Обелодањивање

ДИСЦЛОСУРЕС

Недостаје вам диско чврсти шмек

СолидСмацк се креће. Знаш. Ево како се носимо с тим и стварима које морамо открити како бисте знали да оно о чему пишемо долази из срца која куцају. Иначе, нико од људи или компанија са којима сарађујемо нема никакву реч или уређивачку моћ над садржајем који иде на СолидСмацк. Ми само желимо да то изнесемо.

Догађаји у индустрији

СолидСмацк присуствује индустријским догађајима чији су домаћини различити добављачи ЦАД индустрије. Ово најчешће укључује плаћање котизација за конференције, хотеле и повремено летове до догађаја. Ако не плате летове, покушавамо и њих добити комплиментима о њиховим раздраганим псима. Сви постови, чланци или извештаји о догађају препуштени су искључиво СолидСмацку без уноса или уређивања од стране домаћина или спонзора.

Оглашивачи

Приметићете да СолидСмацк има огласе, много великих. Тако финансирамо ову операцију и плаћамо огроман унос житарица потребан за избацивање тако сјајног садржаја. Ако желите да немате огласе, контактирајте нас и ми ћемо вам показати кутију за донације која прихвата изузетно велике чекове. Али, баш као и наш оглашивач, нећете имати право гласа у садржају, уводнику или сликама које покривају производ или услугу (или количину наведеног садржаја о таквом производу или услузи). Брутални смо, знам.

Партнери

Повремено ћемо делити производ или услугу путем партнерске везе. Ово је додатни извор прихода и надамо се да ће нас одвести од многих ометајућих банер огласа. Наша намера је да делимо само производе који надопуњују садржај на СолидСмацку, помажу вам у ономе што радите или генерално чине живот забавнијим. Употреба партнерских веза нема утицаја на то да ли представљамо производ или не; укратко, производи су представљени само зато што задовољавају уредничке стандарде. Тренутно имамо партнерски однос са неколико продавница, укључујући: Амазон, Ебаи и СтацкЦоммерце. Молим вас слободно контактирајте нас ако желите да проверите да ли имамо придружени однос са одређеном компанијом.

Софтвер Хардвер

Повремено ћемо добити софтвер или хардвер на коришћење и преглед. Понекад не морамо да га шаљемо назад, понекад га поклањамо на такмичењу, понекад га бацамо кроз прозор (не баш, али да, заиста). Софтвер који добијемо/прегледамо обично има ознаку „није за даљу продају“ (НФС), што значи, не, не могу га продати вашем ујаку како би вам га могао дати.

Питате се о нечему? Слободно контактирајте нас и питајте.