For alle som har ønsket å få mest mulig ut av 3D -skanneren eller smarttelefonens 3D -skanneapp, den nye MODO for repotologi serie fra opplæringssted for industrielt design cadjunkie er bare for deg.

For den lave prisen på $ 39 ($ 14 for cadjunkie Premium -medlemmer), inneholder denne nedlastbare videoserien alt du trenger å vite om konvertering av 3D -skannedata til brukbar geometri, i tillegg til noen smarte MODO -skript designet eksklusivt for serien for å hjelpe deg med å øke hastigheten på arbeidsflyt.

I serien tar EvD Medias egen profesjonelle industrielle designprodusent Adam O'Hern retopologi for en tur og koker det ned i enkle termer for å få mest mulig ut av 3D -skannedataene dine og konvertere dem til en fungerende og produserbar CAD -modell i MODO eller SolidWorks.

I tillegg til det ni videoer med mange funksjoner og inkludert MODO -skript for å øke hastigheten på retopologi -arbeidsflyten din, inneholder serien også prosessfiler som hjelper deg med hvert trinn på veien.

Her bryter Adam det hele ned:

Så, hva er Retopologi kan du spørre?

Kanskje du har brukt litt tid på smarttelefonen din med en av de mange 3D -skanningsappene som f.eks Autodesks 123D Catch, eller kanskje du vil gjøre en skulpturell modell fra ZBrush mer vennlig for produksjon. I hovedsak er sluttmålet med retopologi å ta en eksisterende 3D -modell og 'spore' formen med brukbar geometri, slik at den kan manipuleres ytterligere i en dedikert CAD -programvarepakke som SolidWorks. I et nøtteskall er retopologi prosessen med å gjenoppbygge en ellers "død" modell med funksjonalitet som du kan bruke til 3D -utskrift, gjengivelse og produksjon.

Viktige ferdigheter du vil legge til i verktøykassen:

For serien bryter Adam ned hvert trinn for å konvertere virkelige objekter til ren geometri som du kan bruke til å ta produktdesignene dine til neste nivå i MODO og/eller SolidWorks. Enten det endelige målet ditt er å bare finpusse modellferdighetene dine eller bygge på håndlagde prototyper, vil du bli guidet gjennom prosessen med å bruke retopologi for å forsterke designspillet ditt.

Importere 3D -skanninger fra Smartphone -appen

01

Ombygging av masker i MODO

02

Eksportere og fullføre designet ditt i SolidWorks

03

Gå til cadjunkie for å laste ned og komme i gang med MODO for repotologi serien, eller registrer deg for en cadjunkie Premium medlemskap for å få tilgang til hele opplæringsbiblioteket for industriell design.

Forfatter