За све који желе да извуку максимум из 3Д скенера или апликације за 3Д скенирање на паметном телефону, нова МОДО за репотологију серија са сајта за обуку о индустријском дизајну цадјункие је само за вас.

За ниску цену од 39 УСД (14 УСД за чланове цадјункие Премиум), ова серија видео записа која се може преузети садржи све што требате знати о претварању података 3Д скенирања у изводљиву геометрију, као и неке глатке МОДО скрипте дизајниране искључиво за серију како бисте убрзали рад Процес рада.

У овој серији, властити резиденцијални стручњак за индустријски дизајн ЕвД Медиа Адам О'Херн узима ретопологију и обједињује је у једноставне појмове за добијање максимума ваших података 3Д скенирања и претварање у радни и производни ЦАД модел у МОДО -у или СолидВоркс.

Поред девет видео записа пуних функција и укључене МОДО скрипте за убрзавање вашег тока рада у ретопологији, серија такође укључује процесне датотеке које ће вам помоћи у сваком кораку.

Овде Адам све разлаже:

Шта бисте могли питати о ретопологији?

Можда сте провели неко време на свом паметном телефону са једном од многих апликација за 3Д скенирање, као што је Аутодесков 123Д улов, или можда желите да извајани модел из ЗБрусх -а учините пријатнијим за производњу. У суштини, крајњи циљ ретопологије је узимање постојећег 3Д модела и „праћење“ његове форме са изводљивом геометријом, тако да се њиме може даље руковати у наменском ЦАД софтверском пакету попут СолидВоркса. Укратко, ретопологија је процес поновне изградње иначе „мртвог“ модела са функционалношћу коју можете користити за 3Д штампање, исцртавање и производњу.

Кључне вештине које ћете додати у своју кутију са алаткама:

За ову серију, Адам разлаже сваки корак за претварање објеката из стварног света у чисту геометрију коју ћете моћи да користите за подизање дизајна ваших производа на виши ниво у МОДО -у и/или СолидВоркс -у. Било да вам је крајњи циљ само усавршити вештине моделирања или изградити ручно израђене прототипе, водићете се кроз процес коришћења ретопологије да бисте појачали своју игру дизајна.

Увоз 3Д скенирања из апликације за паметне телефоне

01

Обнављање мрежа у МОДО -у

02

Извоз и финализација вашег дизајна у СолидВорксу

03

Идите на цадјункие за преузимање и почните са МОДО за репотологију серије, или се пријавите за кадњункие Премиум чланство за приступ целој библиотеци видео обука о индустријском дизајну.