Pentru oricine și-a dorit să profite la maximum de scanerul 3D sau de aplicația de scanare 3D pentru smartphone, noul MODO pentru Repotologie serie de pe site-ul de instruire în domeniul designului industrial cadjunkie este doar pentru tine.

Pentru prețul redus de 39 USD (14 USD pentru membrii premium cadjunkie), această serie video descărcabilă include tot ce trebuie să știți despre convertirea datelor de scanare 3D în geometrie funcțională, precum și câteva scripturi MODO simple concepute exclusiv pentru serie pentru a vă ajuta să accelerați flux de lucru.

În serie, specialistul în design industrial rezident al EvD Media, Adam O'Hern, ia retopologia pentru o rotire și o rezumă în termeni simpli pentru a obține la maximum datele de scanare 3D și a le converti într-un model CAD funcțional și fabricabil în MODO sau SolidWorks.

În plus față de nouă videoclipuri pline de funcții și a inclus scripturi MODO pentru a vă accelera fluxul de lucru de retopologie, seria include și fișiere de proces pentru a vă ajuta să vă ghidați la fiecare pas.

Aici, Adam descompune totul:

Deci, ce este Retopology pe care l-ați putea întreba?

Poate că ați petrecut ceva timp pe telefonul dvs. smartphone cu una dintre numeroasele aplicații de scanare 3D, cum ar fi Autodesk's 123D Catch, sau poate doriți să faceți un model sculptat de la ZBrush mai prietenos pentru fabricare. În esență, scopul final al retopologiei este de a lua un model 3D existent și de a-i „urmări” forma cu geometrie funcțională, astfel încât să poată fi manipulat în continuare într-un pachet software dedicat CAD, cum ar fi SolidWorks. Pe scurt, retopologia este procesul de reconstruire a unui model altfel „mort” cu funcționalitate pe care o puteți utiliza pentru imprimarea, redarea și fabricarea 3D.

Abilități cheie pe care le veți adăuga în caseta dvs. de instrumente:

Pentru serie, Adam descompune fiecare etapă pentru a converti obiecte din lumea reală în geometrie curată pe care o veți putea folosi pentru a duce proiectele produselor la nivelul următor în MODO și / sau SolidWorks. Indiferent dacă obiectivul dvs. final este să vă perfecționați abilitățile de modelare sau să vă construiți din prototipuri realizate manual, veți fi ghidați prin procesul de utilizare a retopologiei pentru a vă intensifica jocul de design.

Importul scanărilor 3D din aplicația Smartphone

01

Reconstruirea ochiurilor în MODO

02

Exportul și finalizarea designului dvs. în SolidWorks

03

Mergeți la cadjunkie pentru a descărca și începe cu MODO pentru Repotologie sau înscrieți-vă pentru un cadjunkie Membru premium pentru a avea acces la întreaga bibliotecă de instruire video de design industrial.

Autor