Odată ce antreprenorii au creat cu succes un site de comerț electronic pentru a vinde bunuri, deseori se mută într-o zonă nouă. Uneori, aceasta va însemna vânzarea aceleiași clase de mărfuri sub un brand mai nou conceput pentru a atrage un alt tip de clientelă. Din nou, ar putea fi și pentru că proprietarul site-ului dorește să ofere diferite game de produse, unele care nu s-ar potrivi neapărat bine cu site-ul lor actual. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți face următorul dvs. site de comerț electronic chiar mai bun decât ultimul.

Utilizați instrumente de creare a site-urilor web

Dacă ultima dată când ați creat un site web pentru un magazin online, trebuia să plătiți un designer grafic, precum și un designer web pentru a veni cu bunurile. Atunci va trebui să te gândești din nou. Datorită tehnologiei automate și testate layout-uri ale unui constructor modern de site-uri de comerț electronic, practic nu aveți nevoie de abilități de design sau tehnice pentru a pune în funcțiune un site web în doar o oră și ceva. Faceți-vă site-ul atât de complex sau cât de simplu doriți, având în vedere natura ofertelor dvs. de produse. Când utilizați instrumentele online disponibile astăzi pentru a crea un site nou, veți ști că acesta va începe să funcționeze eficient din prima zi. Astfel de programe de construcție pot gestiona orice, de la pagini de produse specializate la tranzacții, inclusiv rambursări de returnare, precum și plăți, acolo unde este cazul. 

Elemente tridimensionale

3D nu este doar pentru cinematografe și home cinema. Puteți crea un nou-văză în jurul site-ului dvs. prin încorporarea elementelor pop-out în el, de asemenea. Avantajul adăugării elementelor de realitate augmentată și virtuală pe site-ul dvs. este că îi ajută pe oameni să ia decizii de cumpărare. Imaginați-vă că aveți o imagine 3D a unuia dintre modelele dvs. de produs. Cu acesta într-o stare AR sau VR, potențialii clienți îl pot explora din față, din spate și din lateral fără niciun efort. Și mai bine, unele personalizabile Pluginuri 3D pentru comerțul electronic site-urile web permit vizualizarea obiectelor așa cum apar în casele oamenilor.

Conținut video

În zilele noastre, o simplă descriere a produsului vă va duce doar atât de departe. Dacă doriți să atrageți mai mulți clienți, atunci veți avea nevoie de conținut pe care aceștia îl apreciază, ceea ce înseamnă adesea videoclipuri scurte, captivante și la obiect. Cu toate acestea, nu tot conținutul dvs. video trebuie să se concentreze pe produse individuale. Folosiți-le pentru a compara produse dintr-o clasă similară, astfel încât clienții să poată alege care le va satisface cel mai potrivit nevoilor. Un alt sfat bun pentru un site de comerț electronic este să oferi videoclipuri instructive. Acest lucru este deosebit de util dacă vindeți produse tehnice pe care clienții ar putea dori niște îndrumări cu privire la manipulare. Acest lucru nu numai că va face site-ul dvs. mai probabil să fie de încredere de către clienții potențiali, dar ar trebui să contribuie și la creșterea vizibilității pe internet. Google iar celelalte motoare de căutare majore au tendința de a clasa mai bine site-urile cu videoclipuri cu instrucțiuni și conținut similar.

Rezumat

În cele din urmă, ar trebui să urmăriți întotdeauna să vă îmbunătățiți ultimul site de comerț electronic și cel al concurenților. Dacă nu, cineva va avea un site în piața dvs. de nișă chiar după colț, așa că nu ratați personalizarea pentru că nu ați rămas cu un pas înainte. 

Autor