În calitate de proiectant, inginer sau producător, cum veți putea să țineți pasul într-o industrie care este întreruptă în mod constant de „fețe noi” și creează afaceri întregi literalmente peste noapte? Pe măsură ce produsele vin pe piață mai repede decât oricând, care este cea mai bună strategie pentru a te plasa într-o economie globală creativă din ce în ce mai competitivă? Cum puteți valorifica viitorul realizării și utilizării acestor noi tehnologii în avantajul dvs.?

AU2012 Forum de inovare | Viitorul realizării

În cadrul acestui forum pentru inovație al Universității Autodesk 2012, oaspeți, printre care Jay Rogers (CEO și fondator al Local Motors), Mark Hatch (președinte și CEO al Maya), Jason Martin și Patrick Triato (Designeri, Zooka Soundbar) și alții discută despre spectrul disruptiv și tehnologii care permit produselor să intre pe piață mai rapid și mai ieftin ca oricând:

Jay Rogers, președinte, CEO și cofondator, Local Motors


„Sunt în odiseea anului cinci dintr-o sută de ani pentru a schimba forma automobilelor.”

„Există trei fluxuri de venituri care ne susțin afacerea. Realizăm instrumente și servicii și vindem produse. ”

„Obișnuiam să împărtășim informații de acest fel [imaginea hârtiei], dar astăzi putem împărtăși imagini de acest gen [model 3D].”

„Astăzi, cineva din întreaga lume poate înțelege cum să-l facă [designul tău]. Și aceasta este o diferență fundamentală între învățarea și realizarea de astăzi și învățarea și învățarea de ieri. ”

„Britanicii au avut nevoie de 200 de ani pentru a veni prin revoluția lor industrială, America a luat 50 de ani, China a luat 10 ani, iar persoanele fizice o pot lua înapoi într-un an.”

„Când cineva îți spune că este o idee bună, șansele sunt că s-a făcut deja. Când cineva spune că este o idee proastă, atunci atunci când roțile ar trebui să înceapă să se rotească. Pentru că probabil este grozav. ”

„Nu căutăm un număr mediu de modele; căutăm un bolt din senin pentru o problemă. Găsim ceva care este profund interesant și polarizant. ”

Ash Notaney, vicepreședinte pentru produse și inovare, Project Frog


„Orice discuție despre viitor ar trebui să înceapă prin a vorbi despre tendințe. În New York chiar acum, aveți în construcție 1 World Trade Center. Are aceeași formă și dimensiune, aproximativ, ca Empire State Building și vorbește mult, mult mai mult de construit. Chiar acesta este viitorul? ”

„O mare parte din costul construcției este în general. Peste 70% din costurile de construcție sunt ineficiente și aceasta este oportunitatea. ”

„Începe prin a avea un set de instrumente cu piese și fiecare dintre aceste piese este foarte, foarte detaliată. Componentele pentru clădiri sunt fabricate în afara amplasamentului. Vin plat în camioane și sunt așezați cu o macara. Apoi avem pe cineva la fața locului programând totul până la al doilea și apoi lucrăm pentru a vedea cum putem îmbunătăți eficiența. ”

Jason Martin, CEO, și Patrick Triato, Lead Designer, Carbon Audio


„E tare și apoi mai tare. Suntem mai tare ...

„De la concept la raft, au durat aproximativ șapte luni.”

„Încearcă constant să te reinventezi. Întrebați-vă - care este următorul mare lucru? Așa se definește o nouă categorie. ”

Mark Hatch, CEO, TechShop


„Sunt un revoluționar profesionist, ca revoluționar profesionist, treaba mea este să recrutez și să radicalizez. Vedeți o revoluție în fața ochilor dvs. și sper că vă veți alătura revoluției. ”

„Folosind ceea ce tocmai ați auzit de la acest panou, ce va face compania dvs.?”

„Obișnuiam să lucrez la dezvoltarea de noi produse și ar fi nevoie de vârste pentru a scoate ceva la iveală. Nu mai."

„Tot ce trebuie este un mic act pentru a vă alătura revoluției. Deci, ceea ce aș vrea să faceți este să faceți un cadou pentru familia sau prietenii dvs. în acest Crăciun și veți fi parte a revoluției. ”

Mickey McManus, președinte și CEO, MAYA Design


„Producem mai multe procesoare într-un an, decât putem cultiva boabe de orez. Peste 10 miliarde de procesoare și acest număr crește. ”

„Natura ne poate învăța ceva. Sunteți un sistem de informații complex în sine. ”

„Este o oportunitate masivă de complexitate, pericolul nu este complexitate, este malign
complexitate."

„Sunt îngrijorat că am putea avea o criză a creativității în viitor. Nu știu dacă investim în lucrurile potrivite pentru copiii noștri. ”

„Viitorul ține de creativitate și agilitate.”

Autor

Simon este un designer industrial din Brooklyn și editor manager al EVD Media. Când își găsește timpul pentru a proiecta, se concentrează pe ajutarea startup-urilor să dezvolte soluții de branding și design pentru a-și realiza viziunea de proiectare a produselor. În plus față de munca sa la Nike și la alți clienți, el este principalul motiv pentru care se face ceva la EvD Media. Odată a luptat cu mâinile goale un căprioar aligator din Alaska la pământ ... pentru a-l salva pe Josh.