I le Aso Lua, Fepuari 6, SpaceX elbows talafaasolopito i le ua ponaivi ma le tofotofoga amataina of Falcon mamafa, o le roketi sili ona malosi na faʻalauiloaina. I se tau fuafuaina o le 90 miliona (150 miliona sili atu) ma le agavaʻa e faʻatosina ai le 141,000 lbs i tua atu o le tatou siʻosiʻomaga, o loʻo tuʻuina i fafo avanoa vaʻai i mafaufau o tagata uma.

Ma, leai se masalosalo, o le a musuia le tele o se inisinia. Inisinia pei o Lance Skelly, o se Masini ma Structural Draftsman e tamoʻe thingimajigs.com. Na ia iloa soʻo se tasi e lava le malulu e faʻamataʻu le pito i luga o le Tesla Roadster o loʻo tulia i le vanimonimo e oʻo atu i le 18,000 mph o le a faʻafetaia se 3D faʻataʻitaʻiga o le vaʻalele. Ma, na ia faia se tasi.

O Lance na faʻataʻitaʻia le Falcon Heavy i KeyCreator ma, e ui lava ua na o se tau faigata, o se amataga lelei tele le faʻasino e fausia sau oe 3D faʻataʻitaʻi, lau oe lava ituaiga roketi, poʻo Falcon Heavy Jell-o suia na e moemiti i ai i luga o le vaiaso talu ai.

E mafai ona e download le Falcon Heavy faataitaiga luga ole GrabCAD. TUPE! Aua neʻi misia lana Falcon 9 faʻataʻitaʻiga. Vaai ia iinei.)

tusitala

O Josh o ia na faavaeina ma faatonu i le SolidSmack.com, o le na faavaeina i le Aimsift Inc., ma o ia foi na faavaeina le EvD Media. O loʻo aʻafia o ia i inisinia, mamanu, vaʻaiga faʻapitoa, o tekonolosi faʻatupuina, ma mea o loʻo faʻataʻamilo ai. O ia o se SolidWorks Certified Professional ma sili atu i le paʻu le mautonu.