Personvernserklæring

Effektiv: Kan 25, 2018

EVD Media, LLC, dets nettsteder og underdomener ("oss", "vi" eller "Selskapet"), og vi i SolidSmack respekterer ditt personvern på det varmeste og er forpliktet til å ivareta personvernet ditt mens du er online på solidsmack.com. Følgende beskriver hvordan vi samler og formidler informasjon for dette nettstedet.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Vi ber om og/eller behandler data fra deg når du besøker og utfører en handling på nettstedet vårt. Følgende er dataene vi ber om og/eller behandler for forskjellige handlinger du utfører på nettstedet.

Når du kontakter oss eller abonnerer på et nyhetsbrev på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å oppgi:

  • Navn
  • Epostadresse

Når du bestiller et produkt, kan tilleggsinformasjon omfatte:

  • Fakturerings-/fraktadresse
  • Kredittkortinformasjon

Annen informasjon som automatisk kan fanges opp når du besøker nettstedet vårt eller sender inn et skjema, inkluderer:

  • IP-adresse
  • Land
  • Tidspunkt for besøk og/eller tidspunkt for innsending av skjema
  • Andre data som kan identifisere deg direkte eller indirekte

Hvilket juridisk grunnlag har vi for behandling av dataene dine?
Behandling av dine personopplysninger krever et juridisk grunnlag. Behandlingen av dataene dine utføres bare når det er nødvendig for å gi relevant informasjon for det angitte formålet. Disse formålene inkluderer:

  • Gir kommunikasjon via e -post om nyheter publisert på SolidSmack -nettstedet
  • Gir informasjon via e -post om produkter som er kjøpt via SolidSmack -nettstedet
  • Tilbyr kommunikasjon via e -post i form av spesialtilbud og arrangementskampanje
  • Leverer løpende service og støtte

De mest dominerende juridiske grunnlagene for vår behandling av dine personopplysninger er:

  • Når du gir samtykke
  • Når vi forfølger legitime interesser
  • Når vi har inngått en kontrakt med deg
  • Når vi har en juridisk forpliktelse eller et krav

RSS -FEED OG E -POSTOPPDATERINGER
Hvis en bruker ønsker å abonnere på RSS -feed via oppdateringer via e -post, ber vi om kontaktinformasjon, for eksempel navn og e -postadresse. Dette er alltid en opt-in-operasjon der du oppgir e-post og navn via et abonnementsalternativ på nettstedet. Du kan velge bort denne kommunikasjonen når som helst ved å bruke avmeldingslenken nederst i e-postkommunikasjon eller ved å sende en e-post til privacy@solidsmack.com.

LOGGER, STATISTIKK OG ANALYTISK
Som de fleste nettsteder bruker vi nettbasert analyse-spesielt Google Analytics. Dette lagrer informasjon som internettprotokoll (IP) -adresser, nettlesertype, henvisningsnettsted, utgangs- og besøkte sider, plattformen som brukes, dato/klokkeslettstempel, klikk på lenker og samler bred demografisk informasjon for samlet bruk. Selv om dette fanger opp mye informasjon, er ingen knyttet til personlig identifiserbare data. og alle bruker- og hendelsesdata er satt til å utløpe etter 38 måneder.

COOKIES
En informasjonskapsel er et stykke data som er lagret på brukerens datamaskin knyttet til informasjon om brukeren. SolidSmack -nettstedet bruker informasjonskapsler for å samle trafikkdata og trafikk gjennom kjøpsprosessen. Ingen personopplysninger samles inn. Denne informasjonen videreformidles til analytiske rapporter og brukes til å overvåke nettstedstrafikk og gjennomførte kjøp.

Vi har implementert følgende:

  • Remarketing med Analytics
  • Visningsrapportering for Google Displaynettverk
  • Demografi og interesser Rapportering
  • Facebook Pixel
  • Integrerte tjenester som krever at Analytics samler inn data via annonseringskapsler og anonyme identifikatorer

Vi, sammen med tredjepartsleverandører (for eksempel Google), bruker førsteparts-informasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapsler) og tredjeparts-informasjonskapsler (for eksempel Google-annonseringskapselen) eller andre tredjepartsidentifikatorer sammen for å kompilere data angående brukerinteraksjoner med annonsevisninger og andre annonsetjenestefunksjoner som de relaterer til nettstedet vårt. Det er viktig å merke seg at selv om vi ikke bruker Google -annonsering, har analysedata for nettstedet muligheten til å bli brukt av dem.

