Vilkår og betingelser

Effektiv: Kan 25, 2018

Velkommen til solidsmack.com (heretter kalt SolidSmack). SolidSmack og de tilhørende nettstedene leverer sine tjenester, kunnskaper, produkter og informasjon til deg på følgende vilkår. Hvis du besøker dette nettstedet eller tilknyttede nettsteder, godtar du disse vilkårene. Vennligst les dem nøye.

PERSONVERN
Vennligst se vår Personvernserklæring, som også styrer ditt besøk på nettstedet vårt, for å forstå vår praksis.

ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON
Når du besøker SolidSmack eller sender e -post til oss, kommuniserer du elektronisk med oss. Du samtykker i å motta kommunikasjon fra oss elektronisk. Vi vil kommunisere med deg via e -post eller ved å legge ut meldinger på dette nettstedet. Du godtar at alle avtaler, meldinger, avsløringer og annen kommunikasjon som vi gir deg elektronisk tilfredsstiller ethvert lovkrav om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

COPYRIGHT
Alt innhold som er inkludert på dette nettstedet, for eksempel tekst, grafikk, logoer, knappikoner, bilder, lydklipp, digitale nedlastinger, datasamlinger og programvare, tilhører SolidSmack eller dets innholdsleverandører og er beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett. Samlingen av alt innhold på dette nettstedet er den eksklusive eiendommen til SolidSmack, med opphavsrettsforfatterskap for denne samlingen av SolidSmack, og beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett.

VAREMERKER
SolidSmack -varemerker og handelsdrakt må ikke brukes i forbindelse med et produkt eller en tjeneste som ikke tilhører SolidSmack, på noen måte som kan forårsake forvirring blant kundene, eller på en måte som nedsetter eller diskrediterer SolidSmack. Alle andre varemerker som ikke eies av SolidSmack eller dets datterselskaper som vises på dette nettstedet, tilhører deres respektive eiere, som kanskje er tilknyttet, tilknyttet eller sponset av SolidSmack eller dets tilknyttede nettsteder.

LISENS OG SITE ACCESS
SolidSmack gir deg en begrenset lisens for å få tilgang til og gjøre personlig bruk av dette nettstedet og ikke å laste ned (annet enn sidebuffer) eller endre det, eller noen del av det, unntatt med uttrykkelig skriftlig samtykke fra SolidSmack. Denne lisensen inkluderer ikke videresalg eller kommersiell bruk av dette nettstedet eller dets innhold: noen samling og bruk av produktoppføringer, beskrivelser eller priser: enhver derivatbruk av dette nettstedet eller dets innhold: nedlasting eller kopiering av kontoinformasjon for fordel for en annen selger: eller bruk av data mining, roboter eller lignende verktøy for innsamling og utvinning av data. Dette nettstedet eller deler av dette nettstedet må ikke reproduseres, dupliseres, kopieres, selges, videreselges, besøkes eller på annen måte utnyttes for kommersielle formål uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra SolidSmack. Du kan ikke ramme inn eller bruke innrammingsteknikker for å legge ved varemerker, logoer eller annen proprietær informasjon (inkludert bilder, tekst, sideoppsett eller form) til SolidSmack og våre medarbeidere uten uttrykkelig skriftlig samtykke. Du kan ikke bruke metakoder eller annen "skjult tekst" som bruker SolidSmacks navn eller varemerker uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra SolidSmack. All uautorisert bruk avslutter tillatelsen eller lisensen gitt av SolidSmack. Du får en begrenset, tilbakekallelig og ikke-eksklusiv rett til å opprette en hyperkobling til hjemmesiden til SolidSmack så lenge lenken ikke viser SolidSmack og tilknyttede nettsteder eller deres produkter eller tjenester på en falsk, misvisende, nedsettende måte, eller på annen måte støtende sak. Du kan ikke bruke noen SolidSmack -logo eller annen proprietær grafikk eller varemerke som en del av lenken uten uttrykkelig skriftlig tillatelse.

DITT MEDLEMSKONTO
Hvis du bruker dette nettstedet eller tilknyttede nettsteder, kan du ha en medlemskonto. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til kontoen og passordet ditt og for å begrense tilgangen til datamaskinen din, og du godtar ansvar for alle aktiviteter som skjer under kontoen eller passordet ditt. Hvis du er under 18 år, kan du bruke nettstedet vårt kun med involvering av en forelder eller foresatte. SolidSmack og dets medarbeidere forbeholder seg retten til å nekte service, avslutte kontoer, fjerne eller redigere innhold eller kansellere bestillinger etter eget skjønn.

