У уторак, 6. фебруара, СпацеКс је поставио историју у вратну кост са пробно лансирање of Фалцон Хеави, најмоћнија ракета икада лансирана. По процењеним трошковима од 90 милиона (Највише 150 милиона) и могућност да потиснемо 141,000 фунти изван наше атмосфере, свима ставља на памет истраживање свемира.

И, без сумње, то ће инспирисати многе инжењере. Инжењери као што је Ланце Скелли, машински и структурални цртач који води тхингимајигс.цом. Знао је да би свако ко је довољно хладан да престраши Тесла Тесла Роадстер испаљен у свемир брзином већом од 18,000 км / х ценио 3Д модел свемирске летелице. Дакле, направио је један.

Ланце је моделирао Фалцон Хеави у КеиЦреатору и, иако је то само груба процена, одлична је полазна тачка за креирање сопственог 3Д модела, сопственог модела ракете или Фалцон Хеави Јелл-о калупа о коме сте сањали током прошле седмице.

Иоу цан преузмите модел Фалцон Хеави на ГрабЦАД -у. БОНУС! Не пропустите ни његов модел Фалцон 9. Види га овде.)

аутор

Јосх је оснивач и уредник на СолидСмацк.цом, оснивач у Аимсифт Инц., и суоснивач ЕвД Медиа. Бави се инжењерингом, дизајном, визуализацијом, технологијом која то чини и садржајем који се око тога развија. Он је сертификовани професионалац СолидВоркса и истиче се у незгодном паду.