Termene și condiții

Eficace: mai 25, 2018

Bine ați venit la solidsmack.com (denumit în continuare SolidSmack). SolidSmack și site-urile sale asociate vă oferă serviciile, cunoștințele, produsele și informațiile dvs. în condițiile următoare. Dacă vizitați acest site web sau site-uri asociate, acceptați aceste condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

CONFIDENTIALITATE
Revedeți-ne Politica de Confidențialitate, care guvernează și vizita dvs. pe site-ul nostru web, pentru a înțelege practicile noastre.

COMUNICAȚII ELECTRONICE
Când vizitați SolidSmack sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi electronic. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice de la noi. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau postând notificări pe acest site. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le oferim în mod electronic îndeplinesc orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris.

DREPTURI DE AUTOR
Tot conținutul inclus pe acest site, cum ar fi textul, grafica, siglele, pictogramele butoanelor, imaginile, clipurile audio, descărcările digitale, compilațiile de date și software-ul, este proprietatea SolidSmack sau a furnizorilor de conținut și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor. Compilarea întregului conținut de pe acest site este proprietatea exclusivă a SolidSmack, cu drepturi de autor pentru această colecție de către SolidSmack și protejată de legile internaționale privind drepturile de autor.

MARCI
Mărcile comerciale și îmbrăcămintea SolidSmack nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu care nu aparține SolidSmack, în orice mod care ar putea provoca confuzie în rândul clienților sau în orice mod care să disprețuiască sau să discrediteze SolidSmack. Toate celelalte mărci comerciale care nu aparțin SolidSmack sau filialelor sale care apar pe acest site sunt proprietatea proprietarilor respectivi, care pot sau nu să fie afiliați, conectați sau sponsorizați de SolidSmack sau de site-urile asociate acestuia.

LICENȚĂ ȘI ACCESUL LA SITE
SolidSmack vă acordă o licență limitată pentru accesarea și utilizarea personală a acestui site și nu pentru descărcare (altele decât stocarea în cache a paginilor) sau modificarea acestuia sau a oricărei părți din acesta, cu excepția acordului expres scris al SolidSmack. Această licență nu include nicio revânzare sau utilizare comercială a acestui site sau a conținutului său: orice colecție și utilizare a oricărei listări de produse, descrieri sau prețuri: orice utilizare derivată a acestui site sau a conținutului său: orice descărcare sau copiere a informațiilor despre cont pentru beneficiul unui alt comerciant: sau orice utilizare a exploatării datelor, a roboților sau a unor instrumente similare de colectare și extragere a datelor. Acest site sau orice porțiune a acestui site nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, vizitată sau exploatată în alt mod în orice scop comercial fără consimțământul scris al SolidSmack. Nu puteți încadra sau utiliza tehnici de încadrare pentru a cuprinde orice marcă comercială, siglă sau alte informații de proprietate (inclusiv imagini, text, aspect pagină sau formă) ale SolidSmack și ale asociaților noștri fără consimțământul scris scris. Nu puteți utiliza nici o metaetichetă sau orice alt „text ascuns” care utilizează numele SolidSmacks sau mărci comerciale fără acordul expres scris al SolidSmack. Orice utilizare neautorizată încetează permisiunea sau licența acordată de SolidSmack. Vi se acordă un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink către pagina principală a SolidSmack, atâta timp cât linkul nu prezintă SolidSmack și site-urile asociate sau produsele sau serviciile acestora într-un mod fals, înșelător, derogatoriu, sau altfel materie ofensatoare. Nu puteți utiliza nici o siglă SolidSmack sau altă grafică sau marcă de proprietate ca parte a link-ului fără permisiunea scrisă expresă.

CONTUL DVS. DE MEMBRU
Dacă utilizați acest site sau site-uri asociate, este posibil să aveți un cont de membru. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei și pentru restricționarea accesului la computerul dvs. și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc în contul sau parola dvs. Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza site-ul nostru web doar cu implicarea unui părinte sau tutore. SolidSmack și asociații săi își rezervă dreptul de a refuza serviciile, de a rezilia conturile, de a elimina sau de a edita conținut sau de a anula comenzile la propria lor discreție.

COMENTARII, E-MAILURI ȘI ALTE CONȚINUTE
Vizitatorii pot posta comentarii și alt conținut și pot trimite sugestii, idei, comentarii, întrebări sau alte informații, cu condiția ca conținutul să nu fie ilegal, obscen, amenințător, defăimător, invadator de confidențialitate, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau altfel dăunător. către terți sau inacceptabil și nu conține sau conține viruși software, campanii politice, solicitare comercială, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”. Nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să identificați nicio persoană sau entitate sau să induceți în eroare în ceea ce privește originea unui card sau a altui conținut. SolidSmack își rezervă dreptul (dar nu obligația) de a elimina sau edita un astfel de conținut, dar nu revizuiește în mod regulat conținutul postat. Dacă postați conținut sau trimiteți material și, cu excepția cazului în care indicăm altfel, acordați SolidSmack și asociaților săi un drept neexclusiv, fără redevențe, perpetuu, irevocabil și complet sub-licențiat de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica , să traducă, să creeze lucrări derivate din, să distribuie și să afișeze astfel de conținut în întreaga lume în orice suport media. Acordați SolidSmack și asociaților și sub-licențiatilor săi dreptul de a utiliza numele pe care îl trimiteți în legătură cu un astfel de conținut, dacă doresc. Declarați și garantați că dețineți sau controlați în alt mod toate drepturile asupra conținutului pe care îl postați: că conținutul este corect: că utilizarea conținutului pe care îl furnizați nu încalcă această politică și nu va provoca vătămări nicio persoană sau entitate: și că veți despăgubi SolidSmack sau asociații săi pentru toate revendicările rezultate din conținutul pe care îl furnizați. SolidSmack are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza și edita sau elimina orice activitate sau conținut. SolidSmack nu își asumă nicio responsabilitate și nu își asumă nicio răspundere pentru orice conținut postat de dvs. sau de orice terță parte.