KOMMENTARER, E -POST OG ANDRE INNHOLD
Besøkende kan legge ut kommentarer og annet innhold: og sende inn forslag, ideer, kommentarer, spørsmål eller annen informasjon, så lenge innholdet ikke er ulovlig, uanstendig, truende, ærekrenkende, invasiv av personvern, krenkelse av immaterielle rettigheter eller på annen måte skadelig til tredjeparter eller støtende og består ikke av eller inneholder programvarevirus, politisk kampanje, kommersiell oppfordring, kjedebrev, masseutsendelser eller noen form for "spam". Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, etterligne noen person eller enhet eller på annen måte villede om opprinnelsen til et kort eller annet innhold. SolidSmack forbeholder seg retten (men ikke plikten) til å fjerne eller redigere slikt innhold, men vurderer ikke regelmessig innlagt innhold. Hvis du legger ut innhold eller sender inn materiale, og med mindre vi angir noe annet, gir du SolidSmack og dets medarbeidere en ikke-eksklusiv, royalty-fri, evig, ugjenkallelig og fullt underlisensierbar rett til å bruke, reprodusere, endre, tilpasse, publisere , oversette, lage avledede verk fra, distribuere og vise slikt innhold over hele verden i alle medier. Du gir SolidSmack og dets medarbeidere og underlisensierer rett til å bruke navnet du sender inn i forbindelse med slikt innhold, hvis de velger det. Du erklærer og garanterer at du eier eller på annen måte kontrollerer alle rettighetene til innholdet du legger ut: at innholdet er nøyaktig: at bruk av innholdet du leverer ikke bryter disse retningslinjene og ikke vil skade noen person eller enhet: og at du skal skadesløsholde SolidSmack eller dets tilknyttede selskaper for alle krav som skyldes innhold du leverer. SolidSmack har rett, men ikke plikt til å overvåke og redigere eller fjerne aktivitet eller innhold. SolidSmack tar ikke noe ansvar og påtar seg intet ansvar for innhold som er lagt ut av deg eller tredjepart.

RISIKO AV TAP
I tilfeller der digitale varer eller medlemskap kjøpes gjennom SolidSmack eller tilknyttede nettsteder, gjøres disse kjøpene i henhold til en e -postbekreftelse. Dette betyr i utgangspunktet at risikoen for tap og tittel for slike varer går over til deg når vi sender e -posten.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTIBEGRENSNING DETTE SIDEN GJØRES AV SOLIDSMACK PÅ EN “SOM DEN ER” OG “SOM TILGJENGELIG” GRUNNLAG. SOLIDSMACK GJØR INGEN TILGJENGELIGHETER ELLER GARANTIER AV NOEN, UTTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅET, HVIS DETTE NETTET DRIVES ELLER INFORMASJONEN, INNHOLD, MATERIALER ELLER PRODUKTER INKLUDERT PÅ DETTE SIDEN. DU ER UTTRYKKelig enig i at din bruk av dette nettstedet er på din egen risiko. I HELT TILGJENGELIG AV GJELDENDE LOV FRASKRIVER SOLIDSMACK ALLE GARANTIER, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅET, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERFORSTÅLTE GARANTIER FOR SALGSMÅLIGHET OG GJØRELSE FOR EN BESKRIVELIG FORMÅL. SOLIDSMACK GARANTIER IKKE AT DETTE NETTSTEDET, DETTE SERVERNE ELLER E-POSTEN SENDT FRA SOLIDSMACK ER FRIE VIRUS ELLER ANDRE SKADELIGE KOMPONENTER. SOLIDSMACK ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER AV NOE SLAG FRA BRUK AV DETTE NETTSTEDET, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL DIREKTE, INDIREKTE, HENDELIGE, PUNITIVE OG FØLGESKADE. SIKKERE STATSLOVER TILLATER IKKE BEGRENSNINGER PÅ FORMULIGE GARANTIER ELLER UTELUGELSE ELLER BEGRENSNING AV VISSE SKADER. HVIS DENNE LOVEN GJELDER FOR DEG, KAN ENDELIG ELLER ALLE OVENNENDE ANSVARSFRASKRIVELSER, UTELUGELSER ELLER BEGRENSNINGER IKKE GJELDE FOR DEG, OG DU KAN HA YTTERLIGERE RETTIGHETER.

GJELDENDE LOV
Ved å besøke SolidSmack godtar du at lovene i Amerikas forente stater, uten hensyn til prinsipper for lovkonflikter, vil regulere disse vilkårene for bruk og enhver tvist av enhver art som måtte oppstå mellom deg og SolidSmack eller dets tilknyttede nettsteder.

TVISTER
Enhver tvist som på noen måte angår ditt besøk i SolidSmack, informasjon som forbrukes eller produkter som er kjøpt gjennom SolidSmack, skal sendes til konfidensiell voldgift i Texas, USA, bortsett fra det, i den grad du på noen måte har krenket eller truet med å bryte SolidSmack immaterielle rettigheter, SolidSmack kan søke forføyning eller annen passende løsning i enhver stat eller føderal domstol i delstaten Texas, USA, og du samtykker i eksklusiv jurisdiksjon og verneting i slike domstoler. Voldgift i henhold til denne avtalen skal utføres under reglene som da gjelder for American Arbitration Association. Voldgiftsdommerens dom er bindende og kan føres som dom i enhver kompetent domstol. I den utstrekning det er tillatt av gjeldende lov, skal ingen voldgift i henhold til denne Avtalen slås sammen med en voldgift som involverer noen annen part som er underlagt denne Avtalen, enten gjennom klasse -voldgiftssaker eller på annen måte.

SITE POLICIES, MODIFICATION, AND SEVERABILITY
Vennligst les våre andre retningslinjer, for eksempel våre retningslinjer for forsendelse og retur, som er lagt ut på dette nettstedet. Disse retningslinjene styrer også ditt besøk på SolidSmack. Vi forbeholder oss retten til når som helst å gjøre endringer på nettstedet, retningslinjene og disse vilkårene for bruk. Hvis noen av disse betingelsene anses ugyldig, ugyldig eller av en eller annen grunn ikke kan håndheves, skal denne tilstanden anses som delbar og skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til eventuelle gjenværende betingelser.

SPØRSMÅL
Spørsmål angående våre vilkår og betingelser, personvernerklæring eller annet politikkrelatert materiale kan rettes til brukerstøtten ved å klikke på "Kontakt oss" send oss ​​en e-post på: info@www.solidsmack.com