Når gründere har lykkes med å sette opp ett e-handelssted å selge varer på, flytter de ofte inn i et nytt område. Noen ganger vil dette bety å selge samme klasse varer under et nyere merke designet for å tiltrekke seg en annen type klientell. Der igjen kan det også være fordi nettstedeieren ønsker å tilby forskjellige produktserier, de som ikke nødvendigvis passer godt med deres nåværende side. Les videre for å finne ut hvordan du kan gjøre din neste e-handelsside enda bedre enn den forrige.

Bruk verktøy for nettstedbygging

Hvis du sist satte opp et nettsted for en nettbutikk, måtte du betale en grafisk designer så vel som en webdesigner for å komme opp med varene. Da må du tenke om igjen. Takket være den automatiserte teknologien og utprøvd oppsett av en moderne e-handelswebsidebygger, trenger du praktisk talt ingen design eller tekniske ferdigheter for å få et nettsted i gang på bare en time eller så. Gjør nettstedet ditt så komplekst eller så enkelt som du vil, gitt arten av produkttilbudene dine. Når du bruker nettverktøyene som er tilgjengelige i dag for å komme opp med et nytt nettsted, vil du vite at det vil begynne å fungere effektivt fra dag én. Slike byggeprogrammer kan håndtere alt fra spesialistproduktsider til transaksjoner inkludert returrefusjoner samt betalinger, der det er aktuelt. 

Tredimensjonale elementer

3D er ikke bare for kinoer og hjemmekinoer. Du kan lage en buzz rundt nettstedet ditt ved å inkludere pop-out-elementer i det også. Fordelen med å legge til utvidede og virtuelle virkelighetselementer på nettstedet ditt er at det hjelper folk med å ta kjøpsbeslutninger. Tenk deg at du har et 3D-gjengitt bilde av et av produktdesignene dine. Med den i en AR- eller VR-tilstand kan potensielle kunder utforske den fra forsiden, baksiden og sidene uten anstrengelse i det hele tatt. Enda bedre, noen kan tilpasses 3D plug-ins for e-handel nettsteder tillater visualiseringer av objekter slik de vises i folks hjem.

Videoinnhold

I dag vil en enkel produktbeskrivelse bare komme deg så langt. Hvis du vil tiltrekke deg flere kunder, trenger du innhold de faktisk setter pris på, noe som ofte betyr korte, raske og konkrete videoer. Ikke alt videoinnholdet ditt trenger å fokusere på individuelle produkter. Bruk dem til å sammenligne produkter i en lignende klasse, slik at kundene kan velge hvilken som dekker deres behov best. Et annet godt tips for en e-handelsside er å gi instruksjonsvideoer. Dette er spesielt nyttig hvis du selger tekniske produkter som kunder kanskje vil ha veiledning om håndtering av. Ikke bare vil dette gjøre nettstedet ditt mer sannsynlig å stole på av potensielle kunder, men det bør også bidra til å øke internettsynligheten din. Google og de andre store søkemotorene har en tendens til å rangere nettsteder med instruksjonsvideoer og lignende innhold høyere.

Oppsummering

Til slutt bør du alltid ha som mål å forbedre din siste e-handelsside og konkurrentene dine. Hvis ikke, vil noen ha et nettsted i nisjemarkedet ditt rett rundt hjørnet, så ikke gå glipp av tilpasset fordi du ikke har ligget ett skritt foran. 

Forfatter