Vanligvis, når jeg snakker med noen om grønnsaker, handler det om å lage en seng i bladstørrelse med grønne grønnsaker, metoder for å sy gulrot- og snap -erterutstyr eller praktiske steder for dispensere av betesaft. Men du må vokse grønnsakene dine før du gjør slike interessante bestrebelser.

Morgan Morey, en historisk gullsmed fra Isle of Wright, gikk utenfor sin vanlige kreative evne til fantastisk skulpturelt smykke og figurdesign for å lage en praktisk, men kunstnerisk, aquaponics vegginstallasjon. Det beste av alt er at den er MODULÆR og har en rekke funksjoner.

Dunkene fjernes alle enkelt for å fungere som individuelle gryter. Systemet kan enkelt tilpasses for individuelle planteoppsett, ettersom hver tinn kan fylles med forskjellige plantemedier. Det beste av alt er at vannet når det passerer gjennom systemet blir helt rent og friskt for fisken. ”

Jeg har utforsket ideer for å lage et akvaponisk fôrsystem på benken, og dette er en veldig interessant metode. Det er en utskrift i ett stykke som, med ekstra rørkontaktfeste, kobler og fører vann gjennom en mengde planteseksjoner. De kan brukes hver for seg eller separat og har en standard blikkboks. Bare tenk, du kan dyrke en hel vegg av rosmarin, eller timian, eller blomster å plukke hver morgen og ta deg dine flotte medarbeidere.modulært aquaponics veggsystem

Jeg kan ikke vente med å skrive ut dette, tilpasse det, modere det og se hvordan det fungerer på benkeplaten. En ting jeg tror det vil trenge er en base, vegg eller tankfeste, og øvre festet avhengig av høyde og vekt-En hel 12 fot vegg spinat kommer til å veie litt ... Jeg kan trenge flere fisketanker.

Du kan last ned modellen på MyMiniFactory. (Bonus! Sjekk Morgans andre verk. Han har masse Overwatch -skulpturer og noen VIRKELIG kule smykkestykker. Se dem her.!)

Har du en modell du tror alle trenger? Del lenken og detaljene med oss ​​her!

Forfatter

Josh er grunnlegger og redaktør på SolidSmack.com, grunnlegger av Aimsift Inc., og medgründer av EvD Media. Han er involvert i prosjektering, design, visualisering, teknologien som får det til å skje og innholdet som er utviklet rundt det. Han er en SolidWorks Certified Professional og utmerker seg ved å falle vanskelig.