E masani lava, pe a ou talanoa i se tasi e uiga i fualaʻau, e faʻatatau i le faia o se potu tele moega o laulaʻau lanumeamata, metotia mo le suʻiina o le karoti ma le faapipii pea mea vevesi poʻo le aoga nofoaga mo beet suavai dispensers. Ae e tatau ona E TUMU muamua au fualaʻau ae e te leʻi faia ni mea manaia faʻapea.

O Morgan Morey, o se tagata teu talafaʻasolopito mai le Isle of Wright, na alu i fafo atu o lana masani fatufatuga matagofie o le manaia ma le teuteuina o maataua foliga e fausia ai se aoga, ae atamamai, aquaponics faʻapipiʻi puipui. Sili o mea uma, e MODULAR ma tautuaina le tele o galuega.

O kalone e faigofie uma ona aveʻese e galue o ni paʻe taʻitasi. O le faiga o le a faigofie ona mafai ona faʻaleleia mo tagata taʻitoʻatasi setiina pei o apa apa e mafai ona faʻatumuina i eseese totoina faʻasalalauga. Sili ona lelei o vai uma peʻa pasia le faiga e mamā atoatoa ma fou mo iʻa. ”

Sa ou suʻesuʻeina aitia e fausia ai se countertop aquaponics fodder system, ma o se tasi lea auala e sili ona manaia. O se tasi-fasi lolomiga e, ma faʻaopopo paipa faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻi ma auala vai e ala i soʻo se aofaʻiga o laʻau vaega. E mafai ona faʻaaogaina taʻitasi pe vavaeʻese ma uu se pa apa masani. Mafaufau, e mafai ona e totoina se atoa pa o rosemary, poʻo thyme, po o fugalaʻau e piki i taeao taʻitasi ma ave oe aulelei au uo faigaluega.faiga pa puipui aquaponics modular

E le mafai ona ou faʻatali e lolomi lenei mea, fetuʻunaʻi, faʻalelei ma vaʻai pe faʻafefea ona galue i luga o le countertop. Tasi le mea ou te manatu o le a manaʻomia o se faʻavae, puipui poʻo tane faʻapipiʻi, ma faʻapipiʻi luga fuafua i le maualuga ma le mamafa – O le atoa 12-futu pa o le spinach o le a mamafa mamafa teisi… Atonu ou te manaʻomia nisi tane iʻa.

E mafai ona e download le ata i MyMiniFactory. (Bonus! Siaki isi galuega a Morgan. O loʻo ia te ia le anoanoaʻi o Overwatch sculpts ma nisi MONI manaia mea teu aulelei. Vaʻai ia latou iinei!)

Fai se faʻataʻitaʻiga e te manatu e manaʻomia uma e tagata? Faasoa mai le fesoʻotaʻiga ma auiliiliga ma matou iinei!

tusitala

O Josh o ia na faavaeina ma faatonu i le SolidSmack.com, o le na faavaeina i le Aimsift Inc., ma o ia foi na faavaeina le EvD Media. O loʻo aʻafia o ia i inisinia, mamanu, vaʻaiga faʻapitoa, o tekonolosi faʻatupuina, ma mea o loʻo faʻataʻamilo ai. O ia o se SolidWorks Certified Professional ma sili atu i le paʻu le mautonu.