Børsmeldinger

OPPLYSNINGER

Disco solidsmack smack er det du mangler

SolidSmack kommer seg rundt. Du vet det. Slik håndterer vi det og ting vi må avsløre slik at du vet hva vi skriver om kommer rett fra våre bankende hjerter. Forresten, ingen av personene eller selskapene vi jobber med har noe å si eller redaksjonell makt over innholdet som går på SolidSmack. Vi vil bare få det ut.

Bransjearrangementer

SolidSmack deltar på bransjearrangementer som arrangeres av ulike leverandører av CAD -bransjer. Dette innebærer oftest at de betaler for konferanseavgifter, hoteller og tidvis flyreiser til arrangementet. Hvis de ikke betaler for flyreiser, prøver vi å få dem også med komplimenter om de glade hundene deres. Ethvert innlegg, artikler eller omtale av arrangementet overlates utelukkende til SolidSmack uten innspill eller redigering fra arrangementets vert eller sponsorer.

Annonsører

Du vil legge merke til at SolidSmack har annonser, mange store. Det er slik vi finansierer denne operasjonen og betaler for det enorme korninntaket som kreves for å slippe ut så fantastisk innhold. Hvis du ikke vil ha annonser, kan du kontakte oss, så viser vi deg donasjonsboksen som godtar ekstra store sjekker. Men akkurat som vår annonsør har du ikke noe å si om innholdet, redaksjonen eller bildene som dekker et produkt eller en tjeneste (eller mengden av nevnt innhold om et slikt produkt eller en slik tjeneste). Vi er brutale, jeg vet.

Agenter

Vi vil tidvis dele et produkt eller en tjeneste via en tilknyttet lenke. Dette er en ekstra inntektsstrøm og forhåpentligvis en som vil føre oss bort fra mange distraherende bannerannonser. Vår intensjon er å bare dele produkter som komplimenterer innholdet på SolidSmack, hjelper deg med det du gjør eller generelt gjør livet morsommere. Bruken av tilknyttede lenker har ingen betydning for om vi har et produkt eller ikke; kort sagt, produktene presenteres bare fordi de oppfyller redaksjonelle standarder. Vi har for tiden et tilknyttet forhold til flere butikker, inkludert: Amazon, Ebay og StackCommerce. Vær så snill å kontakt oss hvis du vil bekrefte om vi har et tilknyttet forhold til et bestemt selskap.

Programvare maskinvare

Noen ganger får vi programvare eller maskinvare for bruk og gjennomgang. Noen ganger trenger vi ikke å sende den tilbake, noen ganger gir vi den bort i en konkurranse, noen ganger kaster vi den gjennom et vindu (egentlig ikke, men ja, virkelig). Programvaren vi mottar/gjennomgår er vanligvis merket med "ikke for videresalg" (NFS), noe som betyr at jeg ikke kan selge den til onkelen din, så han kan gi den til deg.

Lurer du på noe? Føl deg fri til å kontakt oss og spør.