Tirsdag 6. februar la SpaceX albuet historie i nakkebenet med testlansering of Falcon Heavy, den kraftigste raketten som noen gang ble skutt. Til en estimert kostnad på 90 millioner (150 millioner på det meste) og evnen til å skyve 141,000 XNUMX lbs utover atmosfæren vår, setter det romforskning tilbake på alles sinn.

Og uten tvil kommer det til å inspirere mange ingeniører. Ingeniører som Lance Skelly, en mekanisk og strukturell tegner som driver thingimajigs.com. Han visste at alle som er kule nok til å freak flip over en Tesla Roadster som ble skutt ut i verdensrommet på over 18,000 km / t ville sette pris på en 3D -modell av romfartøyet. Så, han lagde en.

Lance modellerte Falcon Heavy i KeyCreator, og selv om det bare er et grovt estimat, er det et godt utgangspunkt å referere til for å lage din egen 3D-modell, din egen modellrakett eller Falcon Heavy Jell-o-form du har drømt om over forrige uke.

Du kan Last ned Falcon Heavy -modellen på GrabCAD. BONUS! Ikke gå glipp av Falcon 9 -modellen hans heller. Se det her..)

Forfatter

Josh er grunnlegger og redaktør på SolidSmack.com, grunnlegger av Aimsift Inc., og medgründer av EvD Media. Han er involvert i prosjektering, design, visualisering, teknologien som får det til å skje og innholdet som er utviklet rundt det. Han er en SolidWorks Certified Professional og utmerker seg ved å falle vanskelig.