Adam O'Hern, de la EvD Media, ne-a păstrat cadjunkie membri ocupați cu cea mai recentă serie de tutoriale SolidWorks centrată pe dezvoltarea unui produs de la zero, luând în considerare lucrul în cadrul unor echipe de ingineri, graficieni și, desigur, designeri industriali. Ce modalitate mai bună de a începe prima lună a noului an decât cu o nouă educație de modelare?

Seria de telecomenzi SolidWorks

În această serie, veți lucra la un sistem fictiv de difuzoare cu telecomandă. Cel mai important, vom sublinia modalitățile prin care puteți lucra cu mai multe persoane, de la datele tehnice până la detaliile grafice și de a încorpora totul într-un design final, fabricabil.

11

21

31

41

51

61

71

81

Asigurați-vă că verificați toate videoclipurile gratuite pe care le avem cadjunkie–Și dacă simțiți cu adevărat atracția, treceți la noi Pagina de membru premium.

Autor

Simon este un designer industrial din Brooklyn și editor manager al EVD Media. Când își găsește timpul pentru a proiecta, se concentrează pe ajutarea startup-urilor să dezvolte soluții de branding și design pentru a-și realiza viziunea de proiectare a produselor. În plus față de munca sa la Nike și la alți clienți, el este principalul motiv pentru care se face ceva la EvD Media. Odată a luptat cu mâinile goale un căprioar aligator din Alaska la pământ ... pentru a-l salva pe Josh.