Prezentări de informații

DEZVĂLUIRI

Disco solid este un lucru care îți lipsește

SolidSmack se deplasează. Tu știi asta. Iată cum ne ocupăm de asta și lucrurile pe care trebuie să le dezvăluim, astfel încât să știți despre ce scriem vine direct din inimile noastre care bat. Apropo, niciunul dintre oamenii sau companiile cu care lucrăm nu are nici un cuvânt de spus sau putere editorială asupra conținutului care merge pe SolidSmack. Vrem doar să scoatem asta acolo.

Evenimente din industrie

SolidSmack participă la evenimente din industrie găzduite de diverși furnizori din industria CAD. Acest lucru implică cel mai adesea plățile pentru conferințe, hoteluri și ocazional zboruri la eveniment. Dacă nu plătesc pentru zboruri, încercăm să le primim și noi cu complimente cu privire la câinii lor fericiți. Orice postare, articol sau acoperire a evenimentului este lăsată exclusiv în sarcina SolidSmack, fără nicio contribuție sau editare de la gazda sau sponsorii evenimentului.

Agenții de publicitate

Veți observa că SolidSmack are reclame, multe dintre ele sunt mari. Așa finanțăm această operațiune și plătim pentru aportul enorm de cereale necesar pentru a scoate un conținut atât de minunat. Dacă doriți să nu aveți reclame, contactați-ne și vă vom arăta caseta de donații care acceptă cecuri foarte mari. Dar, la fel ca agentul de publicitate, nu veți avea niciun cuvânt de spus în conținutul, editorialul sau imaginile care acoperă un produs sau serviciu (sau cantitatea respectivului conținut despre un astfel de produs sau serviciu). Suntem brutali, știu.

Afiliați

Ocazional vom distribui un produs sau un serviciu printr-un link de afiliere. Acesta este un flux de venituri suplimentar și, sperăm, unul care ne va îndepărta de o mulțime de anunțuri banner distractive. Intenția noastră este să împărtășim numai produse care să completeze conținutul de pe SolidSmack, să vă ajute cu ceea ce faceți sau, în general, să facă viața mai distractivă. Utilizarea linkurilor afiliate nu are nicio influență asupra faptului dacă prezentăm un produs sau nu; pe scurt, produsele sunt prezentate doar pentru că îndeplinesc standardele editoriale. În prezent, avem o relație de afiliere cu mai multe magazine, inclusiv: Amazon, Ebay și StackCommerce. Vă rugăm să nu ezitați Contacteaza-ne dacă doriți să verificați dacă avem o relație de afiliere cu o anumită companie.

Software / Hardware

Ocazional, ni se va oferi software sau hardware pentru utilizare și revizuire. Uneori nu trebuie să îl trimitem înapoi, alteori îl dăm într-un concurs, uneori îl aruncăm printr-o fereastră (nu chiar, dar da, într-adevăr). Software-ul pe care îl primim / examinăm este de obicei etichetat „nu pentru revânzare” (NFS), ceea ce înseamnă că nu, nu-l pot vinde unchiului tău, astfel încât să ți-l poată oferi.

Vă întrebați ceva? Simte-te liber sa Contacteaza-ne si intreaba.