Marți, 6 februarie, SpaceX a dat în cot istoria în osul gâtului cu lansare de probă of Falcon Heavy, cea mai puternică rachetă lansată vreodată. La un cost estimat de 90 de milioane (Cel mult 150 de milioane) și capacitatea de a împinge 141,000 de livre dincolo de atmosfera noastră, readuce explorarea spațiului în mintea tuturor.

Și, fără îndoială, va inspira mulți ingineri. Ingineri precum Lance Skelly, un desenator mecanic și structural care conduce thingimajigs.com. El știa că oricine este suficient de cool pentru a înnebuni un Tesla Roadster aruncat în spațiu cu peste 18,000 mph ar aprecia un model 3D al navei spațiale. Deci, a făcut unul.

Lance a modelat Falcon Heavy în KeyCreator și, deși este doar o estimare aproximativă, este un punct de plecare excelent pentru a vă crea propriul model 3D, propriul model de rachetă sau matrița Falcon Heavy Jell-o la care ați visat peste săptămâna trecută.

Poti descărcați modelul Falcon Heavy pe GrabCAD. PRIMĂ! Nu ratați nici modelul său Falcon 9. Vezi aici.)

Autor

Josh este fondator și editor la SolidSmack.com, fondator la Aimsift Inc. și cofondator al EvD Media. El este implicat în inginerie, proiectare, vizualizare, tehnologia care o realizează și conținutul dezvoltat în jurul său. Este un profesionist certificat SolidWorks și excelează la căderea stângace.