RISCUL PIERDERILOR
În cazurile în care articolele digitale sau abonamentele sunt achiziționate prin SolidSmack sau site-uri asociate, aceste achiziții se fac în urma unei confirmări prin e-mail. Aceasta înseamnă, în principiu, că riscul de pierdere și titlul pentru astfel de articole vă revin la trimiterea e-mailului.

DECLARAȚIE DE GARANȚII ȘI LIMITARE A RESPONSABILITĂȚII ACEST SITE ESTE FURNIZAT DE SOLIDSMACK PE „CA ATARE” ȘI „CÂT DISPONIBIL”. SOLIDSMACK NU FACE NICI O REPREZENTARE SAU GARANȚIE DE NICIUN TIP, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA FUNCȚIONAREA ACESTUI SITE SAU LA INFORMAȚII, CONȚINUT, MATERIALE SAU PRODUSE INCLUSE PE ACEST SITE. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. a acestui site este la singurul dvs. risc. ÎN MĂSURA TOTALĂ PERMISIBILĂ DE LEGEA APLICABILĂ, SOLIDSMACK DECLARĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, DAR NU SE LIMITEAZĂ LA, GARANȚII IMPLICITE DE VANZABILITATE ȘI ADECVARE PENTRU UN SCOP PARTICULAR. SOLIDSMACK NU GARANȚIE CĂ ACEST SITE, SERVICIILE SAU SAU E-MAILUL TRIMITE DE LA SOLIDSMACK SUNT FĂRĂ VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DAUNĂTOARE. SOLIDSMACK NU VA FI RĂSPUNDERE PENTRU NICI O DAUNĂ DE NICIUN TIP REZULTAT DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE ȘI CONSECUENȚIALE. ANUMITE LEGI DE STAT NU PERMIT LIMITĂRI PRIVIND GARANȚIILE IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITELOR DAUNE. DACĂ ACELE LEGI SE APLICĂ VĂ, UNELE SAU TOATE DENUMIRILE DE MAI SUS, EXCLUDERI SAU LIMITĂRI NU SE APLICĂ VĂ, ȘI S-ar putea să aveți DREPTURI SUPLIMENTARE.

LEGE APLICABILĂ
Vizitând SolidSmack, sunteți de acord că legile din Statele Unite ale Americii, fără a ține cont de principiile conflictului de legi, vor reglementa aceste Condiții de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea apărea între dvs. și SolidSmack sau site-urile sale asociate.

CONFLICTE
Orice dispută legată în vreun fel de vizita dvs. la SolidSmack, de informațiile consumate sau de produsele achiziționate prin SolidSmack va fi supusă unui arbitraj confidențial în Texas, Statele Unite ale Americii, cu excepția faptului că, în măsura în care ați încălcat sau ați amenințat că veți încălca în vreun fel Drepturile de proprietate intelectuală SolidSmack, SolidSmack poate solicita despăgubiri sau alte mijloace adecvate în orice instanță de stat sau federală din statul Texas, Statele Unite ale Americii și sunteți de acord cu jurisdicția și locul exclusiv în aceste instanțe. Arbitrajul în temeiul prezentului acord se va desfășura în conformitate cu regulile existente în prezent de către Asociația Americană de Arbitraj. Hotărârea arbitrilor este obligatorie și poate fi introdusă ca o hotărâre în orice instanță de jurisdicție competentă. În cea mai mare măsură permisă de legislația aplicabilă, niciun arbitraj în temeiul prezentului acord nu va fi asociat cu un arbitraj care implică nicio altă parte care face obiectul prezentului acord, fie prin proceduri de arbitraj de clasă sau altfel.

POLITICILE SITE-ULUI, MODIFICAREA ȘI DIVERSITATEA
Vă rugăm să consultați celelalte politici, cum ar fi politica noastră de expediere și returnare, postate pe acest site. Aceste politici guvernează, de asemenea, vizita dvs. la SolidSmack. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând site-ul nostru, politicile și aceste Condiții de utilizare. În cazul în care oricare dintre aceste condiții va fi considerată invalidă, nulă sau din orice motiv inexecutabilă, respectiva condiție va fi considerată separabilă și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea oricărei condiții rămase.

ÎNTREBĂRI
Întrebările referitoare la Termenii și condițiile noastre, politica de confidențialitate sau alte materiale legate de politici pot fi adresate personalului nostru de asistență făcând clic pe "Contactează-ne" trimiteți-ne un e-mail la: info@www.solidsmack.com