Адам О'Херн из ЕвД Медиа чува наше цадјункие чланови заузети његовом најновијом серијом уџбеника СолидВоркс усредсређеном на развој производа од нуле с обзиром на рад у тимовима инжењера, графичких дизајнера и, наравно, индустријских дизајнера. Има ли бољег начина за почетак првог месеца нове године од свежег манекенског образовања?

СолидВоркс серија даљинских управљача

У овој серији ћете радити на измишљеном систему звучника на даљинско управљање. Оно што је најважније, ми ћемо нагласити начине на које можете радити са више људи, од инжењерских података до графичких детаља, и све то уградити у коначан дизајн који се може произвести.

11

21

31

41

51

61

71

81

Обавезно погледајте све бесплатне видео записе које имамо цадјункие–И ако заиста осећате привлачност, пређите на нашу Страница Премиум чланство.

аутор

Симон је индустријски дизајнер из Брооклина и главни уредник ЕВД Медиа. Када нађе времена за дизајн, његов фокус је на помагању стартупима да развију бренд и дизајнерска решења како би остварили своју визију дизајна производа. Осим што ради у Никеу и разним другим клијентима, он је главни разлог што се било шта ради у ЕвД Медиа. Једном је голим рукама оборио зујалицу аљашког алигатора на земљу ... да спаси Јосха.