De obicei, atunci când vorbesc cu cineva despre legume, este vorba despre a face un pat de dimensiuni de cameră cu verdeață cu frunze, metode pentru cusut unelte de revoltă de morcovi și snap sau locații practice pentru dozatoarele de suc de sfeclă. Însă trebuie să-ți crești mai întâi legumele înainte de a face astfel de eforturi interesante.

Morgan Morey, un bijutier istoriat din Insula Wright, a ieșit în afara priceperii sale creatoare obișnuite de bijuterii sculptate fantastice și design de figuri pentru a crea o instalație de perete practică, dar ingenioasă. Cel mai bun dintre toate, este MODULAR și servește o varietate de funcții.

Cutiile sunt ușor de îndepărtat pentru a funcționa ca oale individuale. Sistemul va fi ușor personalizabil pentru configurații individuale de plante, deoarece fiecare tablă poate fi umplută cu diferite medii de plantare. Cea mai bună dintre toate apele, odată ce a trecut prin sistem, devine complet curată și proaspătă pentru pește. ”

Am explorat idei pentru a crea un sistem de nutreț acvatic pe blat și aceasta este o metodă care este cu adevărat interesantă. Este o imprimare dintr-o singură piesă care, cu atașarea suplimentară a conectorului de țeavă, conectează și direcționează apa prin orice cantitate de secțiuni de plantă. Pot fi folosite individual sau separat și dețin o cutie standard de tablă. Gândiți-vă, ați putea crește un întreg perete de rozmarin, sau cimbru, sau flori pentru a culege în fiecare dimineață și pentru a vă lua minunatele colege de muncă.sistem de perete modular acvaponic

Abia aștept să imprim acest lucru, să îl adaptez, să îl modific și să văd cum funcționează pe blat. Un lucru pe care cred că-l va avea nevoie este un accesoriu de bază, perete sau rezervor și accesoriu superior, în funcție de înălțime și greutate - Un perete plin de 12 picioare de spanac se va cântări puțin ... S-ar putea să am nevoie de mai multe tancuri de pește.

Poti descărcați modelul la MyMiniFactory. (Bonus! Verificați celelalte lucrări ale lui Morgan. Are o mulțime de sculpturi Overwatch și câteva piese de bijuterii REALMENT cool. Vedeți-le aici!)

Ai un model despre care crezi că are nevoie toată lumea? Distribuiți linkul și detaliile cu noi aici!

Autor

Josh este fondator și editor la SolidSmack.com, fondator la Aimsift Inc. și cofondator al EvD Media. El este implicat în inginerie, proiectare, vizualizare, tehnologia care o realizează și conținutul dezvoltat în jurul său. Este un profesionist certificat SolidWorks și excelează la căderea stângace.