For å slette informasjonskapslene dine, se disse instruksjoner. Du kan også velge bort denne nettleseren tillegg.

LINKER
Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernpraksis på disse andre nettstedene. Vi foreslår at brukerne er klar over dette når de forlater SolidSmack og leser personvernerklæringene for hvert nettsted som samler personlig identifiserbar informasjon. Denne personvernerklæringen gjelder utelukkende for informasjon samlet inn av SolidSmack.

AFFILIATE DISCLOSURE
SolidSmack er deltaker i Amazon Services LLC Associates Program, et tilknyttet reklameprogram som er designet for å gi nettstedene muligheter til å tjene annonseringsgebyrer ved å annonsere og koble til Amazon.com. Dette betyr at SolidSmack kan tjene provisjon når besøkende kjøper en vare utenfor Amazon.com, etter å ha klikket på en henvisningskobling fra solidsmack.com.

ANNONSØRER
SolidSmack bruker ikke direkte eller tredjeparts displayannonsering via bannerannonser. Intet eksternt selskap brukes til å vise annonser på dette nettstedet, og derfor er det ingen informasjonskapsler for å spore informasjonen din og/eller aktiviteten er angitt av eksterne reklamefirmaer eller plattformer. Vi publiserer sponset innhold (aka reklame, betalt innhold eller opprinnelig innhold) som kan inneholde en lenke til et eksternt nettsted. Med dette kan vi gi en sporingskobling for å vise hvor klikket stammer fra. Det overføres imidlertid ingen personopplysninger, og vi gir ingen personopplysninger eller tilgang til noen av personopplysningene til SolidSmack -abonnenter.

Overfører vi personopplysninger til utlandet?
Vi selger, handler eller på annen måte overfører ikke din personlig identifiserbare informasjon til eksterne parter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, drive vår virksomhet eller betjene deg, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. (et eksempel på dette er tjenesten vi bruker til å sende e -post.) Vi kan også gi ut informasjonen din når vi mener at utgivelsen er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

Hvis du bruker nettstedet vårt fra et annet land enn landet der SolidSmack ligger, kan din kommunikasjon med oss ​​resultere i overføring av dine personlige data på tvers av internasjonale grenser. Når du ringer oss eller starter en chat, kan vi også gi deg støtte fra et sted utenfor hjemlandet ditt. I disse tilfellene behandles personopplysningene dine i henhold til denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter
Du har når som helst rett til å bli informert om personopplysningene om deg som vi behandler, men med visse unntak fra lovgivningen. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personopplysninger, inkludert profilering/automatisert beslutningstaking. Videre har du rett til å få dine personopplysninger rettet, slettet eller blokkert. Videre har du rett til å motta informasjon om deg som du har gitt oss, og retten til å få denne informasjonen overført til en annen dataansvarlig (dataportabilitet).

Sletting av personopplysninger
Du har rett til å slette. Vi sletter personopplysningene dine når vi ikke lenger trenger å behandle dem i forhold til ett eller flere av formålene som er angitt ovenfor. Vanligvis vil vi lagre de nyeste dataene som er gitt opptil en periode på 38 måneder etter din siste aktivitet på nettstedet.

Imidlertid kan dataene bli behandlet og lagret i en lengre periode for å gi deg informasjon om bestillinger og tjenester, og/eller for at vi kan forbedre tjenestene.

Du kan be om at informasjonen din blir slettet ved å kontakte privacy@solidsmack.com og vi vil slette den personlige informasjonen den inneholder om deg (med mindre vi trenger å beholde den for formålene som er angitt i denne personvernerklæringen).

Endringer i våre retningslinjer for personvern
Hvis vi bestemmer oss for å endre retningslinjene våre for personvern, legger vi ut disse endringene på denne siden, sender en e -post som varsler deg om eventuelle endringer og/eller oppdaterer datoen for endring av personvernerklæringen her.

Vilkår og betingelser
Også kan du besøke våre vilkår og betingelser delen etablere rutetider for bruk, ansvarsfraskrivelser og ansvarsbegrensninger som regulerer bruken av våre nettsider på https://www.solidsmack.com/terms/.

Kontakt og klager
Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og tror at vi opprettholder personopplysningene dine underlagt General Data Protection Regulation (GDPR), kan du rette spørsmål eller klager til National Data Protection Authority (DPA):

Finn din nasjonale DPA

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger eller hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen,  Kontakt oss eller email oss på privacy@solidsmack.com.