200 år å komme gjennom deres industrielle revolusjon, det tok Amerika 50 år, det har tatt Kina 10 år og enkeltpersoner kan ta det tilbake på ett år."

«Når noen forteller deg at det er en god idé, er sjansen stor for at det allerede er gjort. Når noen sier at det er en dårlig idé, er det da hjulene skal begynne å gå rundt. For det er nok flott.»

«Vi ser ikke etter et gjennomsnittlig antall design; vi ser etter en bolt ut av det blå for et problem. Vi finner noe som er dypt interessant og polariserende.»

Ash Notaney, visepresident for produkt og innovasjon, Project Frog


«Enhver diskusjon om fremtiden bør starte med å snakke om trender. I New York akkurat nå har du under bygging 1 World Trade Center. Det er omtrent samme form og størrelse som Empire State Building, og det er mye, mye lengre tid å bygge. Er det virkelig fremtiden?»

«Så mye av byggekostnadene er i overhead. Mer enn 70 % av byggekostnadene er ineffektive, og det er muligheten.»

"Det starter med å ha et verktøysett med deler, og hver av disse delene er veldig, veldig detaljert. Komponentene til bygningene produseres off-site. De kommer flatpakket på lastebil og de settes på plass med en kran. Vi har da noen på stedet som timer alt ned til den andre, og så jobber vi for å se hvordan vi kan forbedre effektiviteten."

Jason Martin, administrerende direktør, og Patrick Triato, hoveddesigner, Carbon Audio


«Det er høyt og så er det høyere. Vi er høyere.»

"Fra konsept til hylle var det omtrent syv måneder."

«Forsøk hele tiden å finne opp deg selv på nytt. Spør deg selv – hva er det neste store? Det er hvordan man definerer en ny kategori.»

Mark Hatch, administrerende direktør, TechShop


«Jeg er en profesjonell revolusjonær, som en profesjonell revolusjonær er jobben min å rekruttere og radikalisere. Du ser en revolusjon foran øynene dine, og jeg håper du vil bli med i revolusjonen.»

"Hva vil bedriften din tjene ved å bruke det du nettopp hørte fra dette panelet?"

«Jeg pleide å jobbe med utvikling av nye produkter, og det ville ta evigheter å få ut noe. Ikke nå lenger."

"Alt som trengs er en liten handling for å bli med i revolusjonen. Så det jeg vil at du skal gjøre er å lage en gave til familien eller vennene dine denne julen, og du har vært en del av revolusjonen.»

Mickey McManus, president og administrerende direktør, MAYA Design


"Vi produserer flere prosessorer i løpet av et år enn vi kan dyrke riskorn. Over 10 milliarder prosessorer og det antallet vokser.»

«Naturen kan lære oss noe. Du er et komplekst informasjonssystem i din egen rett."

"Det er en enorm mulighet for kompleksitet, faren er ikke kompleksitet, den er ondartet
kompleksitet."

«Jeg er bekymret for at vi kan få en kreativitetskrise i fremtiden. Jeg vet ikke om vi investerer i de rette tingene for barna våre.»

"Fremtiden handler om kreativitet og smidighet."

Forfatter

Simon er en Brooklyn-basert industridesigner og administrerende redaktør for EVD Media. Når han finner tid til å designe, fokuserer han på å hjelpe oppstartsselskaper med å utvikle merkevarebygging og designløsninger for å realisere visjonen om produktdesign. I tillegg til arbeidet hans hos Nike og forskjellige andre kunder, er han hovedgrunnen til at alt blir gjort hos EvD Media. En gang kjempet han en Alaskan alligator -buzzard til bakken med bare hender ... for å redde Josh.