Обично, када разговарам са неким о поврћу, ради се о томе да се направи кревет величине собе од лиснатог зеленила, методе за шивање опреме за шуму од шаргарепе и грашка или практичне локације за дозаторе сока од репе. Али пре него што предузмете било који такав занимљив подухват, морате да ОДГОЈИТЕ поврће.

Морган Мореи, историјски драгуљар са острва Рајт, изашао је изван свог уобичајеног стваралачког јунаштва фантастичног извајаног накита и дизајна фигура како би створио практичну, али вешту, аквапонску зидну инсталацију. Најбоље од свега, то је МОДУЛАРНО и служи разним функцијама.

Све лименке се лако уклањају и раде као појединачне посуде. Систем ће се лако прилагодити за појединачне поставке биљака јер се сваки лим може напунити различитим медијима за садњу. Најбоље од свега што вода када прође кроз систем постане потпуно чиста и свежа за рибу. "

Истраживао сам идеје за стварање сточног система за сточну аквапонику, а ово је једна метода која је заиста занимљива. То је једноделни отисак који, са додатним прикључком за цев, повезује и усмерава воду кроз било коју количину делова постројења. Могу се користити појединачно или одвојено и држати стандардну конзерву. Замислите само да бисте могли узгајати читав зид рузмарина, мајчине душице или цвећа које ћете брати сваког јутра и повести своје љупке сараднике.модуларни аквапонски зидни систем

Једва чекам да ово одштампам, прилагодим, модификујем и видим како то функционише на радној површини. Мислим да ће ми требати једно, постоље, зид или резервоар за причвршћивање, а горњи додатак у зависности од висине и тежине. Цео зид спанаћа од 12 стопа ће мало тежити ... Можда ће ми требати још акваријума.

Иоу цан преузмите модел у МиМиниФацтори. (Бонус! Погледајте Морганове друге радове. Има хрпу Оверватцх скулптура и неке СТВАРНО кул комаде накита. Погледајте их овде!)

Имате модел за који мислите да је свима потребан? Поделите везу и детаље са нама овде!

аутор

Јосх је оснивач и уредник на СолидСмацк.цом, оснивач у Аимсифт Инц., и суоснивач ЕвД Медиа. Бави се инжењерингом, дизајном, визуализацијом, технологијом која то чини и садржајем који се око тога развија. Он је сертификовани професионалац СолидВоркса и истиче се у незгодном паду.