3D Systems roter ikke rundt i 2013. Til tross for at noen nye produkter har svak ytelse, har de klart å bevise at et arsenal av 'pisket krempaier i ansiktet ditt' er den beste strategien for å utvikle hype og få oppmerksomheten din. På en eller annen måte, mens de promoterte sine nye produktutgivelser på CES 2013, klarte de å tjeneBest of CES 2013 Award for Emerging Tech” mens du er vertskap musikere som spiller 3D-printede instrumenter på standen deres, og fant fortsatt tid til å lansere en plattform for modellbyggere og utviklere å tjene penger på apper sentrert rundt 3D-utskrift.

"Cubify mener at alle er kreative, og at alle kan skape - vi trenger alle bare en morsom og enkel måte å komme i gang på."

Delt mellom to plattformer, blir Cubifys nye 3D Print App-designsystem rettet mot programmerere så vel som modellbyggere uten programmeringserfaring. Cubify API "er for webprogrammerere som skriver sine egne nettapper, lager modeller og programmerer". Når programmereren har sendt inn appen, ligner prosessen på Apples innsendingsprosess for iOS-appen: vent noen dager og finn ut om den er godkjent. Det er ingen maksimal mengde apper en utvikler kan sende inn, og Cubify tar seg av e-handel, utskrift og oppfyllelsesansvar.

2

1

Alternativt, for de som unngår programmeringsruten, men fortsatt ønsker å være involvert, gjør AppCreate-plattformen det mulig for modellbyggere å lage en Cubify-webapp ved å bruke det elektroniske Cubify AppCreate-grensesnittet. Når grensesnittet er opprettet, er det like enkelt som å laste opp 3D-modellfilene og motta en prosentandel av betalingen for Cubify Cloud Printed Model (ligner på Shapeways).

4

3

Selv om plattformen fortsatt er i sin spede begynnelse, vil det være interessant å se hvordan den blir plukket opp ettersom 2013 former seg til å bli et stort år for 3D-utskrift.

For å finne ut mer, gå til Cubify's Utviklerside.

Forfatter

Simon er en Brooklyn-basert industridesigner og administrerende redaktør for EVD Media. Når han finner tid til å designe, fokuserer han på å hjelpe oppstartsselskaper med å utvikle merkevarebygging og designløsninger for å realisere visjonen om produktdesign. I tillegg til arbeidet hans hos Nike og forskjellige andre kunder, er han hovedgrunnen til at alt blir gjort hos EvD Media. En gang kjempet han en Alaskan alligator -buzzard til bakken med bare hender ... for å redde Josh.