Када предузетници успешно поставе један сајт за е-трговину за продају робе, често се селе у нову област. Понекад ће то значити продају исте класе робе под новијим брендом дизајнираним да привуче другачију врсту клијената. Опет, то може бити и зато што власник сајта жели да понуди различите асортимане производа, оне који не би нужно били у складу са њиховом тренутном веб локацијом. Читајте даље да бисте сазнали како своју следећу веб локацију за е-трговину можете учинити још бољом од претходне.

Користите алате за прављење веб локација

Ако сте последњи пут поставили веб локацију за онлајн продавницу, морали сте да платите графичког дизајнера, као и веб дизајнера да смисле робу. Онда ћете морати поново да размислите. Захваљујући аутоматизованој технологији и испробаној изгледи модерног креатора веб локација за е-трговину, практично вам нису потребне никакве дизајнерске или техничке вештине да бисте покренули веб локацију за само сат времена. Учините своју веб локацију сложеном или једноставном колико желите, с обзиром на природу понуде ваших производа. Када користите онлине алате који су данас доступни за креирање новог сајта, знаћете да ће он почети да функционише ефикасно од првог дана. Такви програми за изградњу могу да обрађују било шта, од страница са специјализованим производима до трансакција, укључујући повраћај средстава као и плаћања, где је то прикладно. 

Тродимензионални елементи

3Д није само за биоскопе и кућне биоскопе. Можете да направите буку око своје веб локације тако што ћете у њу уградити и искачуће елементе. Предност додавања елемената проширене и виртуелне стварности на вашу веб локацију је у томе што помаже људима да донесу одлуке о куповини. Замислите да имате 3Д приказану слику једног од дизајна ваших производа. Са њим у АР или ВР стању, потенцијални купци могу да га истражују са предње, задње и бочне стране без икаквог напора. Још боље, неке прилагодљиве 3Д додаци за е-трговину веб странице омогућавају визуализацију објеката онако како се појављују у домовима људи.

Видео садржај

У данашње време, једноставан опис производа ће вас одвести само тако далеко. Ако желите да привучете више купаца, онда ће вам требати садржај који они заиста цене, што често значи кратке, брзе и прецизне видео снимке. Међутим, не мора се сав ваш видео садржај фокусирати на појединачне производе. Користите их да упоредите производе у сличној класи како би купци могли да изаберу који ће најприкладније задовољити њихове потребе. Још један добар савет за сајт за е-трговину је да обезбеди видео снимке са упутствима. Ово је посебно корисно ако продајете техничке производе за које би купци можда желели неке смернице о руковању. Не само да ће ово повећати вероватноћу да потенцијални клијенти верују вашој веб локацији, већ би требало да помогне и да повећате своју видљивост на интернету. гоогле а други велики претраживачи имају тенденцију да боље рангирају сајтове са видео снимцима и сличним садржајем.

резиме

На крају, увек треба да имате за циљ да побољшате своју последњу веб локацију за е-трговину и сајт својих конкурената. Ако не, неко ће имати сајт у вашој тржишној ниши одмах иза угла, тако да не пропустите обичај јер нисте остали корак испред.